Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EugenT

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A SZÁRDISZI GYÜLEKEZET   I. „A szárdiszi gyülekezet angyalának írd meg: ezt mondja az, akinél az Isten hét szelleme és a hét csillag van: Tudok cselekedeteidről, hogy az a neved, hogy élsz, pedig halott vagy. Ébredj föl, és erősítsd meg a többieket, akik…..
 A SZÁRDISZI GYÜLEKEZET   II.A rendszerváltozás idején, tehát a múlt század utolsó évtizedének kezdetén Németországban éltem családommal. A rendszerváltozással kapcsolatos első hír, amely elért engem, az volt, hogy tele vannak a pesti pályaudvarok…..
 A PERGAMONI GYÜLEKEZET I.„A pergamoni gyülekezet angyalának írd meg: ezt mondja az, akinél a kétélű éles kard van: Tudom, hol van a lakóhelyed: ahol a Sátán trónusa van, de ragaszkodol a nevemhez, és nem tagadtad meg az én hitemet Antipász napjaiban sem, aki hű tanúm,…..
A PERGAMONI GYÜLEKEZET  II.itt folytatódik: A legtöbb kereszténynek fogalma sincs a mai papság eredetéről. Amikor Nagy Konstantin császár alatt a kereszténység egy pogány birodalomban államvallás lett, akkor azt a pogányok számára elfogadhatóvá kellett tenniük. A mai…..
Kopogtató A THIATIRAI GYÜLEKEZET 2010.04.14 08:55:31
A THIATIRAI GYÜLEKEZET   „A thiatirai gyülekezet angyalának írd meg: ezt mondja az Isten Fia, akinek olyan a szeme, mint a tűz lángja, és a lába hasonló az aranyérchez: Tudok cselekedeteidről, szeretetedről és hitedről, szolgálatodról és állhatatosságodról, és arról,…..
Kopogtató A SZMIRNAI GYÜLEKEZET 2010.04.14 08:53:56
A SZMIRNAI GYÜLEKEZET   „A szmirnai gyülekezet angyalának írd meg: ezt mondja az első és az utolsó, aki halott volt és életre kelt: Tudok nyomorúságodról és szegénységedről, pedig gazdag vagy, és azok káromlásáról, akik zsidóknak mondják magukat, pedig nem azok,…..