Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaranjaS

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napra is egy érdekes szerzetet hoztam nektek, ami szintén a már említett játékcsomag részeként került hozzám. Imádom a hasonló kincseket, mivel a sok réteg kosz alatt sok esetben még menthető játék található.Ilyen volt a mai napon bemutatásra kerülő motorcsónak is, aminek a takarítása volt a…..
Keverjük bele egy kicsit a papucsot is a dologba és máris sokkal nehezebb kérdés előtt állunk, mint azt gondolnánk. Oké, épeszű ember zoknival nem veszi fel a szandált, de mivel igen? És hova? Mikor? ..
Mi a franc folyik itt? - kérdezi Michael Fassbender a film egy kritikus pontján, és én megtudom érteni. Nem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy a színész a forgatókönyvre adott valós reakcióját rögzítette a kamera. Valóban, nem kell sokat gondolkodnunk azon, hogy nagy átlagban miért nem működnek a…..
LaranjaS 2016.12.21 09:21:30
@ComLo: maximálisan egyetértek! Kedves index! Legközelebb, ha kiadtok egy ukázt, hogy írj egy beszámolót erröl meg erröl a játékadaptációról, akkor tegyétek fel azt a hatalmas filozófiai kérdést a kollégának: amugy, te játszottál vele? És ha nemleges válasz érkezik: akkor jáccá vazze!!! Vagy olyat bizzatok meg aki igen!!
Zenés montázsokkal elég gyakran operálnak a filmek: egy-egy jelenet önálló életre kel és hasonlóan a videoklipekhez, aláfesti a filmet. De az olyanokból már kevesebb van, amikor a szereplők is aktív részesei a zenének: mikor ők zenélnek, táncolnak és/vagy tátognak rá. Most ezekből láthattok egy…..
A múlt heti teaser óta nem akar elapadni a neten a Star Wars-os kontent, és erre a vonatra én is szívesen felszállok, mert én is az első trilógián nőttem fel, a fényszablya sugárpallos fotonjatagán fénykard zvöööng hangja bennem is szép emlékeket ébreszt. Úgyis régen volt…..
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
Emlékeztek még arra, amikor Fred Durst piros sapkája legalább annyira megkerülhetetlen volt, mint Britney Spears melle, és a csapból is a Korn, a Deftones vagy éppen a System of a Down szólt, hiába nem volt közük sem a popzenéhez? Ó igen, ez volt a nu metal tündöklésének időszaka…..