Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antikrisztián

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..
Új kortárs irodalmi havilap jelent meg megint nyugat címmel. Az első, összevont július-augusztusi számot Budapesten az Írók boltjában vágják ingyen az emberhez, ha könyvet vagy CD-t vásárol. A 30 ezer példányszámban megjelenő folyóirat igazán figyelemre méltó szerzőgárdával…..
Faszom a sok buziba! - mondta az egyszeri homofób.   Szerintem nem gondolta végig...      (régebbi MMM-ek itt. )..
w Gyere bátran, Törökország! 2007.07.25 06:00:00
A török EU-csatlakozás hidegrázós téma, amióta az ötlet felmerült. Az ellenvetéseket könnyen összefoglalhatjuk: ezek muszlimok. Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört! Ezek a hetvenmillió allahisták be akarnak türemkedni a mi keresztény Európánkba.…..
Kérem szépen, nem csak nálunk vannak idióta szépségkirálynők, hanem az USA-ban is, ahol most éppen a 2007-es Miss Teen USA megválasztásán ügyködnek. Miss South Carolina azt a nagyon nehéz kérdést kapta, hogy vajh miért van az, hogy az amerikaiak egyötöde képtelen a…..
Igazi turistanevezetesség lett a képen látható San Francisco-i plakátokból, a részeg egyetemisták ugyanis előszeretettel fotózkodnak előtte és töltik fel Facebook-oldalaikra. Ritka, hogy ennyire egymásra találjon társadalmi célú hirdetés és célcsoportja. Az Unhappy Hour…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
w Roswell 60 2007.07.09 11:00:00
Tudom, hogy vannak, akiknek Gyurcsány páncélautójánál, illetve és ezzel szemben Orbán nyolc kocsijánál nincs ma fontosabb téma, viszont hálás vagyok, hogy nem tartozom közéjük. Így aztán szarhatok mindkettőre, és nem is alacsonyról: Hatvan éve történt a roswelli eset: valami…..
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..
Megkergült a luxusgyártó, és a vén kommunista haknikirályt tette meg a cég egyik új arcának. Mihailt annyira lenyomasztotta, hogy öregasszonytáskával kell utaznia, hogy mindjárt kiveti magát a luxusjárműből a berlini fal mellett. De ennél is bénább a Pizza Hut korábbi…..
w Banánnépköztársaság 2007.08.01 05:45:00
Jé, a Civilization óta nem is volt itt játékosság. Pedig tanulságos az, ha nekiül az ember. A nagyszerű Victoriát kiismerni (masterelni) talán sohasem lesz már időm, de van egy másik kedvencem, amit szerintem legalább középiskolában, egy-két állampolgáriismeretek-órán oktatni…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
w Túl a barátságon 2007.06.15 06:00:00
Gyurcsány Ferenc egyszer azt mondta, hogy neki a politikában nincsenek barátai. Az egy munka, ahol alkalmasság és teljesítmény dönt, nem pedig a személyes szimpátia. Hűsítő ez a hidegfejűség. De akkor kicsodája neki Szilvásy György?Az épp távozó kancelláriaminiszterből - eh,…..
Nem tudjuk, honnét származik, és azt sem, hogy esetleg nem-e kamu. Ez az olvasói levél így is, úgy is érett a Subbára...
Lassan tényleg indul a szezon a Balatonon, előkerülnek a pincéből a pudvás hekkek és sorra tűnnek el a számlák a pultokról. Gőzsy Kati hol máshol, mint a siófoki Aranyparton, a Goldenes Ufer nevű büfében próbált jóllakni, de csak a félezer forintos karfiodarabbal tudott…..
Nem akarunk igazságot tenni, hiszen például olvasónk is elismeri, hogy minősíthetetlen hangnemben válaszolgatott az ellenőrnek, aki gyanúsnak találta az éves bérletét. No de ha igaz, hogy a szakember hozzányúlt az utas pénztárcájához - nem rablási, ellenőrzési céllal - akkor…..
Hiába a hegyekben álló zseton meg a közös Unió, Metternich vére úgy látszik nem alvadt meg. Az OMV olajcég ugyanis az "Ausztria megint kicsit nagyobb lett" szlogennel tudatta az osztrák fogyasztókkal a multinacionális vállalat magyarországi térnyerését. Nekünk amúgy…..