Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motor1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képes rovatunk egyszerre ünnepli a kreatív elmét, és azokat az óriási pillanatokat, amikor jobb, ha nincs a közelben kamera.    (Forrás)..
Megnyugtató, hogy egyes benzinkutakon már akkora káosz uralkodik, hogy autópályamatricája bizonylatát kereső naiv ügyfelet hátraküldik guberálni a konténerhez. The Screemnek alább vázolt esetében mákja volt, ugyanis nem happolták el előre a hamarabb érkezett guberálók a…..
Pierre-t egy szlovén faluban tájolás közben kapcsoltak le "gyorshajtásért", amit a rendőr egy kézi sebességmérővel igazolt. A Homárt tavaly Horvátországban szopatták szénné hasonló módszerrel, bár ott feljettebbek voltak és videóra vették a gyorshatjást, ahol a…..
motor1 2007.07.05 16:20:45
Ugy ket eve Berlinbol jottunk haza apa ladaszamarajaval, fullosan megpakolva, mert koltoztettem haza a baratnomet.
Szerencsesen megjartuk az utat, mar budapesten voltunk, tul ezerparszaz kilometeren, s volt mar ugy ejfel, a reakcioidom pedig mint egy eticsiganak.
a nagykoruton haladtunk, kulso savban egy Keleti kamion, belso savban egy suzuki swift koztuk meg mi.
Egyszercsak Sargara valtott a lampa, elkezdek fekezni, azonban a ket masik versenyzo inkabb beletapos a gazba.
Persze mind piroson mentunk at, de a mi farunk volt a legutolso.
Megallit ket fakabat 2 keresztezodes mulva, hogy ez bizony feljelentes, meg 25 buntetopont, meg fujam meg a szondat.
Mivel termeszetesen nem ittam, igy egy kicsit megenyhultek, elkezdtek kerdezoskodni, honnan hova, miert, meg mi ez a sok cucc? ( a lada orra egnek allt, mitha eppen felszallasra keszulodne.
Mikor kiderult, hogy Berlinbol jovunk hazakoltozni, ra is tertek, hogy bizony megoldhatjuk a problemat mashogy is.
En orultem, hogy egyben vagyunk, nem tevedtunk el, nem robbantunk le, mind megvagyunk. Mar teljesen beletorodtem a dologba, hiszen a buntetoponton kivul, na meg persze a 30 ezres birsagon kivul nagyobb szivas is erhetett volna.
Nem akartammegerteni a dolgot, hatha csak be akarnak palizni, aztan meg majd feljelentenek mindennek a tetejebe.
Dehat a rendorok csak szajkoztak, hogy mas megoldas is van, hat mondtam, hogy a hataron az utolso forintunkat is eltankoltuk, kizarolag euronk van.
Nahat ennek ugy megorultek, hogy meg se neztek, mit adok a kezukbe.
Szepen osszehajtogatott 20 eurost csusztattam at, osztozkodjatok vazzegh.
Elképesztő a titkolózás, de a Homár remek petrolkémiai kapcsolatainak köszönhetően a Mol menedzsmentjéhez közel álló körökből megtudta, hogy a Részben Magyar Mamut visszavág az OMV-nek a Lánchidat rajta omv-s kamionnal mutató, "Ausztria megint kicsit nagyobb lett"…..
motor1 2007.07.05 12:06:49
motor1 2007.07.05 12:08:06
Nem tudjuk, honnét származik, és azt sem, hogy esetleg nem-e kamu. Ez az olvasói levél így is, úgy is érett a Subbára...