Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TAttila

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LG fejleszti az első olyan okostelefont, melyben dual-core van, 1 GHz dual-core processzor. Az Optimus 2x 1080p videókat is fel tud venni és le tud játszani, kijelzője 4 inches, 800x480 pixeles. Belső memóriája 8GB. Jövő év elején kezdik el árulni Ázsiában és Európában Android…..
TAttila 2010.12.17 23:45:50
@nick rivers:
Nekem N78-am van. Most kb. 2,5 éves. Kicsivel azután vettem, hogy kijött. Akciósan volt 69900 Ft, függetlenül. Akkor sem volt "felső kategória" legalábbis árban biztosan nem, de sok újdonság benne volt, ami kellett. Mit használtam rajta? Navi (megspóroltam egy plusz kütyü súlyát, árát, meg a macerát), Wlan-on net, Skype, fm-transmitter (nem kellett mp3-as rádiót venni a kocsiba), streaming zenehallgatás otthoni wlan hálón, ha hirtelen kell, akkor fényképezek, vagy videót készítek(nem kell a fél kilós fényképezőgépet feleslegesen cipelni mindenhova). Most mit használok rajta? Ugyanezeket azóta is. Hogy két és fél év alatt mi avult el benne, azt nem tudom. Amire régen használtam, abban most sem látom rosszabbnak. Arra sem próbálok rákérdezni, hogy Te milyen felsőkategóriás telefonnal rendelkezel, ami elavult fél év alatt, mikor nagy vonalakban csak a már pár éve ismert funkciók finomodtak - az alapfelállás ugyanaz maradt. Sajnos nekem pont az a tapasztalatom, hogy lecserélném, mert már kicsit unom, de az újak mit tudnak? Navi, Wlan, fényképezés, játékok - Megéri? Valakinek biztos - mondjuk akinek "elavul fél év alatt" a telefonja, annak biztos megéri beruházni egy másikba, de részemről amíg valami komolyabb újítás nem érkezik, (mondjuk jól működő projektor), vagy valami, ami tényleg újdonság, szerintem csak akkor cserélek, ha ez tönkremegy.
Még hétfőn került ki a világhálóra egy videó, amelyben egy lány újszülött kutyusokat dobál  a folyóba, a felvétel elég felkavaró volt. Ez a cselekmény állatkínzásnak minősül, börtönnel sújtandó. Többek között Michael Bayt is teljesen lesújtották a…..
TAttila 2010.09.03 21:24:36
@Thresher:
Nekünk is sok állatunk van, és soha semelyiknek nem kellett a nyakát kitekerni. Nálunk a természet elintézte az állatok sorsát. Mikor megöregedtek, elpusztultak. Ha nagyon betegek voltak, elpusztultak. Egyszerű. Mi ilyen téren nem avatkoztunk bele a dologba. Macskánk született? Elajándékoztuk. Mindig volt valaki, akinek kellettek. Ha öreg volt a szülő macska, akkor egy párat mindenképpen megtartottunk utánpótlásként. Néha így is elpusztultak mérgezésben, vagy autó által. Ilyenkor hoztunk másikat - egyszer sem volt nyűg. Szeretjük őket, és minden állatunkat. Szuka kutyánk van. Kiskutyát nem akartunk - így nem engedjük ki a nagyot egyedül az utcára - Ivartalanítás? Nem kellett. Max sétáltatás közben kellett figyelni rá. Meg a normális kerítés sem luxus. Nálunk így működik a dolog.

Az állatok nyakkitekergetése, zsákba rakása, folyóba dobása vadember kategória.