Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ceplin

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Már többször ajánlottam az olvasók figyelmébe ezt a szép elemzést, amely az 1990 és 2006 közötti választási előrejelzéseket vizsgálta. Az írásból több minden kiderül, de leginkább az, hogy az egyébként jelentősnek érzékelt tévedések összességében nem is voltak olyan…..
Ceplin 2010.04.09 15:00:39
RE: pannonfunk · pannonfunk.freeblog.hu 2010.04.09. 07:39:35

Nem hinném, hogy a Kuruc a szocikat védené. Előhozakodott a Fidesz és a szocik viselt dolgaival is. Az sem helyes ha összemosod a kurucot a Jobbikkal. Az egy önfejű társaság amely most többnyire a Jobbik mellé állt. Okoztak a Jobbiknak is kellemetlenséget a kampány során. Nem hinném hogy a pornós gárdista lány története sok szavazatot hozott volna. Épp ezért van szükség rájuk. Biztosíték arra, hogy a Jobbik ne puhuljon fel. Nyugodt lehetsz még fognak kellemetlen perceket okozni Vonáéknak. Ha más nem, majd ők betartatják a Jobbikos ígéreteket és ez jól is van így. Végre egy olyan orgánum amely nem tartozik egyik párt irányítása alá sem. Néha durva a hangvételük, de Vonának abban igaza van hogy hiánypótló a tevékenységük. Egyébként remélem gond nélkül győz a Fidesz, de azt is nagyon remélem, hogy a két harmad a Jobbik nélkül nem lesz meg. Kellünk mi oda, hogy jó irányba terelgessük a fiúkat. Ennek tükrében a tippem:

Fidesz 50 %
Mszp 17 %
Jobbik 26 %
LMP 4,5 %
MDF 1.5 %

KB 250-255 mandátum a Fidesznek.