Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öhöm Böhöm

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a költői kérdésnek járt utána a 7sins.hu. Te az a fajta vagy, aki mindent összeken és fröcsöl, amjd kisunnyos a klotyóról, vagy az, aki retteg a bakrétiumoktól és a füvelygombától és mániákusan letakarja az ülőkét szabályosra tépkedett wc papír darabkákkal?…..
Pörög a kép mindenhol, de mi gondoltunk azokra is, akik csak a Subbát nézik. Összemontázsolták pár, az országra jellemző ember fotóját, és így megkapták az alábbi arcokat. Klikkre megnő! (Itt pedig te is kipróbálhatod)..
Öhöm Böhöm 2011.02.11 11:53:44
Subba Való Világ: Testvérem 2011.02.10 19:59:00
A szerkesztők akkor állítják meg az online adást, amikor már tízszer elhangzott a következő szó bármelyike "Testvérem", "Tesó", "Tesa". Ha valami szemét, aljaskodó mondatban szerepel akkor ötnek számolják.  ..
Öhöm Böhöm 2011.02.09 13:38:35
a piszoárról jut eszembe, hogy ez a csávó a subbára való. geoszabo.blog.hu a geoprimitív pissoire stílus atyja és egyetlen művelője
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
Köztudott, hogy a 4-es metró építkezése már évekkel ezelőtt leállt. A Kétfarkú Kutya Párt úgy gondolja, hogy ezt a rossz emlékű négyest már felesleges erőltetni, mi inkább a hetes és a nyolcas metrót építenénk, amik egy év alatt elkészülnek.A négyes metró építésének…..
Öhöm Böhöm 2010.09.03 10:08:48
hát ez nagyszerű - lehetne csinálni egy szkarabeuszfuttatót is egyzene.blog.hu/2010/09/03/ray_manzarek_the_golden_scarab vagy valami hatalmas bulihelyet, á lá gödör - kelenföldtől keletiig tartana a party
Numlock Holmes Kövesd az egeret! 2010.07.17 13:40:00
Az IOGraph nevezetű Java program annyit tud, hogy a háttérben naplózza az egér mozgását, hogy merre is ment a képernyőn, és egyes helyeken mennyi időt töltött el. Ezt meg is tudja grafikusan jeleníteni. Az alábbi képernyőkép egy másfél órás gépezés eredménye. Ha nem…..
Öhöm Böhöm 2010.07.17 18:55:39
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
Öhöm Böhöm 2010.06.25 15:47:30
Subba Mekkora is az az olajfolt? 2010.06.15 10:45:29
Helyezd el az olajfoltot a térképen, hogy lásd a méretét!..
Öhöm Böhöm 2010.06.15 19:24:48
Ma délelőtt szavaztak a kettős állampolgárságról, Vona Gábor például úgy, hogy nem szavazott. Megesik az ilyen, különösen ha valakinek tényleg annyira fontosak a határon túli magyarok.A Jobbik-elnök indoklása saját honlapjáról röviden: "Rosszul tájékozódtam, és ennek…..
fordítógép Aranybulla reloaded 2010.05.26 11:39:07
Kedves Olvasó! Eddig bírtam. Ez a poszt nem fog különleges konklúziókat tartalmazni, nem fog törekedni a világmegváltásra. Arról szól csupán, hogy nem értem a világot. Arról szól, hogy akkor most mi is történik, és arról szól, hogy ez csak nekem tűnik fel, vagy csak nekem…..
Öhöm Böhöm 2010.05.26 15:31:44
egyzene.blog.hu/2010/05/25/the_beatles_you_can_t_do_that csak ennyit tudok hozzáfűzni, nem tehetik meg oszt kész
Ha utáljuk a tömeget, akkor oda ne menjünk, ahol világossárga a térkép! via ..
Az új kormány az igazságügyi reform részeként a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több rendelkezését is megváltoztatja, így például 2010. július elsejétől  a Btk. a következő új szakasszal egészül ki: „166/A. § (1) Aki önmagát megöli, bűntettet követ el, és…..
Az angol punkhullám elsővonalas képviselőit két fogalom totális tagadása kötötte össze: a polgári társadalmi berendezkedésé és a zeneelméleté. Ám még így is akadt egy formáció, mely zeneiségével indított el forradalmat a hetvenes évek vége felé. Bár London Calling című…..
Egy hipermarketben dolgozom eladóként, ahol a rangsor alulról felfelé eladó > részlegvezető  osztályvezető  igazgatóhelyettes. A részlegvezető munkaidejének 95% az áruházban tölti míg az osztályvezető jó ha 10%-át. Az eladók munkáját az osztályvezető értékeli…..
A Freedom-magazint az egyház alapította arra a célra, hogy egy függetlennek látszó forrásban jelentesse meg az "ellenségeit" lejárató cikkeket.A legújabb kiadás a CNN-el és Anderson Cooper-rel foglalkozik. Elolvastam a cikkeket, és megnéztem a videókat. Akik szintén…..
Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop? Hmmm? Felteszem máshogy a kérdést: Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlő, akkor vajon ha embereket, állatokat,…..
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
Azt hittétek, hogy a vörös riasztás tesz be Magyarországnak, mi? Pedig Mike Big B durvább, mint bármilyen természeti csapás. FEDEZÉKBE!!! (Kommentelőnk ráakadt a honlapjára is, lehet csemegézni!) ..
„Ami a szexet illeti… valahogy megjátszotta magát: mintha valamilyen szerepet alakítana” – következő mesélőnknek a tegnapi poszt kapcsán jutott eszébe saját kalandja. Nem merül el a rejtélyes női pszichében, pusztán levonja a rá vonatkozó következtetést.…..
Öhöm Böhöm 2010.05.14 15:37:47
az ilyen csajokat ott kell hagyni, ők se tudják mit akarnak, de azt nagyon. Szenvedés velük az élet nekem is volt ilyen csajom, mindig az ilyen, meg hasonló zenéket halgattott nyakra főre egyzene.blog.hu/2010/05/01/tori_amos_liquid_diamonds bakker, azt hittem felvágom az ereimet, és egy rossz szót se lehetett rá szólni, mert rögtön személyes támadásnak vette - borzasztó - egyet tehet az emberfia -> MENEKÜLŐRE FOGJA
de még utánas is üldözni fog egy darabig, úgyhogy meg kell keményíteni szívedet, és még egy kósza ajándékkufircért se kedj ki vele újra (részegen se)
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
Öhöm Böhöm 2010.05.14 15:27:02
Paranoid Android Alakuló 2010.05.14 11:24:00
     Szép nap ez a mai, egy csomó szimpatikus elvtárs mentelmi joga megszűnik, némelyek gondolom már össze is pakoltak, hogy ha jön az autó, ne a hozzátartozóknak kelljen a fogkefét, meg a szappant utánuk vinni. A szocialisták meg kétségbeesett kísérleteket tesznek…..