Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OrbanWinetou

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..
OrbanWinetou 2010.08.27 08:44:15
@szőketisza: gyüjtik az adatokat a csinovnyikok. Ez a "munkájuk", ebből élnek. Belőlük fog majd kinőni a besúgóhálózat. Tisztára mint Észak-Korrea vagy Kuba.
OrbanWinetou 2010.08.27 08:48:54
@Mannstein: Annak is van egy diszkrét bája, hogy egy nyilvánvaló bolsevik párt nyilvánvalóan kommunista vezetője nyilvánvalóan kipróbált kommunista embereket alkalmaz a nyiltan kommunista gazdasági programjához. És még ezt jobbódalinak is nevezi. És a sok hülye agyamosott virág elvtás meg komcsizza az országot. Olyanokat, akik finoman szólva nem kedvelték az mszp-t de mégkevésbé a stílusát.
OrbanWinetou 2010.08.27 22:59:26
@becike4: Már úgy 2002 óta van egy olyan gyanúm (afféle összeesküvés-elmélet), hogy Orbán nem létezik. Akit néha lehet látni az egy pszichológusok által összetákolt gyenge elméjű.

De nézzük meg fordítva. Hogyan is viselkedne egy elmebeteg, ha ő volna a iniszterelnök.

Pl. hülyén vihorászna interjú közben.

Nem tudna vitatkozni mert hülye ezért ezt a tanácsadói minden alkalommal kerülnék, csak prédikál.

Hogyan is beszélne egy őrült? Pl. közmondásokat mondogatna, logikailag összefüggéstelen, de legalábbis egy nagyon zavaros logika szerint, virágnyelven beszélne. Vagyis inkább prédikálna.

Néha eltűnne egy kis időre amíg helyre kondicionálják az orvosok.

Idegesen rángana a feje prédikáció közben.

Nárcisztikus tüneteket produkálna.

Olyan emberek végeznék az érdemi munkát helyette (akár a poziciók átdefiniálásával is), akik önállóan is cselekedni tudnak, ha egy időre korlátozottan cselekvőképessé válik.

Szóval adjunk hálát a teremtőnek, hogy nem egy ilyen ember a miniszterelnök, mert akkor kurva nagy szarban lennénk!
Leleplezzük és átadjuk az Ismeretlen Nokiás Doboz szobrát.Beszédet mond és bevezetést tart a korrupció művészettörténetébe Fuchs Péter, hivatásos szoboravató.Időpont: augusztus 25. délelőtt 11 óraHelyszín: BP, Szabadság tér, a mélygarázs lejárata és az új szökőkút…..
OrbanWinetou 2010.08.24 19:19:33
@honeva: Már van.

"Budapest és Vidéke" a neve.

A legnagyobb város a világon, területe 93Ezer km2 körül van, nagyobb mint New York (az csak csekély 800 km2).

Már csak egy Nagy-Budapest plakát kell hozzá...
És meghirdetni a tiszta fajú csótányok hazáját...

Meg még egy 8======B a seggébe minden "vidék"-ezőnek.
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..
OrbanWinetou 2010.08.22 19:23:21
@tewton: hehehe ezt még nem hallottam. De tetszik.
OrbanWinetou 2010.08.22 19:32:08
@szergej-szergejevics: jajj te kis te! Meg ne sértődjél mán. :-p

De ez furcsa, hogy GyF megbukott, mégis azt szidják, pedig ennél Orbán sokkal nagyobb baromságokat csinál élőben.

Van erre is magyarázat: A gyurcsányozás egy Orbáni lejárató kampány volt. Szépen teletömte a hirtévén keresztül a jónép fejét, ez afféle agymosás, aki gyűlésekre járt az bizony gyurcsányozott, mert mindenki azt csinálta körülötte.

A másik része meg a dolognak, hogy RÉSZBEN igazuk van. Más részben meg orbán égy gyurcsány között nincs is különbség. GyF megválasztása, ha visszaemlékszel pont egy ilyen szükségszerű folyamat volt. Válasz Orbánra: kutyaharapást szőrivel.

Gyurcsány egy Orbán.

Szóval nincs mit védeni rajtuk, két köcsög mihaszna politikus, két Jónás. Amíg meg nem szabadulunk tőlük addig jönnek a bajok csőstül.
OrbanWinetou 2010.08.22 19:32:46
@szergej-szergejevics: nabazz, te Orbánista vagy.
A magyarok eddigi története három nagy szakaszra bontható. Az első a kezdetektől az államalapításig, a második az államalapítástól a mohácsi vereségig, a harmadik a mohácsi vésztől a rendszerváltásig tart. Az első két nagy korszak a megerősödésé, a gyarapodásé, a…..
OrbanWinetou 2010.08.20 19:18:44
@tundrazuzmo: Nem volt "művelt" európa.
Ami maradt a székely-magyar rovásból (tudom, szerinted romány) az egyértelművé teszi, hogy mi írástudó nép voltunk és nem is "egy" nép hanem mai fogalmakkal államszövetség.

Persze attól még az olyan balfaszok mint te nyivákolhatnak, hogy hjajajajjj milyen rettenetes hülyék vagyunk és voltunk de a helyzet az, hogy a megbízható nyugati szerzetesek szép kis negatív kampányt folytattak ellenünk.

Szomorú vagyok, hogy már megint ezt a finnugorkodó dogmát kell olvasnom. Fele igaz lenne is kész csoda lenne.

Hogy lehet az őseid-őseink kultúráját úgy meghatározni, hogy "nyelvrokonainkhoz képest"?

Nincsenek is bizonyított nyelvrokonaik, mind egyoldalú körkörös hivatkozásokra építő fantazmagória. Csupa hozzá nem értő és elfogult emberek találmánya.

Ajánlom Mario Alinei professzor munkáit.
Vagy Hideo Matsumoto osakai prof. genetikai kutatásainak eredményeit, ezek alapján bizony-bizony nagyon is régi középeurópai gyökerekkel rendelkezünk ami nem változik meg csak úgy keveredéssel egyik századról a másikra. Jól nyomonkövethető.

Szóval a magyar őstörténettel az a gond, hogy mindenki kurva okosnak képzeli magát pedig az ismeretei egyoldalúak és sekélyesek.

Pontosabban: csak a finnugor dogmát ismerik (aminek semmi köze a genetikai, kulturális, zenei és egyéb kutatásokhoz, mert azokat módszeresen kifelejtették) és az alapján akarnak messzemenő következtetéseket levonni.

Sokkal bonyolultabb a képlet, de aki más elmélettel áll elő azt az ilyen félművelt emberek csak kigúnyolják.

Na és ott a másik front, az olyan mély-magyarok mint grespik és a hülye marslakó-elméleteik.

Hja és ahogy olvasom a harmadik front az olyan mesterségesen kreált "országok" akiktől nagyapám vagy még én is öregebb vagyok.
(még jó, hogy Eu-val fizetnek, mert folyton kísértésbe esik az ember, hogy cseh-korona, magyar-korona vagy osztrák-korona a fizetőeszköz)
OrbanWinetou 2010.08.20 20:00:04
@tistedur: nem, valóban rokonaink - genetiaki alapon.

Egyébként a hun és egyéb szövegenek fában néha kőben van nyoma.
Azt pedig módszeresen pusztították, ha nem a kereszténység terjesztése végett akkor simán a természet erői.

De pl. itt egy nagyon szép etruszk ballada Itáliából, így keress rá: perugiai határkő.

www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CBkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fxoomer.virgilio.it%2Fbellelettere2%2Fperugiaihatarko.pdf&ei=z79uTOzMNqGTOKW0jLEL&usg=AFQjCNEemM4pbsHr137zw313FyKuwSS5PA&sig2=Ax9alrG1z8ut3i4dzAoS6g

A története az, hogy nem tudták lefordítani ezt a hun-magyar rováshoz kísértetiesen hasonló szöveget. Aztán az egyik rovásszakértőnk lefordította. Kicsit régies ugyan de még így is érthető. Egy szép ballada, archaikus magyar nyelven(!)

de tényleg ez csak egy aprócska dolog a sok közül, amit a finnugorok nem ismernek de ha igen, következetesen hallgatnak róla.

Tényleg, ha többet akartok tudni, olvasni kell Alinei prof munkáit és nem szabad elhinni semmit, keresni kell bizonyítékokat, mert vannak szép számmal, pl. Bíborban Született Konstantin krónikáiban.
(Következetesen és egyértelműen írja, hogy Magyarok = Hunok. De a hunokat is említik Tirk vagy Turk vagy Türkökként is a korabeli Római gazdasági feljegyzésekben, számadásokban)
OrbanWinetou 2010.08.20 21:44:44
@tistedur: jaja, van a római hivatkozásokban sajnos nagyon sok ellentmondás. Ezért jobbak a bizánci feljegyzés - szerintem.
Kevésbé elfogultak. A probléma csak az, hogy görög nyelven és nem latinul íródtak így a nyugati történetírásból szinte mellőzték is.
(Meg a kemény versengés miatt bizánc és róma között.)

Illetve vannak még ókori római gazdasági feljegyzések (adó fizetés, légiók zsoldjai) amiből lehet következtetni sok mindenre, mert céljánál fogva elfogulatlan, szemben a történetírókkal.
Az idei tűzijáték low budget lesz az árvízi összefogás okán, de nem volt ez mindig így. Sokan emlékezhetnek rá, hogy minden idők legdrágább augusztus 20-ái az előző Orbán kormányhoz köthetőek. Talán nem árt felidézni, hogy miképp is történtek akkor a dolgok, mert egyrészt az a cinizmus, ahogy ezeket…..
OrbanWinetou 2010.08.20 13:48:20
@Alamio: de. Ha valaki szatócsként vagy kurvaként dolgozik és a legjobb a szakmájában az elismerésre méltó. De becsületes alkotó-termelő-szolgáltató munkát végez, társadalmilag fontos tevékenységet folytat. Ezzel szemben ezek a bolsevikok (a parlamenti pártok és az ott regnáló képviselők és az agyamosott csinovnyikaik meg bér-tollnokaik) csak élősködnek.

Miniszterelnöki fizetés?
Na neeee. Röhej. Annyira, hogy Gyurcsány vissza is adta. Úgy is vót mit aprítani a tejbe az állami megrendelésekből.

De ugye, hogy egyből tudod miről is beszélek! :-p
Még csak félre sem érted! Ennek örülök, mert egyértelmű. GyF = OV

Fizetés címén vagyonokat dobálni ki közpénzből na az sem normális állapot.
( Ők hozták a törvényeket, arra hivatkozni, hogy "törvényes" újfent pofátlan gazemberség. )

Erkölcstelen tisztességtelen munkakerülő gazemberek mind.
OrbanWinetou 2010.08.20 13:59:21
@Húsleves:
komcsizás=infantilis butaság.
Egyébként is kommunista az aki annak látszik, aki úgy cselekszik és úgy viselkedik. Pillanatnyilag ez OV és társaiban nyilvánul meg.

Orbáni hülyeségére úgy reagálni, hogy "a libsi maszop azmega húdehogy de még hogy csak húha!" az meg nyilvánvaló és jellemző.

A szomszéd cigány is amikor számon kérték, hogy mindenkit megkárosított a környéken azzal jött, hát de tőle mit loptak el, hogy húdeellopták tőle a kapát meg a fűnyírót meg az ezt-azt. (sosem volt fűnyírója)
..és fossa a szót: pofátlanul fröcsögött mindenkiről mindent.

Na ezt csinálják ezek a "jóbbódali-bolsevikok" nagyban.
OrbanWinetou 2010.08.20 14:02:22
@AnnaKarenina: árvíz-károsultak támogatása?
Eddig tudtommal itt senki nem kapott semmit, leszámítva a segélyszervezetek adományait.
Amikor még legoztam (tegnap előtt) volt indiános, tengeralattjárós, meg mindeféle legoemberke, de nem volt olyan amin akár csak egy apró tetoválás is lett volna! Mára azonban elérkezett végre az az idő amikor akár az én gyerekem is játszhatna (ha lenne) olyan legoemberkével amin…..
Az elmúlt 20 évben egy olyan kormány volt, amelynek az üléseiről nem készült jegyzőkönyv: az előző Orbán kabinet. Előtte is, utána is az aktuális kormányfők számára természetes volt, hogy egy normális demokráciában az információszabadsághoz az is hozzátartozik, hogy nyoma maradjon, mi hangzik el…..
OrbanWinetou 2010.07.08 19:46:58
@prostatikus vogon jeltz: KOMCSIK??? na bazz: Vackor, NOB-Pál, Szurosmatyas, meg a többi, meg a fidesz-fiúk, ezek hithű komcsik voltak az átkosban. Meg kisz-titkárok. Bocsesz! És ők mondják egy velejéig kapitalistának (sajnos a vörös bárók már nem komcsik, kapitalistákká vedlettek) hogy komcsi? Ez a színtiszta agymosás.
OrbanWinetou 2010.07.08 19:49:22
@Walter Melone: a jobbikot ők találták ki, mint ahogy az utcán demonstrálást és gyujtogatást. Ekkora elqrások után is csend van, pedig rosszabbul élunk mint 4 éve. Vajon miért?
OrbanWinetou 2010.07.08 19:51:00
@aszekelyek: de dugdossák. Pl MOB Pál anyagát megnézném: hogy lehetett folyamatosan szállodák élén egy nem párttag az átkosban. Erről beszélek: ki a komcsi?
Azt kérdezi tőlem tyrker.hun, hogy miért idiótázom le azokat, akik szerint a finn - magyar nyelvi kapcsolat marhaság, és inkább a sumér,görög-etruszk, (maja!!!), vagy nem is tudom még milyen rokonságokra esküsznek. (Miközben azért ne feledjük, hogy a finnekkel inkább nyelvi közös…..
OrbanWinetou 2010.06.17 21:19:28
Nabazz még oly hülye aki másokat lehülyéz.
Az én véleményem a "búsmagyarkodásról" meg az, hogy az a búval baszott aki önnön fajtáját és így magát is annak tekinti. Logikus: búval baszott, beszűkült tudatú ember nem látja az élet és saját fajtája sokszínűségét, szépségeit.
De tulajdonképpen nem is tehet róla, hiszen ezt sulykolják az 1800-as évek közepe óta.

Nagy nemzet: nem attól lesz egy nemzet nagy, hogy a Szíriuszról gyütt, meg villámokat fingik.

Van számos elmélet a civilizációk felemelkedéséről és bukásáról, a Húsvét-szigeteki "fejlett fakitermelő szobrász" kultúra kiirtotta a sziget erdeit. Következmény: egymást kellett háborúkban kiirtaniuk az erőforrásokért. Ami visszamaradt néhány hülye benszülött.

Volt még sok ilyen kultúra, Közép-Amerikában, Európában, stb.

Szóval egy egykoron magas kultúra leszármazottai lehetnek mégoly hülyék is.

Finnugórium: a kedvencem ez. Kevesen tudják, de az 1800-as évek közepén a németek nagyon utáltak minket. (történelem) Barbár emberek, koszosak büdösek, stb.
Akkor gyártották német egyetemeken ezt az elméletet.

Sajnos a kiegyezés után ezt erőltették.
Nem térek ki rá, tele van körkörös hivatkozásokkal. Röviden: azért rokonaink a finnek mert "átvettünk" szavakat tőlük. Miért vettünk át szavakat? Mert finnugorok.

Genetikailag nem rokonok, nyelvileg sem, mert magyar rovásírásból kiindulva ha nem is simán, de le lehetett fordítani olyan Etruszk szöveget (Latin-Etruszk) amit csodák csodája, nem lehetett lefordítani pl. Olaszra vagy Latinra. Korábban azt hitték, jogi szöveg, de mindíg elakadtak egy-egy mondaton, értelmetlen volt.
Kiderült, hogy egy szép (és Búskomor!! ;-p ) ballada.

Etruszk nyelven, rovásírással. Hasonlóan a mi székely rovásírásunkhoz.

Ahogy Mario Alinei professzor egyik híres munkájának címében is írja: Etruszk, mint a magyar archaikus formája.

Sok balfasz (Grespik meg mittoménki) ettől egyből azt hiszi, hogy ha ősei villámokat fingottak, akkor ő is tud. Hát nem. Vagy sok gyakorlással ezer év múlva.

Így aztán érthető is ez az elutasító, hozzállás, hogy lehülyézni mindenkit aki nem bólogat a finnugorkodás mellett és nem szór hamut a fejére: búúúús magyar.

Szerencsére ma már előrébb tart a világ mint ahogyan azt idehaza az ilyen beszűkült tudatúak gondolják, mert komoly támogatottsága van annak az elméletnek, miszerint az európai, ázsiai és talán az amerikai Indián nyelvek egy olyan őstől származnak, ami valamikor itt élt a közel keleten, ragozó nyelvet beszélt, földet művelt, gazdálkodott, hajózott, vadászott.

Történetesen a Magyar (kb. 60%) az Ó-Török(Türk), (kb 40%) és a Héber, és pl. a Latin, Kelta nyelvek őriztek meg belőle szavakat, mennyiségben ebben a sorrendben.
(Ős etimonok számlálása)

Vagyis ha egy kutató pl. Angliából vizsgálni kívánja ezt a (feltételezett!) letűnt ősi nyelvet, akkor a legjobb, ha magyarul tanul és törökül, valamint magas ívben leszarja a finnugorokat, mert az egy műanyag elmélet, se füle se farka.

Genetikailag pedig nyilvánvaló honnan származunk: Keletről. Keverékek vagyunk, de okos és szép keverékek. :-)
Senkitől. Nincs is nagyon kitől félnie. De ha nem fél senkitől, akkor miért tesz mégis úgy, mintha félne?Mert a helyzet nagyon így néz ki. A kétharmad birtokában előbb elintézték, hogy az új önkormányzati választási rendszerrel minden helyi testületben brutális többségük…..
Szavazz a forintért most!Szerettem volna elkerülni a politizálást a kóklerbróker blogon, de egyrészt a politika jelenlegi vezetői szóltak bele durván a gazdaságba, másrészt ilyen kókler politikusokat még nem sokat látott a világ (hacsak nem szándékosan shortolják a forintot és…..
OrbanWinetou 2010.06.05 20:26:39
@rockee:
"A Fidesz többet nyer ezzel, mint amit el tudnak képzelni ezek a hülyegyerekek"

El tudjuk képzelni, szám szerint, könnyű utána számolni a tőzsdei kereskedések adataiból.

Csak hát mi fizetjük deviza hitelesek. (meg akiknek elmosta az ár a házát)

Viszont itt tényleg komoly dolog lesz ennek az következménye, itt kemény fickók levesébe köptek bele: USA-ra is kihatott keményen.

Ne tessék csodálkozni ha "lófej az ágyban" lesz a kis shortolás vége.
OrbanWinetou 2010.06.05 20:36:10
@Nagykoalíciót, Orbán -Gyurcsány-Vona nélkül!:
De helyesen így szól a népdal: Orbán Vackor Takaroggy, vidd az összes haverod.
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője ma kora délutáni tájékoztatóján azt mondta, Kósa részéről nem volt túlzás közvetlenül fenyegető államcsődről beszélni, és bejelentette, az előző magyar kormány ugyanúgy meghamisította a gazdasági adatokat, mint a…..
OrbanWinetou 2010.06.05 16:49:20
@Gábor217:
Igen igazad van, engem is felháborít, amikor nagymagyarünnepelnek, mikor a tőzsde zuhan, az árvíz szó szerint szarrá mos mindent amiért dolgoztunk.

Viszont ők a legkisebb rossz. Majd belejönnek, hiszen ellenzékben vannak.

Jobban idegesítenek a kétszínű kígyó-lelkű karrieristák, mint pl. NOB-Pál, vagy Szíjgyártó.
OrbanWinetou 2010.06.05 19:34:04
@pacus: Nem tudhatod, mekkora volt a haszon ;-)

De ha megnézed az otp kereskedést pénteken, volt benne 1db tétel ami kurva nagy vételt jelent és pont akkor amikor a legmélyebben volt.

Persze ez így önmagában semmit nem jelent, de nem zörög a haraszt, ha nem szarik a paraszt...

1. shortolással gazdagotak vackorék a devizahitelesek és a sok importőr cég rovására. (szerintem bűncselekmény)

2. idióta állatok, hülyeséget beszélnek, hogy a most következő költekezéseiket igazolják. (szimlán hazaárulók)

Ebből nekem minenhogy az jön ki, hogy bűnt követtek el az ország és az ämberek ellen, menniük kell.

Remélem az ellenzék (pl. Vonáék) lesznek annyira tökösek, hogy ezt nem hagyják annyiban.
(a többiek nyilván impotensek)
Kóczián Péter Baklövés 2010.06.04 13:46:15
  Az MSZP-re célzott, de a szabad felhasználású középosztályt találta el Kósa Lajos lendületes válság víziójával. Kósa Lajos kommunikációja egynemű: lendületes, offenzív, megoldás-centrikus, autoritással bíró. Mondom és csinálom, ez az üzenete. A parkolási rend…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
A mostanában lépten-nyomon forradalmat emlegető régi-új miniszterelnök beiktatása alkalmából egy kedves metaforával lepte meg az őt és kormányát ünneplőket a Kossuth téren, miszerint: nehéz lesz, "nem babazsúrra készülünk". A mondat tömör volt, de figyelmes…..
OrbanWinetou 2010.05.30 17:26:16
@yafet:
Yup, ez Maonak sértő.
OrbanWinetou 2010.05.30 17:49:10
@szárny:
Libsi, komcsi?

Milyen bájos amikor taknyos gyerekek akik 90 után születtek kommunistáznak... Eszem a kis furi született-konzervatív pofájukat! (arconcsípés) Azt se tuggyák mi az. A suliban a fidesznyik tanítóbácsi ezzel mosta az agyacskájukat nekik.

(Bár ez a mao-i összevetés nekem sem világos)
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
Kibaszottul unom már ezt a mellényezést. Tudjátok, miért? Mert pontosan tudom, hogy nem lesz belőle semmi. Vonának be kell mennie a kis mellénykével, különben echte politikai miniöngyilkosságot követ el, és eddig politikája alapján azt gondolom, be is fog menni. Na de mit fognak…..
Konzervatórium Demokráciablabla 2010.05.02 13:00:00
Még meg sem alakult a kormány, alig értek véget a választások, de már elkezdődött az újabb kampány. Szépen lassan egyre több szervezet, középpárt, bukott káder akarja megmondani, hogy mire is kapott felhatalmazást a Fidesz, hogy mi is a demokrácia, miközben - micsoda meglepetés!…..
Egy jó ideje mondjuk, hogy a budai kerületek komoly villái talán egy cseppet túl vannak árazva. Tasnádi giccses villája annyiba kerül, mint d’Artagnan kastélya Franciaországban, a rózsadombi stricirokokó (a szóért hódolatunk Modoros blognak!) házak pedig drágábbak, mint a…..