Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogs (a skot zsido)

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Az Amerikai Egyesült Államokban már aránylag kevesen lepődnek meg, ha valami teljesen bolond figura kerül a Fehér Ház közelébe, Gorka Sebestyén karrierje azonban még konzervatív körökben is kiverte a biztosítékot.       Gorka komplett őrültnek tűnik, aminek egyik lehetséges oka az, hogy…..
Bogs (a skot zsido) 2017.02.24 15:47:41
@snakekiller23: Ugye ez egy vicc? Vagy legalabb csak papiron tanacsado, es csak azert tartjak hogy a meetineken legyen kin rohogjon a stab? Mondhuk mint itthon Deutsch Tompi.
Bogs (a skot zsido) 2017.02.24 19:37:02
@snakekiller23: Keresztet vet.....
..... ateistakent.
        Orbán Viktor úgy gondolta, hogy az elkövetkező hét év nagy nemzeti célja egy három hétig tartó sportverseny legyen. Több ezer milliárd forintról volt szó. Lehet, hogy csak kettőről, de inkább háromról, vagy négyről.        Orbán Viktor úgy gondolta, hogy egy ország erejét az olimpiai…..
Bogs (a skot zsido) 2017.02.22 23:32:22
@thegabcsi: Igen. OV-val. Mar. Regen. Nagy. Bajok. Vannak.
De ettol fuggetlenul vagy epp ezert, mikor gondoltak fideszek 4 evnel hosszabb tavra?
Sztem soha.
        De, azért kicsit loptak. Éppen az ízéért. Nem sokat. De tulajdonképpen elég sokat, csak az más lopás. A konzicicák kacsalábon forgó kastélyokat építenek a lopott pénzből, a liberálnyuszkók viszont gyermekotthont. Hát nem egészen, de akár azt is építhettek volna. A liberálisok értem loptak…..
Bogs (a skot zsido) 2017.02.16 21:27:24
@jotekony koc:
"Az elhasználódott politikai elitnek pedig a 10-20 százalékot kapott pártokat tartja, nem pedig a 30 éve ránk rohadó fideszt."
Mar bocsas meg, de nem. Ott mondja fentebb:
"A parlamenti pártok közül mindenki az. " elhasznalodott.
                    A proletariátus csak a lánczijait veszítheti. (Marx Dezsőné háztartásbeli)          "A CEU Soros György előretolt helyőrsége Európában. (Ungárné Schmidt Mária pénzégető)         Schmidt Mária örökölt pármilliárd forintot egy rosszarcú ingatlanneppertől, és boldogan…..
Bogs (a skot zsido) 2017.02.12 23:59:08
@velőtanya:
Sztem a CEU-t ok el sem akarjak kapni, egyaltalan, az meg nekik is tul-nagy-faba-fejsze lenne, ez csak az eltereles, a gumicsont. Az csak azert kell hogy a figyelem, ra iranyuljon, szal az en olvasatomban igy nem B-terv, hogy meg marad. Hanem maga az A, es igy meg lehet ra mutogatni hogy "lassak ez is itten van, ha diktakarura lonne ez nom vooona it, na tessek tovabbhaladni."
Akarmilyen nagy gecik is Orbliek azert nem teljesen hulyek. A mentalitasuktol tavol all a kamikaze.
Bogs (a skot zsido) 2017.02.13 14:08:58
@ámbátor:
A sajat elkepzelesemet is csak 65-mx70%-ra teszem, ez meg nem donto bizonyossag. Mindossze a fentebbi, bizonyara nalam ilyen teren tajekozottabb kommentek hatasara gondolom ezt a fejsze dolgot. A CUE tenyleg tul erosnek tunik szamomra.
Olyan ez, mint a friss tengeri szellő egy áporodott szobában. Mint egy hűvös vízpermet a tikkadt arcunkba. Mint egy kilátó, amiből a Föld túloldalára látsz − onnan meg vissza. Fa Nándor 93 nap alatt a saját tervezésű és építésű, Spirit of Hungary nevű hajóján megkerülte a Földet az extrém Vendée…..
Bogs (a skot zsido) 2017.02.10 01:22:36
@Jean Sol Partre:
Ne meg Conchobart is XD
Bogs (a skot zsido) 2017.02.10 01:27:25
Kek az alt-right, a mémek istene. Vagy valami hasonló. Eredetileg állítólag egy koreai hangutánzószó a nyugatiak nevetésre, amit odaát online használnak, innen terjedt el egy amerikai szubkultúrában. A jelképe egy béka. Vagy Pepe a prófétája. Nem tudom pontosan. Én is félek…..
Bogs (a skot zsido) 2017.02.02 00:58:19
@Holger Hartland:
Ok ez erheto.
De tegyuk fel a MKKP-t megvalasztjak (volt ra pelda hogy viccpartot valasztottak valahol ha jol emlekszem), klasszikus szlognjuk az orok elet, igyen sor. Nem teljesitik, akkor az is arulas? Vagy esetleg van olyan kampanyszlogen ami eleve baromsag, csak nem minden valszto kepes vagy hajlando ezt belatni?
       Péntek este hétkor Washingtonban is bejön a sábesz. Trump lánya, Yael (eredeti nevén Ivanka), hívő zsidó asszonyként nem ülhet autóba sábeszkor. Ezért  elment a rabbihoz és kért tőle pikuach nefesh-t, azaz felmentést a sábesz szabályai alól, hiszen gyalog hazamenni Washington külvárosába…..
Bogs (a skot zsido) 2017.02.01 01:32:04
@HaKohen:
Aaz en szivembol is szoltal haver. Magam nem kommentelo vagyok csak olvaso. De ezt atelni hogy az egyik hobbim (nem rohog), a blogszfera olvasasa, annak minosege, hat ugymodjam legymegy a klotyon nem eppen egy pleasant feeling. Romantikus optimistakent a Hollo cimu filmben szereplo dalsziveg cimet idezenm:
"Nem eshet orokke...!
Bogs (a skot zsido) 2017.02.02 00:37:30
@HaKohen:
Ez Jo :D Nem ismertem amugy, de kicsit emlekeztet a Belga kocsma, bunyo, rendorseg be, felszolit, flamandok balra, valloni jobbra, Kohn az asztal allol: es a belgak hova!-ra.
Meg egy ki Mavo es Ghavin is kellene neha.
       Oszinten megmondom, nem nagyon erdekel, hogy hany szobra van Lukacs Gyorgynek a Szent Istvan parkban. Nulla, egy, ketto, tizennegy...      A budapesti kozgyules leszereltet egy Lukacs-szobrot a sok kozul, es ennek indoklasaban szerepel a kovetkezo mondat :     " 1945 után világhírnevét…..
Bogs (a skot zsido) 2017.01.30 23:15:47
@sárospataki lány:
"osztálynélküli társadalom azt jelenti, hogy minden osztályt kinyírsz, kivéve egyet, amelyen már nem értelmezhető az osztályság. "
Ez a mondat hulyeseg.
"marxizmus egyik célja és alapvetése, kiirtani mindent a proli fölött."
Na ez mar nem, pont ezt kellett volna valahogy beszurnod az "osztálynélküli társadalom" helyere. Bar abban nem vagyok biztos hogy a marxizmus helyes az elozoben,.. lehet sztalinizmust kellett volna irnod.
Örülünk, Vincent? Orosz haladó 2016.12.11 10:29:00
  (Ezt a cikket most nem fogom behivatkozni, mert kapkodok, de amúgy sem hazai pálya számomra a külpolitika, ezért nyilván lesznek benne hibák/hülyeségek is, de hát ez van. Na szóval.)   Hihetetlen látni, ahogy az oroszok az utolsó pillanatokban, jobbára titkosszolgálati eszközökkel visszajöttek…..
Bogs (a skot zsido) 2016.12.14 21:51:40
@seol:
Hm,...... Mintha a sakallrol tartottak volna azt hogy az elejtett preda azon reszet amit nem tud elfogyasztani, lehanyja hogy a tobbi potencialis ragadozonak is kevesebb jusszon.
Aszt hiszem aszadtol kitelne, bar nem ismerem szemelyesen.
Bogs (a skot zsido) 2016.12.14 21:53:09
@Bogs (a skot zsido):
Javitas: jusson. Na hat nem nem az erossegem a helyesiras pedig a nyelvtan szobelim otos lett anno. :)
Furdancs Blog Hasítsunk! 2021.12.01 05:00:00
Ma megérkezett a tél. És bár újra városi lakóként a fahasogatás jelenleg nem képezi a reggeli rutinom részét (hízom is mint a...) azért tudom, hogy vannak akik továbbra is űzik ezt a sportot. Némi aktualizálás után ÚJRA töltjük hát a témában írott posztunkat. (Sárkánylábasárga nevű…..
Bogs (a skot zsido) 2016.12.13 13:44:48
@Bogs (a skot zsido):
Akarom mondani a hasitoellel nem rendelkezo fejhez kepest.
(nem bohockodom ekezetekkel) BOTTOM LINE:   1.   Clinton meg fogja nyerni a kovetkezo allamokat: Washington DC,  Hawaii, Vermont, Rhode Island, Massachussets, California, Maryland, Maine egyes szamu valasztokerulete, New Jersey, Connecticut, Illinois, Washington, Delaware, New York,…..
  Királyvár I. Cersei, Tommen, a Főveréb és Margaery készül a tárgyalásra, ami persze egy koncepciós per, de ebbe most ne menjünk bele mélyebben. A jelenet elképesztően erős, a zene, pontosabban annak hiánya még erősebbé teszi, az operatőrnek meg innen is kalaplengetés, nagyon jó dolgokat csinált…..
Sajátos irányt vett a centrális erőtér centrumának valóságérzékelése, a politikusok és a szellemi holdudvar is nagyon furcsa jeleit adják annak, mi csapódik le bennük a világból. Lassú, óvatos kihátrálás. Ötödvonalbeli CIA-ügynöközés. Az amerikai ügyvivő nyilvános…..
Bogs (a skot zsido) 2014.11.27 21:41:15
@Kandeláber:
Hali. Nos che Gueverras poloban. Eloszoris azt mondom szimbolika. Igan az, te is ismered a fogalom jelentestartalmat mert ez latszik a nicked melletti kis kepbol(most nem jut eszembe mi a neve). Amit te latsz bele a szimbolum moge az kiderul a kommunista meszaros jelzobol. Az nem baj, csak azt mutatja hogy bizonyos temekban jol olvasott, tajekozott, stb, vagy. Ami jelen estben az o elettortenete ugyebar. Amit elfelejtesz figyelembe venni hogy ez amit te belelatsz, amit mas, az meg kulonbozhet a te altal belelatott jelentestartalomtol..
Az emlitett polo divatkent kerult at a nyugati kulturabol, ahol A FORRADALOM (es semmi mas) jelkepe a legtobb ember fejeben. A rendszervaltas utan szocializalodott, fiatalabb koruak (kb a mai 30 as korosztaly es az alatt), az akart akaratlan elnyugatososdas miatt is igy vettek at altalaban (jeleznem ez nem feltetlen , sott inkabb tudatlan folyamat. Itt nyugaton (igen mar ot eve en is onan irok) Ez mar kezd kiszorulni, mert felvaltotta ez:
www.google.hu/images?hl=en-HU&q=Guy+fawkes+mask&gbv=2&sa=X&oi=image_result_group&ei=s4h3VJj4Acav7Aa36oDIDw&ved=0CCoQsAQ
Itt a V mint verbusszu kicsit kultikusabb film lett mint otthon, ami nem csoda mert vegul is helyi hos (UK). Es igen meg nem lattam itt che arckepevel diszitett polot negyven ev allati emberen.
Roviden es tomoren: Te itt csak projaktalsz(valoszinuleg).
Amugy meg a voros zaszlo szinten a forradalamt jelkepezi, a kommunista/szocialista mozgalmak is ezzel a jelentestartalom miatt vettek at (mert az ugyebar a permanans forradalom)
Kerdes en a te tumbnailed moge azt latom be hogy egy a rabszolgatartasert fegyverrel is kiallo ezert allamszakadast is vallalo mber vagy. Gondolom tevedek ugye?
Ja es a CCCP-s polo valoszinuleg csak egy polo. Valoszinuleg ha nem terjedt el mar vettem volna eggyet. MERT JOL NEZ KI. tudod neha egy polo csak polo. (amugy neke,m pl proli es ertelmiseg feliratu polom is van pl)
„Mennyire, mennyire szeretne valahol barikádokon állni! És a legjobban az dühítette, hogy egyetlen értelmes barikádot sem talál, amelyre kiállhatna.” Ezt a fenti kiváló idézetet találta a svéd Jonas Jonasson Az analfabéta, aki tudott számolni c. könyvében a Monarchista blog, a…..
Bogs (a skot zsido) 2014.11.27 15:31:23
@gizmo266: Legy. Nyugodt. Mennek.
Bogs (a skot zsido) 2014.11.27 15:54:47
@bbjnick: Osszehasonlitasa csak addig a pomtig ervenyes, mig mindenki szamara kotelezo nem lett a tagsag, mert utanna mar mindenki oda fizette. Szoval hogy is van ez?
Na mindegy, tekintse retorikai kerdesnek.
Bogs (a skot zsido) 2014.11.27 19:55:43
  Az államadósságot csökkenteni jó és bölcs dolog (még akkor is, ha esetleg túl későn kezdtünk hozzá, és az elmúlt évtizedben felelőtlenül felhalmozott adósság miatt fog elvinni minket az euróövezetet is rettegésben tartó rézfaszú bagoly). Az…..
Bogs (a skot zsido) 2011.12.05 21:34:07
Bogs (a skot zsido) 2014.11.27 16:38:20
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt): Detto (es kozben sirok es rohogok)
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim, elértük a szökési sebességet. Csak továbbra is jól kell kormányoznunk, és végre le tudjuk rázni az Európai Unió rabigáját. Orbán Viktor szombaton éppen azt tette, amivel a szélsőjobb hagyományosan zsidókat és baloldaliakat…..
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
Subba Supercut: Csonttörő 2011.03.23 10:46:55
<3 Segal!..
Bogs (a skot zsido) 2011.03.24 17:08:34
Biztosan emlékeztek még Rebecca-ra (sőt, ha a gonosz tervem működött igazából azóta ki se tudtátok verni a fejetekből azt a rettenetes nótáját a hét egyik legszebb napjáról, a Péntekről) Idő közben kiderült, hogy Rebecca édesanyja kétezer dollárt fizetett az Ark Music…..
Bogs (a skot zsido) 2011.03.24 17:05:34
@idelle:
Detto
Emlékeztek a srácra múlt hétről, aki megunva az évek óta tartó basztatást, az egyik kis genyót úgy baszta földhöz, hogy csak úgy nyekkent, majd az internet hőse lett? Most itt egy interjú a "Bully Destroyerrel"...
Bogs (a skot zsido) 2011.03.21 18:58:29
Vastagbőr Benyújtották 2011.03.14 13:01:00
Ahogy megígérték, a FIDESZ-KDNP alkotmányjavaslatát ma Lázár János és Harrach Péter beterjesztették az Országgyűlés elé. Március 22-én kezdődhet róla az általános vita, és április 18-án lehet a zárószavazása.(fotó:fidesz.hu) Lázár azt mondta, remélik, hogy "a…..
Bogs (a skot zsido) 2011.03.14 21:39:09
@Jack/rendetteremt/: Hat ez hatalmas volt :DDD
Subba Aucs: Bekávézott 2010.11.10 09:02:00
Hetven doboz energiaitalnak megfelelő mennyiségű koffeinport kanalazott be egy huszonhárom éves angol férfi egy házibuliban. Pillanatokkal utána rosszul lett, vért hányt, majd később meghalt. A port az internetről rendelte, és energiaitallal vette be.  ..
Bogs (a skot zsido) 2010.11.11 21:05:56
@Suzy Parker: Fail
A koffein drog, attol fuggetlenul hogy te nem tekinted annak. Elso sor elso mondat:
en.wikipedia.org/wiki/Caffeine
Bogs (a skot zsido) 2010.11.11 22:37:58
@Cs@tLós: I fail Then :(
Egy google kereset koveto negy linket torteno megnyitas utan mind a negyben drogkent hivatkoztak a koffeinre, bar azok nem wikis cikkek voltak.
Ha az angol nyelvu cikkben rakattintasz a drug szo linkre, majd a megjeleno oldalon a Recreational drugs (5. sor eleje) linkre. Itt a Common psychoactives cimu bekezdesben az elso helyen emliti a koffeint.
Amugy szerintem te a kabitoszer szora gondolsz, amibe a kave valoban nem tartozik.

Ja a magyar cikk Eletani hatas bekezdes alulrol a otodik sora:
"A koffein élénkítő hatású gyenge pszichostimuláns"

Bar ki tudja, en annak tartom.
A demokrácia utolsó bizonyítási lehetőségét kapta Kaliforniában, a bennszülöttek ezekben az órákban saját kezűleg dönthetnek a marihuána legalizációjáról. Holnap reggelre kiderül, lesz-e forradalom a szavazófülkékben, sikerülhet-e erőszak nélkül aláaknázni beteg…..
Bogs (a skot zsido) 2010.11.11 16:07:53
@Akitlosz: Akkor nem tudom hogy erted azt hogy a diler nem adna neked el a cuccut. Ha nem mesz hozza vasarolni nyilvan nem, de akkor hogy mit akartal mondani ezzel a mondattal azt nem ertem. Na mindegy
Bogs (a skot zsido) 2010.11.11 16:19:40
@Bobby Newmark: Meg csak internet sem kell, csak megkerdezni a haverokat, osztalytarsakat stb.
Bogs (a skot zsido) 2010.11.11 16:27:10
@Bobby Newmark:
"Igen, a szervezett bűnözés pénze, mint szempont és lobbiérdek erősebb. Te őket támogatod.
Hosszú évtizedek tiltó politikája megerősítette annyira a szervezett bűnözést, hogy ma már röhögve lefizetik a döntéshozókat. És egy szép kerek összeg a zsebbe mindig előrébb való, mint a társadalom érdeke."

Azt meg az ensz drogugyi irodaja is elismerte hogy a szervezet bunozes megerosodese nagyreszt koszonheto a drogtilalomnak is.
Subba Lapajánló: 7sins 2010.11.10 11:30:00
A 7sins a hét főbűn blogja, ahol a postokat a látogatók és az élet írja, inspirációul pedig a 7 főbűn szolgál. Ilyenek például:Harag és irigység: Éva és Isti titokban járnak a suliban. Nem mondják el senkinek csak én tudok róla, mert 1x megláttam őket a Balatonon. Nem tudom…..