Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antenor

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Fidesz-KDNP kormányzás szabadságot és demokráciát szűkítő lépései nem esetlegesek. Aki nem érti a logikát, ami az egyes lépések hátterében van, az káoszt, kapkodást, zűrzavart lát, és nem tudja, mi várható. Szó nincs semmiféle zűrzavarról, egy jól működő…..
antenor 2011.04.14 05:51:23
Bartus itt egy elképesztõen nagy szemfényvesztést nyomott elénk. Hihetetlen rövidlátó, vagy renkívül buta ember. Valójában, õ egy olyan vérliberális, aki nem képes felfogni azt, hogy az egész általa képviselt liberalizmus csupán eszköz volt a háttérhatalmak kezében, acélból, hogy a nemzetállamokat teljesen szétzüllesszék, majd helyébe az éremnek a másik oldalával oldják meg az általuk kreált problémákat. A jobb és bal oldalak ugyanis ugyan annak "a háttérhatalmi bankban nyomtatott" érmének a két oldalai.

A történelmi egyházak, beleértve a pápát és a katolikus egyházat is, teljesen cionizáltak. Szó szerint fingani nem mernek anélkül, hogy elõtte ki ne kérjék Izrael véleményét. A Hit Gyüli pedig továbbra is turbó-cionista marad, csak immáron már mint bevett és befolyásosabb felekezet hirdeti az igét. A Fidesz meg ugye a Likud testvérpárjta tagjainak farzsebébõl kilóg a kipa, ami igen gyakori viselet lett náluk, hiszen csaknem minden napra esik valami cionista találkozó, megbeszélés összejövetel, miegymás. Az igazi hatalom azok kezében van, akik úgy e vallási felekezetek, mint a Fidesz és hasonló "konzervatív” pártok ideológiájáját meghatározzák, engedéjezik, majd legitimizálják.

Bartusnak egyszerûen az a baja, hogy a liberális oldal szerepét betöltve lassan félre lesz vetve és véglegesen eltûnik a sûlyesztõben. Helyet kell adniuk az igazi csodagyerknek, annak a vallási, politikia egyvelegnek, aki bevezeti "a nagy király“ Ezzel pedidg irreleváns lesz õ is, amit egy vérbeli és fanatikus liberális soha nem képes felfogni.
Ez a poszt nagy fába vágja a fejszét. Félreérthető, félremagyarázható. Lehet fasisztázni, pereskedni, ahogy tetszik. De a legokosabb lenne elgondolkodni rajta. Mindenkinek: többségnek, kisebbségnek egyaránt.A politikában ma használatos, emberekkel kapcsolatos axióma az, hogy az…..
Ez a blog alapvetően nem "énblog", és eszem ágában sincs leírni, hogy hová mentem közértbe és fogtam-e ma halat. Ugyanakkor nagy ritkán felbocsátok egy-egy ilyen posztot is. Már rég volt efféle, hát hadd menjen.Ma a zenéről lesz szó. Nem a zenéről általában, hanem…..
Szelíd Olajfa Egy gyermek 2008.01.17 00:58:00
Az utóbbi napokban az internetes fórumokon és még az internetnek ebben a zugában itt nálunk is megszaporodtak a hozzászólások a Blaha Lujza téri késelő kisgyermekkel kapcsolatban.Könnyen ülünk be az ítélet székébe megfeledkezve arról, hogy ezzel magunkra hívjuk az ítéletet, de…..
Az én álláspontom régóta az, hogy zsidókérdés valójában ma Magyarországon nincsen, sőt, a világon is csak rendkívül kevés helyen létezik ténylegesen. Ehhez képest blogokat olvasva mindenfelé pozitív-negatív előjelű zsidózásba botlom (bele is beszélek rendszeresen) –…..
Közeleg a Púrim ünnepe (Ádár hó 14. napján lesz, azaz idén, 5768-ban március 20.-a estéjétől másnap, pénteken, 21.-én estig, a szombat bejöveteléig tart). Egyszer régen már szóba került itt ez az ünnep, akkor elég részletesen kifejtettem az álláspontomat. Most Matyi…..
Pár napja az Indexen olvastam a devecseri lomizókról. Azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák őket, de utánaolvastam a dolognak, s elolvastam egy ezzel kapcsolatos véleményt is a Részvételi Demokrácia blogon. A teljes képhez érdemes elolvasni az Indexé mellett a Népszabadság Online…..
Már régóta szándékozom a témáról valamit szólni, és az elmúlt napok megadták a végső lökést. Az írást annyiban szeretném "többrészessé" tenni, hogy a közeljövőben tervezek egy bejegyzést David Irving téveszméinek cáfolatáról - hogy ez mikor készül el, az…..
Pilu T. Magyar Gárda! 2007.12.10 19:55:00
 Na, most fogok kiiratkozni a nemzeti oldal sorai közül, de leszarom. Tisztelt Magyar Gárda! Elmentek ti a kurva édes anyátok picsájára, az egyenruhás felvonulósditokkal együtt!Annyi eszetek van, hogy ha tekegolyók lennétek, titeket borítana fel a bábú!Basszátok…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..