Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cujo

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ténytárnál az elmúlt szűk négy évet azzal töltöttük, hogy  politikusok ígéreteit, hazugságait és szélkakaskodásait rögzítettük. Mostanra kevesebb mint egy hónap van az országgyűlési választásokig, így eljött az idő, hogy ezeket összesítsük. Két karakteres…..
Cujo 2014.03.13 21:13:38
@Kámasuka: komolyan összeadtad a százalékos értékeket? :)

nézzünk egy példát: termék 100Ft, emelkedik 20%-ot, az 120Ft, aztán megint 20%-ot, az 144Ft.
Nálad ez 20%+20%, azaz 40%, nem 44% :)

Nem árt azért az az általános iskolai matek tudás, ha már számolsz ;)

Ettől függetlenül -már ha nem nézem, hogy az egyiknél nominális, a másiknál GDP arányos államadóssággal érvelsz- még igazad is van. :)
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
A horvát business.hr gazdasági portál átvette a Glassdor összállítását a legfurcsább állásinterjú kérdésekről. Tízezren küldték el a nekik feltett különös kérdéseket és ezekből állították össze a toplistát. Annak ellenére, hogy a kérdések nagy része bármennyire is…..
Cujo 2014.01.25 23:21:10
@kovi1970: neeem, ez nem jó válasz :)
Cujo 2014.01.25 23:25:02
@Zrinski Miki: kiszámoltam.. :) valahogy úgy, hogy mondjuk lakik Bp-en 2 millió ember, az mondjuk -hogy egyszerű legyen számolni- 500 ezer lakás, minden lakásban van átlagosan 5 ablak, az 2.500.000 ablak.. ablakonként kérek 1000 forintot, így 2.500.000.000--ért elvállalom. Fel is vettek :D
Guacamole-t először a Las Palmas-ban ettem, ahol fajitas-hoz adták. Fogalmam sem volt, hogy mi az ezért megkérdeztem a pincért. A következő lépés a boltban kapható üveges változat volt, ami nagyszerű mártogatós a tortillachips-hez. Amikor megvettem az első mexikói…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Cujo 2012.10.28 22:57:38
@tundrazuzmo: azt írták, hogy több százan szeretnék hogy kirúgják a csajt. Azt meg nem hiszem, hogy igazgatói szinten is mindenki a csaj mellett áll.
Több száz felmondás 1 nap pedig elég nagy vihart tud kavarni, az nem reked meg osztályvezetői szinten.
Na persze jól meg kell szervezni és tudatosítani mindenkiben, hogy ez az 1 megoldás és ragaszkodjanak az elveikhez :)
Azért örülök, hogy én nem ilyen munkahelyen dolgozom :)
Steve Jobs emlékére következzen egy iPhone 4 vásárlás Magyarországon. A Vip-Phone szerint a vasárnap is beleszámít a 3 munkanapba (bár aznap zárva vannak), ezért nem cserélték ki a forrosodó telefont.Szombaton vásároltam egy iphone 4 16gb Vodafone függő készüléket az…..
István szülei sportosan megtették az OTP-Vodafone távot 5-6 alkalommal, miután félrenyomták az egyik számot ATM-es fizetésnél. Az ügyintézők ideoda küldözgették őket, aminek a vége az lett, hogy hamarosan kikapcsolják a telefonját, mert a befizetett pénz hetekig-hónapokig fog…..
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
Hogyan fényképezhetsz a világ egyik legtitkosabb országában? Észak-Koreában nem fényképezhetsz akármit, csak, azt, amit engednek, amit láttatni akarnak. A brit fotós, Charlie Crane sem járt másképp, egy év alatt megszerezte az engedélyt a fotózáshoz, majd kapott két kísérőt,…..
Cujo 2011.05.30 21:25:13
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
Cujo 2011.05.26 10:52:55
@Jim Tonic: bizony, a részvény értéke szépen emelkedett. Főleg az elmúlt 1 évben! :) BOMBAÜZLET a legmagasabb áron VÁSÁROLNI!
Megnéztem, az euró kamata 3,45%.

Tehát még mindig áll az állításom: ha bankban hagyják kamatozni, sokkal jobban jár az ország.
Akkor ez most nemzetellenes cselekedet volt?
Budai már vizsgálódik?

Ja.. és ha nem értesz hozzá... akkor ugye te is csöndben maradsz? :)
Cujo 2011.05.26 11:03:44
@brlv24: hidd el, azon drukkolok, hogy ne legyen igazam.... de ha megnézem az elmúlt 20 évet... az állam mikor csinált olyan üzletet, amin nyertünk? :)
Matykó polgármester bácsi legitimálni szeretné egy népszavazással a hajléktalanokat bírságoló rendeletét. Ok. Jó gyerek ez a Máté, de tényleg, hát frankóra rend kell és fegyelem az utcán virgonckodó hajléktalanoknak…nem de?Hát van itten szociálpolitika vagy mi……..
Cujo 2011.05.19 20:30:41
@sixx a bolsevik:
" A szegénység nem az igazi oka a hajléktalanságnak, szocializálódott ember maximum két napig alszik híd alatt (részegen). " - írod.

Én beszélgettem egy diplomás mérnökkel, aki évek óta az utcán él. Szocializálódott: minden reggel elmegy egy fürdőbe, megborotválkozik, lefürdik, aztán megy az ingyen ebédért a Blahára, délután meg kukázni... A menhelyeken meglopják, megverik, albérletre nincs pénze, ennyi idősen munkához jutnia nincs esélye.

Ő egy bűnöző? Börtönbe vele?
Cujo 2011.05.19 20:51:31
@Loona: csak azt leszámítva, hogy nem koldulhatsz forgalmas helyeken, mert az egész a koldusmaffia kezében van. persze.. azoknak megvan a napi 5 ezer.
Abból 4-et odaad a "főnöknek"... aki gondolhatod, hogy nem az utcán él.
Cujo 2011.05.20 00:03:35
@sixx a bolsevik: bocs, de funkcionális analfabétákkal nem állok le vitázni.
Proszektúra In memoriam Alkotmány 2011.04.18 09:44:00
Meghalt az Alkotmány, éljen az Alaptörvény! Isten áld meg a magyart. A szocialisták az eltelt egy évben folyton azt hangoztatták, egyre kétségbeesettebben, egyre agresszívabban, s persze egyre reménytelenebbül, nincs alkotmányozási kényszer. Jó, nem vitás, mondták, az 1949. évi,…..
Cujo 2011.05.07 23:26:40
@homo apolitikus: 2002-ben választási csalás??
nocsak! hiszen akkor a fidesz felügyelte a választásokat!
elég bénán csaltak, hogy még így is elkergettük őket :))))
Munkám során gyakran megfordulok a Belvárosban, a múlt hétvégén éppen arra jártam, s mivel volt időm, s valami érdekeset vettem észre, így leültem egy két-három órára, s figyeltem.Az egyik top-top-top szuperdiszkó (értsd: celebek és azok majmolói járnak oda egymás seggét…..
Cujo 2010.09.15 16:32:48
@Névtelen betelefonáló: na igen, nem az a hibás, aki hatósági személyt játszva korlátozza mások szabadságjogát, hanem az előző kormány :))

vicces.
és ha nem egy őrült csövesről lenne szó, hanem rólad? (ha te is őrült csöves vagy, akkor gondolj egy normális emberre) :)
„Nem szép dolog” – így összegezte véleményét a fizetéscsökkentést felvető kormányzati törekvésekről Simor a fentiek alapján és az alapján, hogy a Fidesz-kormánynak most jutott eszébe elővenni a témát, nem pedig elődje, Járai Zsigmond jegybankelnöksége…..
Cujo 2010.06.21 23:25:27
X. kerület Tüntetés Kőbányán 2010.06.19 08:00:00
A Kőrösi Csoma Sándor úton felépült százlakásos önkormányzati ház megépítését egyöntetű sikerként könyvelhette el a városvezetés. Egészen a mai napig, mikor a lakók tüntetést szerveztek egy általuk igazságtalannak ítélt döntés ellen.   A lakók számára a…..
Minden idők legtrágárabb fordulata, legkételkedőbb káromkodója és leghidegvérűbb viszontválasza egyetlen levélben! Ritka önfeledt szórakozást ígérhetek annak, aki hátradől, és kényelmesen, sietség nélkül elkezdi olvasni L. Zsolt kételyektől gyötört, mélyen emberi…..
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Cujo 2009.11.11 13:14:16
@salapapa: "Pl ez amit én itt most írok, ez a saját szellemi termékem, de mert feltettem a webre, innét kiadtam, szabaddá tettem. Ha megzenésítik, filmhez vagy bármihez felhasználják, bizony egy mukkom sem lehet."

EMBER, TE MIRŐL BESZÉLSZ????
LÓFASZT LEHET FELHASZNÁLNI!
NEM LEHET!

De itt egy sztori.. emberünk fotókat töltött fel a netre. Egyik nap sétál az utcán, s egy könyv borítóján meglátta a saját fényképét. Bizonyítani egyszerű --> nagy felbontású kép az ő winchesterén...

4 MILLIÓT ÍTÉLT NEKI A BÍRÓSÁG!
Miről is beszélünk?
Cujo 2009.11.11 13:15:52
@CatMother: na igen. már csak az lehet a bökkenő, ha a 16 éves kölök is lopta a képet :D
s az eredeti szerző adott engedélyt a főzelékfaló desing csapatának :D
Cujo 2009.11.11 13:17:55
@salapapa: "Még valami! Az üzlet tulajaként tutti még alá is írnám a képet, hadd egye a penész az eredeti mű tulaját ha eljut hozzá a hír -márpedig úgylátszik eljut-, hogy miért is nem védette le. :D"

te már megint hülye vagy....

le van védve!
minden, amit a netre felraksz, az a TIED, üzleti célra nem lehet felhasználni az engedélyed nélkül..

MIT KÉNE LEVÉDETNIE?
Aki azt hiszi, hogy online koncertjegyet venni az pár kattintás, oszt szevasz, az persze nagyot téved, hiszen ha így lenne, Homárra sem lenne szükség. Judit Diana Krallt fogja megnézni, a cserearányok romlása miatt több, mint 40 rugóért, de más furcsaságok is akadtak a rendelés…..
Kerékagy Eltolta, mert eltolta 2009.09.15 12:15:00
„Hét hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a putnoki férfit, aki egy kerékpárt lopott el, de eltolta, mert eltolta” - olvasható a rendőrség keddi közleményében. Elsőre mi sem értettük, hogy ez mit jelent, de a közlemény további részéből…..
Cujo 2009.09.15 13:44:48
@redriot77: nem tudom feltűnt-e, de 25 ezer forintról beszélünk. visszaeső.. és?

akik hónapokon keresztül fosztották a Tecsot annyira, hogy be kellett zárni, azok mi a faszért vannak szabadlábon?
mert kokszos a bőrük?
pedig alkalmanként csak 25 ezerért loptak.
Valahogy Balázs sorait olvasva tudtam azonosulni a mondandójával, tegnap este a munkából hazafelé engem egy totál piroson padlógázzal átszáguldó paraszt ölt meg kishíján. De mivel időben sikerült félrerántanom a kormányt, ezért még mindig itt vagyok, ahogy a ma reggeli poszt…..
A Homár még sosem kért extrát a hamburgerbe, mert azt hitte hogy olyat nem is lehet, de most már tudja hogy mégis, mert a blokkon ott áll: extra salát 60.- Ft. A probléma, hogy másnap már a műszakvezető is azt állította, hogy náluk ilyen nincs, és elhajtotta a kedves vendéget. Az…..
Gábor a jelek szerint beszopott egy ordas uzsorakamatot a BankPlusnál. Túl aprók voltak az apróbetűk, tényleg létezhet ilyen konstrukció? 2006 májusban vettem egy használt gépjárművet, sajnos csak hitelre, és mivel sürgősemn kellett, ezért nem nagyon tudtam válogatni az…..
Az igen kiváló Félrefordítások blog figyelmébe ajánljuk ezt a megrázó feliratot. A porkból azért a külföldi rájöhet, hogy miről van szó, de angolul mérsékelten is tudó magyar agysérülés nélkül biztosan nem hagyja el a terepet:A mellekelt feliratot egy Sodexho etteremben…..
Cujo 2008.09.10 14:49:33
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..