Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_astronaut

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Transbudapest Anyunak 2013.01.12 01:28:04
Akkor még benned domborodtam,Testemből testedhez kapcsolódtam.Hittem, hogy itt leszel örökre,S lehetek a lelked őrzője. Ahová te mentél, ott voltam én is,A kezedet fogtam a végén is...Tovább nem követhettelek,Ma a csillagok kötnek minket össze örökre. ..
Mielőtt megvettük a Volvónkat sosem láttam az utakon ilyen autókat... utána pedig olyan volt, mintha mindenhol Volvók lennének... Valószínűleg arról volt szó, hogy megismertem a formát, a különleges üléseket, és egyszerűen onnantól kezdve észrevettem, hogy egyáltalán…..
A tévében hallottam róla először. Rögtön tudtam, hogy találkoznunk kell. A kerekes székes Koncz Erika egyedi meséket ír. Bárkinek. Csak egy fotó és egy rövid jellemzés kell, no meg a Dream Theater, aztán indulhat a sztori...A rock és a mese nála összetartozik - szerinte…..
A Dél-Alföldön jártam. Itt tényleg édes az éden :) ..
ZeLi(g) Április 11. 2012.04.11 11:46:00
1905-ben ezen a napon született József Attila, 1964 óta pedig rá emlékezve ez az a dátum, amelyet a költészet napjaként is tisztelünk. Ha máskor nem is, legalább ma olvassunk verseket! Sokszor ámulva hallgatom Aput, amikor csak úgy magától elkezd szavalni...! Manapság olyan kevesen…..
ZeLi(g) Örkény 100 2012.04.05 15:27:00
Ma lenne 100 éves Örkény István.„Amikor megszülettem, olyan feltűnően szép voltam, hogy a főorvos karjára vett, és szobáról szobára végigmutogatott a klinikán. Azt mondják, még mosolyogtam is, amitől a többi mamák irigyen felsóhajtottak. Ez röviddel az első…..
ZeLi(g) A szélúrfi ma is dolgozik 2012.03.30 12:07:00
A mai időjárásról egy újabb örökzöld kedvenc jutott eszembe: a keleti széllel érkező Mary Poppins :)„Az égen minden csillag néked ragyog,Megtörténhet bármi, hogyha hagyod...”A jóságos, de meglehetősen különc nevelőnőnek, a repülésen kívül más irigylésre…..
  A rendőrtisztin végzett hallgatókhoz szólva Orbán Viktor úgy fogalmazott: kivételezett helyzetben vannak, hiszen tanulmányaikat még egy régi rendszerben kezdték, de egy új rendszerben, a magyar emberek által idén áprilisban megalapított nemzeti együttműködés…..
Nem vadon nőtt lények, mindössze „gondozatlan magyarok” - így reflektál a neves magyarságszakértőre egy fiatal csángó költő - ezúttal prózában.   Iancu Laura: Élet(fogytiglan) vallomások : levelek Borbáth Erzsébethez Jankovics Marcell ill. Szeged, Universitas…..
_astronaut 2010.01.26 12:58:18
  Két napja ott virít a Kapcsolaton a volt miniszterelnökünk épületes blogbejegyzése. Ez az idő nem volt elég arra, hogy észrevegyék ezt a szarvashibát: ...Mit gondol arról, hogy emberek hallnak meg, ...   Két eset lehetséges. Ha Gyurcsány maga írja a…..
Van egy szellemi műhely, melyet aszketikus fegyelmezettséggel hallgatok hetente két-három alkalommal. Orosz József műsora a Klub rádión. Ezt csak magányosan tehetem, nincs rokonom, ismerősöm, akivel szót lehetne róla váltani, lévén, hogy egy polcra teszik a lantművész…..
  Eredetileg más címet terveztem, de győzött bennem a jó. Mindenesetre Clarksonról van szó, pontosabban az ő véleményéről. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Most másszunk le egy kicsit a politika egyre unalmasabb témáiról (jaj, mi lesz még itt áprilisig...) és nézzük meg azt a Magyarországról szóló rövidfilmet, amit naponta mintegy tízezren mások is. Íme:   A filmet Madarász István sokszoros díjnyertes…..
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
  Ma ünnepli huszadik születésnapját a magyar média állócsillaga, a Nap-kelte. A Reakció Boris Faustov főcím-összeállításával köszönti e jeles napot: &   Külön felhívnánk a figyelmet kedvenc jelenetünkre, a videón 2.30-nál látható, hogy az ifjú Havas…..
  Képzeljétek, nyáron találkoztam egy kommunistával. Nem a strandon véletlenül, hanem ott ült az asztalomnál, ette a főztömet, még nálunk is aludt. Amikor meghívtam, természetesen gőzöm se volt róla, hogy ő kommunista, hanem egy ismerős barátjaként került…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
  A rendőrség szerint Seres Mária gyertyás élőlánca akadályozná a Kossuth tér forgalmát (?), ezért nem engedélyezték azt. A rendőrök valószínűleg a szokásos népképviseleti szerv működésének akadályozása dokumentumsablont akarták használni, de valamelyik…..
 Bon soir! Esti kikapcsként ajánlom figyelmetekbe ezt a rövid filmriportot, amelyet francia újságíró barátném, Helene Bienvenu készített Budapestről az Elle magazin számára. Volt egy csekély részem a témaválogatásban, így talán nulla forintból is megtámogathattam a magyar…..
 Újra hallat magáról a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. A szellemes graffiti és street art alkotásairól ismert egyszemélyes szervezet a semmiért fog tüntetni június 20-án a Központi Statisztikai Hivatal előtt. A szervező kilencmillió embert vár a helyszínre, ahol petíciót adna…..
 Az internet tumblrbugyraiban (gyönyörű szó) most terjed Morvai Krisztina farkincás levelének vágatlan verziója. Az elhíresült levél eredetiségében sajnos nem tudunk száz százalékban biztosak lenni, de mivel maga Morvai sem cáfolta meg a levelet, fenntartásokkal, no comment…..
Mandiner blog Rosszabbik 2009.06.12 09:01:00
 Múlt vasárnap nagyot nyert a Jobbik – és nagyot vesztett a baloldali liberális értelmiség. A bejegyzés címe rájuk utal, ők a Rosszabbik. Arra a mérhetetlen rövidlátó ostobaságra, amit az elmúlt körülbelül húsz évben elkövettek. Arra ahogyan, szándékosan vagy nem…..
   Az egyik szerkesztőségi ülésünkön merült fel, hogy valamivel nekünk is illene hozzájárulnunk az SZDSZ Egy a magyar kampányához, valamint a magyar reálgazdasági válság elleni küzdelméhez. Így születtek meg az Egy a szabad, demokrata minimalista-igénytelen figurái,…..
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..