Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norapicture

22 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
Nóra történetei 2011.04.01 19:42:00
          ..
Ezt olvashatjuk egy egyre népszerűbb vállalkozás honlapján: „Évezredek óta őrzik őket titkos könyvtárakban valahol Indiában...Világszerte 110 millió ma élő, akár teljesen átlagos emberről szólnak....átlagos... Legalábbis eddig ezt gondolhatták... 162 ezer ma élő magyar ember életéről is vannak…..
Norapicture 2011.02.05 12:18:53
Csak egy fél pillanatra álljunk már meg!

Amíg Vágó Úr ( akit régebben nagyon tiszteltem) nem írta meg ezt a visszavágó, lejárató cikket, elég nagy munkával, és kevés utána járással, addig mindenki istenítette OT-t. Senkinek se jutott eszébe - idézem!- a sok "nyomorult" közül- hogy ez átverés lenne.Senki fejéhez nem tartottak pisztolyt, hogy regisztráljon és fizessen.

Ezen a fórumon ahogy végigolvastam, szinte csak olyan emberek fröcsögnek, akiket egyébként, sem az ezotéria, sem a pálmalevél nem érdekel. Viszont arra rohadt jó alkalom, hogy másokat megítéljenek!

Kérdem én, MIRE FEL? Mindenki azzal foglalkozzon, ami érdekli, és feltölti, de sajnos itt is kiütközik a magyar mentalitás. Valaki feldob egy szaros labdát és a többi "okos" ezzel játszik, amíg ronggyá nem megy, és közben mindenki tiszta szar lesz. Inkább olvasna addig egy jó könyvet.

Vicces! Mért pofáznak olyan emberek valamiről is szent meggyőződéssel, amihez közük sincs?

2009 Decemberében regisztráltam magam a pálmalevélre. Senki sem hívott meg, senki sem agitált, én magam egyedül, képes voltam, eldönteni, hogy szívesen "kidobok" erre pénzt, és meglátom van-e levelem, és mit tartalmaz.

Sem a szüleim nevét sem más egyéb infót nem kértek tőlem. Név, születési idő, ujjlenyomat.

Igen, én is szkeptikus vagyok, még ma is, de adtam egy lehetőséget a dolognak, hogy meggyőzzön. Két bologot írtam itt a történetről, és ma is vállalom mindkettőt.

Kurva könnyű dobálózni valamivel, amiről csak rész információk állnak a tisztelt savazó csoport rendelkezésére. Ha annyira az igazságra szomjazik a csapat, akkor mért nem utazik el Indiába, ahol utána lehetne járni mindennek, és végre tiszta víz kerülne a pohárba?

Talán attól fél az oknyomozó, hogy egyszer kénytelen lenne beismerni, hogy tévedett?

Én szívesen venném, ha teljes bizonysággal alátámasztaná bárki is - nem itthonról a karos székben ülve, némi kapcsolatok által beszerzett információk alapján- hogy ez valóban nem igaz.
Engem meg lehet győzni, de csak kézzelfogható bizonyítékok alapján.

Az, hogy a számlázás, és egyéb jogi dolgok tisztázottak-e, nem az én dolgom. Nem OT miatt kerestettem a levelemet, hanem magam miatt. Felőlem OT-t Buga Jakabnak is hívhatják.

Egyelőre viszont - mivel én átéltem - a labda nálam van! Szívesen beismerem a tévedésemet, de kérem a bizonyítékokat!
Norapicture 2011.02.05 16:09:29
@fordulo_bogyo:
Ha mindent ki lehet deríteni...úgy általában, akkor szerintem ezt is.
Ha írok azt általában otthon teszem. Néhány cikket írtam régen kávézókban és ahhoz a témához illett is a környezet. Most viszont valami másra készülök. Olyan dologról fogok írni ami sokkal inkább rólam szól, mint az eddigiek. Talán túlságosan is rólam. Nem csoda, hogy…..
Felfedezem a világot? Lassacskán fedezem fel a világot, hiszen itt is tél van. Jön a Karácsony és mindenki már csak sétálgat és vásárolgat.  Sosem szerettem a karácsonyi vásárokat de Mallorca ünnepi arca igen tetszetős. Pálmafáknak és az égő lapionoknak együtt egy…..
Semmiképp sem ajánlom ezt az írást olyan olvasónak, aki a spirituális dolgokkal kapcsolatban szkeptikus. Eszemben nincs senkit sem meggyőzni, vagy rávenni olyan dologra, amitől maximálisan elzárkózik.Sok évvel ezelőtt én is elzárkóztam mindenféle asztrológia, jóslás, és egyéb…..
Nóra történetei About me 2010.11.30 21:03:48
Szóval, rólam? Miután ma reggel megírtam a legfrissebb mallorcai szösszenetemet kaptam néhány baráti megjegyzést és megleptek. Azt kérdezték, hogy én hogy vagyok? A képek szépek, tök jókat írok, de ÉN HOGY VAGYOK? Na, erről kéne írnom.... és ez nehéz. Egyébként…..
Nóra történetei New home 2010.11.30 10:08:51
A dolgok sosem történnek véletlenül. Mindig mindennek oka van, csak ezek az okok nem mindig látszanak elsőre, idő kell hozzá, hogy kikristályosodjanak. Ingatlanos létemre nem volt nehéz kiválasztani, hogy melyik lakás a legmegfelelőbb minden szempontból. De mért nem ezzel kezdtem…..
Nóra történetei Arrival Mallorca 2010.11.19 18:30:54
Tehát Október 31. kora délutánján érkeztem Mallorcára. Várt a szállodai szobám Arenalban, és délután két kedves magyar ismerős akikkel a neten ismerkedtem meg. Ők már két éve élnek itt, és sok hasznos ötletet, tanácsot kaptam tőlük, és én is tudtam mondani nekik olyan…..
Nóra történetei Irány Mallorca 2010.11.16 20:37:00
 A pálmalevél beszámolómban azt írtam hogy egy augusztusi reggelen határoztam el, irány Mallorca! Az igazság az, hogy ez nem egészen így történt, és ennek tanúbizonysága egy üveg 3 puttonyos Tokaji Aszú amit az idei foci vb-re vettem. A spanyol vb győzelemre tettem fel a…..
Ez év Áprilisában írtam az Indiai Pálmalevéllel kapcsolatos érzéseimről, gondolataimról. Arról, hogy én is regisztráltam magam majd egy éve, és arról, hogy türelmesen várom az én levelemet. Azóta sok minden történt. Ritkán jutok válságba, és ritkán jutok el arra a…..
Igen, ez valóban egy vonzó és örök kérdés, amiről napestig lehet beszélni és elemezni, sok oldalról megközelítve. Ha szerelmes vagyok, boldog vagyok? Ha boldog vagyok, feltétlenül szerelmesnek kell lennem? Azt gondolom, nem feltétlenül, de a két érzés mégis oly szorosan tud…..
Először is szeretnék köszönetet mondani Szedlák Attila polgármester Úrnak és Litér község Önkormányzatának, hogy engem ért a megtisztelő felkérés Litért képviselni a Nemzeti Vágta korzóján létrehozott településeket bemutató sátorban. Településünket azokkal a…..
Ki hinné, hogy másfél év telt el az első vámpír bál óta, most pedig a 100. jubileumi estére hívta Krolock gróf vendégeit a budapesti Magyar Színházba, mely a kezdetek óta ad otthont a darab számára. Roman Polanski nagy sikerű musicelje teljes lázba hozta hazánkat és egyre…..
A település történelméről, írásos feljegyzés csak az 1910-es évek óta létezik. A város a Taurus-hegység lábánál fekszik és ezért a hegyről lezúduló víz, gyakran áradásokat okozott, ami mocsárvidékké alakította át a tájat. Ennek ellensúlyozása érdekében az itt…..
Magasból a mélybe, hidegből a melegbe. A Tahtali okozta rosszullétet és a teljes átfagyást leginkább a híres Törökfürdőben érdemes kipihenni. Többször jártam már Wellnness fürdőkben, de ez nem olyan! Ez valami teljesen más féle kényeztetés. Sokkal jobb! A fürdő Kemer…..
Az utat az Interneten böngészve találtuk. Budavár Tours, indulás Bécsből a Török Riviérára, 8 nap, 7 éjszaka, all inclusive ellátás, 4 csillagos szállodában+ egy napos kirándulás Antalyába, ebéddel, (tokkal, vonóval, biztosítással, reptéri illetékkel: bőven 100.000.- Ft…..
Nóra történetei Törökország 2010.05.13 09:21:04
Törökország, ahogy én látom (bevezető) Egy beszámolót csak elkezdeni nehéz, mert ilyenkor az ember fejében kavarognak a gondolatok, egyszerre jut eszébe minden, és közben azt sem tudja, hogyan és mivel kezdje. Aztán amikor elkapja a vezérszálat, már magától íródik a…..
 Jordániából hazatérve hetekig kavarogtak a gondolataim, és nagyon nehéz volt visszazökkenni a saját életembe. Rendezgettem a fotókat, és tartottam a kapcsolatot Alival az utazási irodással, és Haroun-al a Beduin shop tulajdonosával. Ali irodája és a Beduin Shop volt a törzs…..
...hogy miért Jordániával kezdem az utazásaim történeteit? Nem tudom, talán túl régen jártam ott, és ha elkezdem írni akkor eszembe jut sok olyan dolog, amiket már elfelejtettem, és kicsit átélhetem újra.         Úgy tíz évvel ezelőtt…..
Nagyon édes sztorim volt ma. A munkahelyem mellett van egy élelmiszer bolt, gyakran járok oda. Átugrottam egy szendvicsért. Fiatal srácok az eladók, és sosincs senki a kasszában, mert mindig pakolnak. Közben nézik, hogy ki mikor akar fizetni, és indul a pénztárba. Én épp…..
Nóra történetei Tárlatvezetés 2010.04.08 16:19:00
Ahogy ez a kiállításom megnyitóján is elhangzott, nem adok címet a fotóknak. Részben lusta vagyok, hogy valami okos kis frappáns dolgon törjem a fejem, de inkább arról van szó, hogy egy fotó nem mondhatja mindenki számára ugyanazt. Az első kiállításomon, Litéren alkalmaztam ezt…..
Micsoda dolog, hogy a blogomat nem a kiállításommal kezdem!Vannak dolgok amiket azonnal le kell írni, mert akkor lesz hiteles, és vannak dolgok, amihez idő kell, hogy kicsit ülepedjen, és kicsit kívülállóként nézzek rá. A kiállításom pl ilyen. Több hónapig készültem rá,…..
Hahó! :) Nem jutottam még eddig oda, hogy blogot írjak, pedig sok olyan élményem vagy kalandom volt, ami megérdemelné, hogy papírra vettessék.Elsősorban a tanulság fontos ebben a történetben, a táj, a környezet és a friss levegő élménye pedig erőt ad, hogy…..