Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis csibe

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Érdemtelen elkezdeni a prémium-nem prémium vitát, pontosan definiálni úgysem tudja senki, de az vitán felüli, hogy a DS4 minőségben, kidolgozásban és kifinomultságban messze túlmutat a Golf–C4–Astrán és bátran vállalható egy…..
Minden bizonnyal nem friss a videó, böngészés közben akadtunk rá a leghasználtabb videómegosztón. Miután kiderült, hogy idehaza készült (talán a Rábaringen?) máris érdekes volt. Aztán végignéztük, tényleg idehaza készült és szemmel láthatóan nem egészen úgy sikerült,…..
kis csibe 2011.05.04 22:56:43
@bervas: utobb vegulis megallt...
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
Belsőség A kínai gagyi bosszúja 2011.02.19 08:35:00
Az új himbasor a szelephézagállító golyós, önbeálló csavarokkal A korábbi motorjáratás a vezérlés és a szelephézag állító csavarok cseréléséig jutott, ezek gyengének bizonyultak. Az amerikai fórumok böngészése után, valamint a hengerfej gyártójának javaslatára…..
kis csibe 2011.02.19 18:20:55
@GiXXXer: A kinaibol az szar amit eleve az ostoba kinaiak terveznek. A nemetek/japanok/amcsik/esszel rendelkezo nepek altal tervezett es ott legyartott cuccok, meg siman lehetnek jok.
Disclaimer: Ez egy szupport-cikk, ami elítéli a felvonulás betiltását. Kissé hirtelen, de azért várható lépés volt. Az utóbbi években a melegfelvonulás az egyik olyan kiemelkedő identitáspolitikai eseménnyé nőtte ki magát (nem csak…..
kis csibe 2011.02.14 23:17:00
@fotelagy: O, a profeta szoljon beloled!
De ezen tovabbmenve, remelem hogy a liberalizmus 5 even belul a leguldozendobb eszme lesz, amit tuzzel vassal irtani kell! Na egy olyan vilagra mar szivesen akarnek gyermeket! De ebbe az elfajzott, liberalis mocsokkal teli pocegodorbe 10X is meggondolja az embe!
Valamikor tavaly november végén vettük Hajninak a háromajtós Balenót. Az osztrák származású, alig 14 éves kocsi hozzánk kerülését már leírtam egy korábbi posztban, de az ünnepeken kívül is közbejött több minden, ami hátráltatta a forgalomba helyezését. Többek között a…..
kis csibe 2011.02.13 00:07:42
@Csumpi Hálidéj: Oke, igazad van. Biztos rengeteg embert erdekel, mert ez egy ritka csoro orszag. De azert neha neha neha lehetne mas is. Erre a sirankozasra, ott a nepitelet. Ha ezek akkora kurva nagy autos ujsagirok lennenek, akkor nem ilyen - szo szerint - roncsokkal jarnanak!
kis csibe 2011.02.13 02:10:23
@Magyar[HUN]: A te fajtadnak minden olyan auto szar, amilyened sosem lehet.
Legyel boldog ezzel a tudattal! :)
kis csibe 2011.02.13 02:20:36
@Virago_1000: Ismerek olyant, aki egyiknek sem a haverja, hanem csak dolgozik rendesen, es ilyen verdakkal jar. Tudod, nem csak minimalberes szalagmelok leteznek am, becsuletesen is lehet normalis autod!
Na ugylatszik a totalcaros banda erre keptelen.
Bálint Ricsit nem kell bemutatni senkinek, aki - akár csak érintőlegesen is, de - érdeklődik a rali iránt. Blogjával és annak szinte zsibbasztóan delejes fotóival rendszeresen szerepel címlapunkon is, a tavalyi nagy karácsonyi ajándékosztásban pedig igen értékes koncnak számított…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
kis csibe 2011.02.02 11:03:07
@Makkasz: Nem keveset keresek, es igen sok milliot hagytam most visszamenni allami rendszerbe! DE! Leszarom. Egyikben sem hiszek, hogy fizetne majd! Van meg kb. 40 evem a nyugdijig, addigra szerintem sokkal nagyobb gondjaink is lesznek mint a nyugdij! Itt most nagyon komoly globalis dolgokra gondolok! Az emberiseg jolete - plane nem a nyugati - nem tarthato mar fennt sokaig. A valsag mar egy reccsenese volt ennek, de ennel sokkal hangosabbak is lesznek! Koolaj el fog fogyni ennyi ido alatt (vagy nagyon kozel leszunk hozza), vilaghatalmi merleg egesz mashogy fog allni (Kina, India), klimavaltozasok, eghajlatvaltozasok, edesviz eltuntese, tulszaporodas, Europat, Eszak-Amerikat elaraszto iszlam es afro bevandorlok, stb stb!! Ezek BE FOGNAK KOVETKEZNI 40 even belul, ennek fenyeben bagatel ez az egesz nyugdijon valo rugozas! En inkabb magamnak sporolok, es probalom felkesziteni magamat, es a csaladomat erre az idoszakra!
Nagy volt már a csend romaügyben. Fel kellett hát korbácsolni az indulatokat. Orbán a Kolompár bíróság előtt, Farkas Flórián megígéri, hogy vége a "megélhetési" cigányságnak, Orbán Viktor európai romapolitikát ígér, és hirdet a soros elnökség programjában.…..
kis csibe 2011.01.22 22:28:02
kis csibe 2011.01.22 22:32:49
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Belsőség Búcsú a japántól 2011.01.16 08:15:00
Nincsenek könnyes memoárok, sajnálkozás vagy jajgatás, elvégre én döntöttem úgy, hogy megválok tőle. Most azonban, ahogy a régi papírok között turkálok, rádöbbentem: ennyi időt még egy autóval sem töltöttem együtt. Elmosolyodtam egy kicsit: nocsak, öt és fél év? Nem…..
Belsőség Fény az éjszakában 2011.01.09 16:55:00
A Totalcarnál mindenkinek megvan a maga perverziója. Úgy tűnik, nekem a haszonjárművek és a buszok mellé megérkezett a következő. Felújítok egy Fiat Tipót, ami véletlenül került hozzám, kvázi örököltem. Halmozottan hátrányos kocsi, ugyanis 1,4 literes karburátoros és DGT.…..
kis csibe 2011.01.10 14:17:49
@Solct: Jo peldat hoztal fel, apam sok sok evvel ezelott meghalt abban, hogy alkoholista volt, szoval jooooooo sok mindent hagyott rank. Szoval ha te a beka segge alol indultal, akkor komoly elonyod volt velem szemben.

Aki 5 evig kepes minimalberert dolgozni, azt meg ugy hivjak, balfasz balek. Mindig lehet am valtani! Ezert mar ne mast okolj, hanem magadat!

Erdekes, nekem a mostani kocsimmal sincsen gondom, pedig nem egyszeru darab, es nem is ujonnan vettem, megis mukodik. Lehet, hogy nem csak a suzuki meg a regi dizel krehacsok a jok? A modern mindennel felszerelt autokrol azok mondjak csak, hogy a baj van veluk, akinek a budos eletben nem lehet olyanjuk. Ennyire egyszeru.
kis csibe 2011.01.10 14:23:02
@kkn: Persze, hogy nem szakmai a Top Gear. Nagyon is messze van tole. Szerintem a TC sokszor sokkal kozelebb all hozza mint ok. De amit Te is irtal, a show maga akkora, hogy midnen el lehet adni vele. Az otletek, a kivitelezes...fantasztikus. Az egyik legdurvabb resz benne az az, hogy az operatori munka meg a vizualis utomunka mennyire nagyon komoly. Ilyen teren dolgozom en is, szoval ezt tudom ertekelni nagyon. Ezek a dolgok osszesegeben teszik annyira profiva az egeszet, hogy orom nezni. Mindenkinek. Es ez az amire azt mondom, hogy egesz mas kategoria mint az hogy a Tipo muszerfalaban izzot cserelsz. Oke, hogy rengeteg penz van a kivitelezesre, de maguk az otletek is csodalatra meltoak. Ehhez kepest itthon mit tudunk felmutatni?

Azt ne keverjuk ide, hogy szerelgetni jo. Az egy hobby. Az persze, hogy jo. Sokan imadjak. Otthon maguknak, vagy par haverral. Aki ezt nem szereti az nem is ferfi. De ehhez hasonlo dolgokra ne epuljon mar egy autosmagazin konyorgom!
kis csibe 2011.01.10 17:28:02
@Tigrisszív: Haha! Tudod, az egesz arrol szol, hogy eloszor bohockodnak a kameraallasokkal+hasznaljak az objektivek adta lehetosegeket, a vegen meg megvagjak, meg effektezik. Na ezt is lehet szarul is csinalni (mint amit a magyar csatornakon latunk mindenben), meg ugy is csinalni ahogy a TG-ben teszik, azaz kurva jol.

A magyar szinvonal gondolom elsosorban az ilyen szakmai alazattol teljesen mentes onelegult emberek miatt van, amilyen te is vagy. Tobb is van beloletek mint amennyi kene!
Belsőség A magyar Formula-csapat 2011.01.05 15:00:00
Irgalmatlanul bánom és szégyellem, hogy a tavalyi év folyamán (rajtam kívülálló okok miatt) nem sikerült leszerveznem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem versenycsapatával egy videós riportot. Dávid, a csapatkapitány hozott képbe, szépen bele is ástam magam. Aztán…..
Varánusz Aláírod, Pali? 2010.12.29 08:00:00
Nagy nap ez a mai, Feleim! Vigyázó tekintetünket a Sándor Palotára vessük és figyeljük, hogy ébred a Nemzet Tolla a mai napon. Eljött a nap mikor döntenie kell: tökös legény lesz végre, vagy pöckölhető fejű vásári figura. Kiteszi az országot EU elnökségesdivel együtt…..
kis csibe 2010.12.29 17:52:02
Játszani jó! Játékra pedig mi sem lehet alkalmasabb, mint aminek a neve is ezt jelenti: leg godt azaz játszani jó. Röviden Lego. Csak a jegyzőkönyv kedvéért leírom: Lego a világ legjobb játéka. Pont! Emiatt könnyű nekem ajándékot venni. Nem is okoztam soha ilyen téren fejfájást…..
kis csibe 2010.12.26 11:48:25
Ha mar itt tartunk, az ursiklok is hiztak egy kicsit a regiekhez kepest: :)

www.collectspace.com/review/lego_10213_spaceshuttle01-lg.jpg

Ezzel el voltam fel napig mire osszeraktam.

Amugy a meretnovekedesbol adodik egy problema a legoval kapcsolatban. A regi 80as 90es evek szettjei osszeileszthetetlenek az ujakkal...egyszeruen nem veszi be a szem. Nekem pedig sok kitem van regrol, es megtobb uj, de nem lehet egymas melle lerakni oket.

Legokamionbuzisagomat jelzi, hogy 5 evnel fiatalabb szettbol tobb mint 20 teherautom es kamionom van meg, es megvan a 2 orias daru is. :)
"Ne nyissunk ablakot, még rövid szellőztetés erejéig sem, gyerekek, idősek és krónikus betegségben szenvedők ne menjenek utcára" - hangzanak a különböző hatóságok jótanácsai így ünnepek előtt és alatt, annak kapcsán, hogy nem lehetett tovább hazudozni: be kellett…..
kis csibe 2010.12.23 19:18:44
@Hauzer: Azert igy is eleg sok pofog azokbol a szarokbol.
De amik meg ezeknel is nagyobb kart okoznak, azok a 20+ eves nemet dizel roncsok. Neha ha ilyen megy az ember elott, felelmetes latni, hogy egy egy elozesnel mintha egy tintahal lenne, es eppen kieregetne a festeket a seggen olyan tomeny fekete minden!
kis csibe 2010.12.23 19:25:15
@Kürüsüly: meg meg sok sok sok mas tenyezo is szamit persze. :) Csak utalom azokat akik egyenlo aranyosagban szamoljak a fogyasztast a karosanyagkibocsatassal!
kis csibe 2010.12.23 20:10:30
@fda: Szerinted egy 2-3 eves Audi vagy BMW sokban jarul hozza a szmoghoz?
A Vincent blog szépen összeszedte a tegnapi európai lapszemléből a Magyarországgal foglalkozó címlapokat, a lista jó hosszú, és nehéz ráhúzni, hogy a "azociálliberálisok megint támadják Orbánt", mivel még a konzerzervatív lapok (pl. Times) is ugyanazt mondják: ez a…..
kis csibe 2010.12.23 18:19:16
@Android: Erdekes, masfel ezelott mintha azok a rohadt hazaarulo fereg szdszesek meg ott lettek volna a parlamentben, es meg siman mukodott a kiseger iranyitja az elefantot effektus!
kis csibe 2010.12.23 18:21:32
@Lófasz Hadnagy: Igazad van ezekben a dolgokban! De! Azert annyira megsem volt eleguk, hogy a masikat 2/3ra bevigyek a parlamentbe! Annal jobban nem lehetett jobban elbaszni a dolgokat ahogy a kurcsanyiek tettek!
kis csibe 2010.12.23 18:29:00
@Android: Barmihez odaillik ez, ami ellen most a nagy agalas megy.
Ezeket a dolgokat amiket most a viktoranduszek tesznek - tokmindegy, most valakinek tetszik, vagy valakinek nem - csak a 2/3ad miatt tehetik meg! A 2/3 pedig kizarolag az szdsz+kurcsanyi miatt joehetett letre! Ez az egesznek a gyokere! Elsosorban ezeket a szemetladakat hibaztassa mindenki!
Történelmi szavak hangzottak el Lázár János szájából ma napirend előtt. A Fidesz frakcióvezetője ugyanis az év és a kormány eddigi munkájának értékelésében többek közt a következőket mondta:A legfontosabb ígéretünket, hogy húsz év után nem fogjuk becsapni a…..
kis csibe 2010.12.23 17:24:39
 Orbán: szabadabb lesz az új médiarendszer.  Európai az új médiarendszerről szóló szabályozás - jelentette ki a miniszterelnök Bécsben.A kormányfő elmondta, alaposan tanulmányozta a szabályozást, és szerinte annak nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne…..
Azt hiszem a magyar kormány páratlan dolgot hajtott végre. Azonban ez a teljesítmény nem pozitív előjellel kerül be a világtörténelembe. Ha egy európai külügyminiszter lediktátorozza egy másik európai ország miniszterelnökét az nagyon komoly dolog. Főként ha ezt a…..
Pilu Sunyi kisdobos 2010.12.22 08:25:00
 Már idejét sem tudom, mikor esett meg, mikor a büdösnagymagyar Internetben, a Kurucinfó VS Tomcat vitában Polgár Tamás kijelentette Novák Eődről, hogy ő maga a Kuruc.info (fő)szerkesztője. Tomcat megnyilvánulása nem lehetett minden alap nélküli, hiszen maga is szerkesztette…..