Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nedus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szégyellik, jól élnek külföldi hallgatóikból a brit egyetemek, ugyanis korábban szabad kezet kaptak. Míg a helyi és uniós hallgatóiknál 3225 fontot kérhetnek el maximum, addig a nem eu-s országból érkezőktől annyit amennyitől nem ég a képükön a bőr. Nem csoda, ha…..
Közeleg május 20., a személyijövedelemadó-bevallások beadásának határideje, ezért aztán izzanak az 1%-os felajánlásra buzdító reklámok is - már amennyi hely és figyelem maradt nekik a választásokat megelőző politikai kampányharcban. Beállt a civil szervezetek sorába a…..
Nedus 2010.04.26 22:24:26
@tygger: nem mondoros vagyok csak angolos
Nedus 2010.04.26 22:26:09
@antiszociális exlúzer: A kérdés jogos. Tudom koronként változik. Az édesanyám sose ellenzett semmi, de "kikötés" volt az érettségi. Ez neveltetés kérdése, és sok barátomnőmnél hasonló elvárás volt
Ismét itt az évi rendes szakdolgozat szezon, fiatal felnőttek ezrei izzadva gyúrják reménybeli remekművüket, azaz kutatnak, elemeznek olyan témákat, területeket, amelyeket valójában előttük már rengetegen feldolgoztak. Ilyenkor erős a csábítás egy internetről letöltött kész…..
Nedus 2010.04.15 21:51:32
@misbelief: Egyetértek, de miért is indulunk ki egyből a csalásból. 30 emberről tudok nyilatkozni, akik a csoporttársaim és nem CTRL-C, CTRL-V-vel írták meg, ahogy én sem. Ezért is vagyok büszke, hogy ott van a könyvespolcomon.
    Szanyi Tibor nehezen küzd meg a vereség élményével. A szocialista politikus választási csalást emleget: „Nem véletlen, hogy pont a 13. kerületben - ahol mindig szocialista jelölt vezetett - jelent meg ennyi igazolással szavazó” - mondta el az MSZP-s politikus.…..
Nedus 2010.04.14 21:00:05
@cambridge.on:
Vannak értelmes egyetemisták is. Én nem tudom, hogy volt a pesti egyetemeken, de a Dunántúl jelentős részén szünet volt a húsvét miatt. Lehet a pesti egyetemek ebben különcködtek. Én személy szerint elmentem délelőtt szavazni ITTHON, majd délután felültem a buszra és mentem vissza az egyetemre.
Bár biztos vannak stréberek, meg akik utálnak otthon lenni, de több ezer diák?