Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaben!

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vasemberleszek? Elindult a blog 2014.01.20 13:06:54
Elindítom a blogom, amellyel a felkészítésemet követem/követed nyomon a 2014-es Balatonmanre.http://balatonman.hu/144 nap van vissza.Elsődleges cél a teljesítés...
Ekkora reklámot még talán még sosem kapott a Tokaji aszú. De hogy ilyen profit, és ilyen olcsót nem, az holtbiztos, és ezen még a háttérzaj sem változtat. Aki még sosem hallott Tokajról, néhány mondatban megkapja a lényeget, történelem, puttonyszám, satöbbi, hiszen fontos a…..
Gaben! 2010.11.02 01:44:03
Sokszor és sokan felvetették már itt az Alkoholistán, hogy a magyarországi borágazat számos problémája miatt képtelenek vagyunk az eredményes versenyre az Európai Unió régebbi tagállamaival szemben. Sokan megállnak ott, hogy még mindig túl sok a pancsolás, túl kevés a minőségi…..
A Patricius Furmintnak az Oremus Mandolás mellett van a helye. Csakhogy amit szívós munkával, egyenletes minőséggel és következetes stílussal sikerült az Oremusnak elérnie, vagyis egy "nagyüzem" nagyvolumenű borának borászarc és terroir-mítosz nélkül rangot adni, az a…..
A Művelt Alkoholista Best Buy 2010.04.28 06:00:00
Bármely rajongói fórum ösztönösen arra törekszik, hogy terjessze a mémet, azaz esetünkben, hogy a borozás iránti szenvedéllyel másokat is megfertőzzön. Ennek tagadhatatlanul fontos eleme a verbális násztánc, de a lényeg mégiscsak az anyag maga, amitől belázasodtunk. Ebben a…..