Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
w ...és úristen az égben 2006.11.19 22:38:00
Meglepő, hogy buzi- meg cölibátustémában megy az önfeledt valláserkölcsi vita ezerrel, a náci ufók meg a rakománykultusz bezzeg le van szarva. Szinte. Azért meglepő, mert nagyon is összefüggnek ezek a dolgok. Könnyű kiröhögni azokat, akik szerint Hitler a Holdon él. Még…..
w Bölcsészholokauszt 2006.11.09 09:56:00
Bekerülnek ide a classic Index-cikkek is a továbbiakban, mégpedig azért, hogy lehessen agálni rá re, majd ahogy korábban említettem, egymás közt lejátszani, lovagiasan. Tehát ez itt egy link ni: Kevesebb bölcsész, kevesebb munkanélküli. Horn Gyulának igaza volt, nincs…..
w Bástyaáldozat 2006.11.09 01:10:00
Ritkán írom, hogy monnyonle, de akkor le is mony. Na jó, mondták mások is. Jópofa figura volt egyébként rendőrkapitányként, a hülye sapkájával meg a cigarettájával. Tudta, hogy a médiarendőrnek kellenek ilyen emblémák. Viszont legalább nem pipázott. Azt a verziót ugye senki…..
comment:com Hősök 2006.09.19 11:19:00
A tegnapi eseményekről mindenki beszámolt már, sokan, sokfélekéépen fogják értelmezni, nekem ami lejött a HírTv közvetítéséből annyi, hogy a kissé remegő hangú riporter egy kis szerepzavarba került - minden bizonnyal a könnygáz miatt - és úgy képzelte, hogy a lyukas…..
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
Emlékszünk még a Terminator 2-ben Arnie mellett serénykedő Edward Furlongra? Nem? Sebaj, mi sem nagyon.. A fiatalember most a CSI:NY soron következő szezonjában kap egy többé-kevésbé visszatérő szerepet, valami sorozatgyilkosos történetszálban fog szerepelni. A faji alapokon…..
Elkötelezett sci-fi rajongóként nagyon megörültem annak, hogy a CBS műsortervében megjelent a Jericho, hiszen nekem nagyon bejönnnek ezek a poszt-apokaliptikus izék, a Jövő hírnöke néven ismert Kevin Costner film mellett a Mad Max sorozat is ott figyel a polcon, és kétévente…..
comment:com Szex és tarsoly 2. 2006.08.17 21:00:00
Ezen a héten mutattuk be kedves olvasóinknak azt a pajzán, de ugyanakkor "hazafias" posztert, ami a Magyar Mérce közepét díszíti. Rajta egy csillogó szemű magyar menyecske, aki majd' megőrül a tejjel-mézzel folyó, árpádsávos Nagy-Magyarországért, ami a feje mellett…..
Ha elveszteném a kedvenc bugylibicskámat, és odajönne egy okostojás érdeklődni, hogy milyen érzés, akkor idegességemben talán még valami trágárság is kiszaladna a számon. Ne kérdezgessünk egymástól hülyeségeket! Főleg ne a tévében, mert mások is meghallják,…..