Regisztráció Blogot indítok
Adatok
montreal

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ma nyíló piacon valószínűleg nem mi leszünk a legaktívabbak, de egy-két okos igazolás jót tehet a feltámadásban reménykedő csapatunknak. Mindenesetre Alekszej Jemelin már hosszabbított, ő már biztosan nálunk folytatja. A múlt héten draftolt gyerekek is túl vannak egy pár…..
montreal 2012.07.02 23:46:34
montreal 2012.07.02 23:47:30
@montreal: 6 ev=$ 39 mill.
A jelenleg legtehetségesebbnek tartott európai játékosról, Filip Forsbergről értekeznék néhány sorban. Nem csak azért, mert a legtöbb mock draft elemzés előkelő helyen rangsorolja a fiatal svéd szélsőt, hanem mert a mi portánkon is egyre többet emlegetik a nevét, mint…..
HabSBloG Subbant a borítóra! 2012.04.28 06:55:00
Érdekes kezdeményezést indított el a következő évi jégkorongos játékának promózására az EA Sports. Mi, játékosok választhatjuk meg, hogy melyik NHL-sztár feszítsen a játék dobozán! Minket P. K. Subban képvisel ebben a játékban, rá kellene minél többször kattintani a…..
montreal 2012.05.02 16:05:53
@montreal: MARC BERGEVIN
montreal 2012.05.03 15:38:37
@p@lee22: Igen, szerintem sem kell elsietni, de a legjobb megoldas lekudenni Hamiltonba.
Molson kibirja fizetni es igy nem szamit a cap-be.
Kulonben orulok Bergevin szerzodtetesenek. Tegnap nyilvanosan bemutattak es jo benyomast keltett.
montreal 2012.05.04 13:09:04
@p@lee22: En meg lefogadom, hogy Gomez nem fog meg meccset jatszanni a Habs szineiben ha nem akkarnak sorozatos tunteteseket a Bell Centerben. Molson sokkal okosabb annal.
Végre helyére került az első építőkocka, és talán a legfontosabb. Meg van az új általános menedzserünk (GM) Marc Bergevin személyében. Nem volt könnyű megtalálni a március végén távozó Gauthier utódát, sok-sok agyalás és lemondások után esett a választás a chicagói…..
Hivatalosan nem is lottónak, hanem "Draft Drawingnak" nevezi a liga azt az eseményt, amit kedd este fognak lebonyolítani. Az utóbbi időben szinte minden jegyzetemben megemlítettem ezt a furcsa választást, de mit is takar ez pontosan? Most megpróbálom röviden felvázolni a lényegét és a…..
montreal 2012.04.11 11:30:40
@p@lee22: Gomez is mehet Kabarlevel
CSÚNYA LETT A VÉGE "I HAVE TO BE BETTER. I'M MINUS-4 IN THE LAST TWO GAMES, AND I'VE COST MY TEAM. I KNOW THERE ARE 22 GUYS IN THIS ROOM AND, WHETHER THEY SAY IT OR NOT, THEY KNOW I..." (Igen P.K., jól látod a helyzetet...) L4, benne volt a pakliban, hiszen a legjobbak…..
73 ÉVES NEGATÍV REKORD DŐLT MEG "THAT'S A WELL-COACHED BUFFALO TEAM. MILLSY KEPT THEM IN THERE. IT'S A GREAT ROAD WIN FOR THEM. TWO MISTAKES AND WE COULDN'T GET IT BY HIM. WE GAVE IT OUR ALL. THOSE ARE TOUGH, BUT THE POSITION WE'RE IN WE'RE GOING TO HAVE TO FIX IT UP PRETTY…..
OTTHON MEGINT VERESÉGGEL KEZDTÜK A SZEZONT "WE SELF-DESTRUCTED." (Martin summás véleménye.) Carey-nek nincs meg a századik! Még..., viszont nekünk meg nincsen "igazi" csapatunk Még...? Nem tudom, de nagyon nem tetszik, amit látok. Védelem…..
montreal 2011.10.19 18:50:43
@p@lee22: Az rendben van,hogy jobbak voltunk de a hokit is golra merik. Valami hianyzik a csapatbol, talan nem hisznek magukban es ezt a szurkolok is erzik. Az egyenlites utan nema csend volt a Bell Centerben, hiaba jatszottunk jobban mint Buffalo szinte senki sem hitte mar, hogy gyozni fogunk. Martin nem tudja elege motivalni a jatekosokat? Valaminek muszaly valtozni mert ez nem Toronto, a hosszu evek sikertelensege ELGOGADHATATLAN.
Go Habs Go
HabSBloG Szezonelőzetes: 2011/2012 2011.10.04 13:43:00
Már csak egyet kell aludni és végre indul a felhajtás. Hosszú volt a nyár, és egy kissé unalmas is így hoki nélkül. A kemény edzések, az előszezon is véget ér, jöhetnek a tétre és vérre menő küzdelmek. Elsőként megint Torontóban kell játékba lendülnünk. Számos…..
montreal 2011.10.08 05:37:07
@p@lee22: Barcsak mindegyik Habs drukker legalabb egyszer szemelyessen eloben lathatna a kedvenc csapatat. En nagyon szerencses vagyok mert 1966 ota sok meccset lattam. Remelem,hogy egyszer talan a Phone Booth-ban egyutt nezhetjuk a meccset, igazi elmeny lenne:)))
Go Habs Go
HabSBloG Hírek a csapat tájáról 2011.07.14 18:21:00
Az elmúlt héten néhány kisebb jelentőségű szerződés, egy bemutatkozás és pár érdekes újságcikk kelthette fel a Habs-rajongók érdeklődését ebben a nagy forróságban. Cole megérkezett teljes valójában, White és St-Denis már aláírt, valamint megszereztük egy…..
Hét elején eljött a határideje a korlátozott szabadügynököknek új szerződésajánlatot tenni. Van, aki kapott és persze olyanok is, akiknek erre még esélyük sem volt. Egyesek hiányozni fognak, de ilyen a hoki, tovább kell lépni mindkét félnek. Pletykák is jönnek ezerrel, de…..
montreal 2011.07.07 05:59:12
@p@lee22: Igaz,hogy kicsit tobbet fizetunk Cole-ert de mivel Quebec-ben tobb az ado mint az NHL tobbi csapatainal igy minden UFA-ert tobbet fizetunk,nem a manager a hibas.
NEM CSAK A HÓ TEMETETT MAGA ALÁ MINKET "THERE WERE) TOO MANY PENALTIES. DISCIPLINE WAS DEFINITELY ONE OF THE FACTORS IN THE HOCKEY GAME. (THERE WASN'T) ENOUGH INTENSITY. THE FIRST TWO GOALS WERE DIRECT..." (Martin a vereség okairól.) Ismét nem sikerült olyan csapattal…..
ALKALMATLAN JÁTÉK ÉS ÚJABB VERESÉG "WE'VE GOT SOME LINES THAT ARE CREATING SOME OPPORTUNITIES AND OTHER LINES ARE NOT. WE'LL LOOK AT THE VIDEO AND ANALYZE AND SEE WHAT WE CAN BRING AS FAR AS A SOLUTION FOR THE NEXT GAME." (Martin is a megoldást keresi.) Ismét egy semmilyen…..
GÓLZÁPOROS ESTE MARKOV SÉRÜLÉSSEL "THIS GAME SHOWS THAT WE HAVE A LOT OF GUYS WHO CAN CONTRIBUTE OFFENSIVELY." (Darche szerint a meccs megmutatta, hogy többen is képesek a gólgyártásra.) Igen, végre! Most kinyitottuk végre a gólzsákot és nem csak hátul…..
A NAGY VISSZAKAPASZKODÁS "I THINK THAT HIS CONTRACT IS UP THIS YEAR." (Martin szerint, hogy miért is fog Andrej Kaszcicin lelkesebben játszni ebben a szezonban.) Hurrá, sikerült két sikert összedobni, mégpedig két napon belül. Az ilyen játszom-utazom-játszom…..
VAN ITT SPIRITUSZ, REMÉNYKEDHETÜNK! "I LIKED LARS' PERFORMANCE, IT WAS THE FIRST OPPORTUNITY I HAD TO SEE HIM PLAY. I LIKED HIS SPEED, HIS QUICKNESS, HE WANTS THE PUCK. I THOUGHT HE WAS ON A LOT OF LOOSE PUCKS. HE WENT TO THE NET, HE WENT INTO TRAFFIC. HE SHOWED A LOT OF GOOD…..
MÉG VAN MIT GYAKOROLNI A SIKERHEZ! "FOR SURE, ANYTIME YOU'RE WITHOUT TWO OF YOUR MOST TALENTED GUYS THE POWER PLAY IS GOING TO TAKE A HIT." (Gionta véleménye arról, hogy mit ér a PP-nk a két meghatározó em,ber nélkül.) Végre elkezdődött, bár az eredmény nem sikerült…..
GÁLAELŐADÁS ÁMOKFUTÁSSAL "MICHAEL HAD JUST BEEN HIT IN HIS BLIND SPOT, WHICH CREATED THE INCIDENT. THIS IS SOMETHING THAT THE LEAGUE WILL LOOK, BUT I DO NOT THINK IT IS THAT BAD." (Martin véleménye a Cammalleri esetről.) Lehetett volna egy szép csendes, szombat esti gálázás…..
A magyar válogatott kapusa az Arizona Sundogs játékosa lesz a következő szezonban. Szuper Levente új csapata hétfőtől tartja idénynyitó edzőtáborát, ezen a magyar hokis is részt vesz, a keretet tíz nappal később véglegesítik. Az Elitesprospects az átigazolást már tényként…..
HabSBloG Felkészülés a szezonra 2010.09.20 13:14:00
A múlt heti rookie camp után a "nagyok" is sorra kerültek, kiegészülve a már munkába állt fiatalokkal. A jótékonysági golftorna után az orvosi felmérés következett, majd az érdemi munka. Az egymás közötti összecsapásokat több ezres tömege kísérte figyelemmel a…..
montreal 2010.09.23 15:46:52
@attila.erdei: Price az elso golban nagyon benne volt, a "glove hand" meg nem 100%-os de az ELSO meccs, lesz ez meg sokkal jobb. A fiatal rutintalan vedok (rookies) es Spacek nem sokkat segitettek Carey-nek. De plane a harmadik harmadban Qva jok voltunk. En mindig optimista vagyok de ebben az evben azt hiszem van okom ra.
montreal 2010.09.25 05:25:09
@p@lee22: Most ertem hazza az Ottawa meccsrol. Nagyon jol jatszott a csapat, az ujjak kozul Lars Eller meg Dustin Boyd nagyon tetszett. PK Sbban hihetetlen jo, olyan lovese van mint az agyu es mar most a Bell Center kedvence. Nem csak nyertunk (4-2) de lehet latni,Hogy VAN a csapatban, persze ez csak elokeszuleti meccs es kicsit elfogult vagyok de jo volt ujbol hockey-t latni. Hosszu volt a szunet.
montreal 2010.09.25 05:27:47
@montreal: Sorry elirtam, PK SUBBAN.
Price még mindig hezitál, nem írt alá, pedig lassan már minden jelentős RFA elkötelezte magát. A döntőbírósági meghallgatások is befejeződtek a múlt héten, nekünk pedig nincs első számú hálóőrünk. Van helyette egy első körös újoncszerződés, egy rutinos ahl-es és egy…..
Itt a nyár, az elmúlt szezon emlékeinek helyét egyre inkább a következő idény tervei, összeállításai veszik át. Mielőtt azonban teljesen átadnánk magunkat az offseasonnak, tekintsük át, ki milyen teljesítménnyel járult hozzá a csapat konferencia döntőhöz vezető útjához.…..
montreal 2010.07.05 17:16:17
@csatoimi:
Ma reggel beszeltek Bob Gaineyvel a radion es szerinte azert ment Halak mert csak igy tudtuk Plekanecet megtartani. Igaza van.
montreal 2010.07.09 20:30:27
@p@lee22: Price szerintem tehetsegeseb mint Halak es igy nem kell uj mezt vegyek.