Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutsa

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: Zacsi 2010.04.16 08:22:00
Péntek? Persze, hogy iWiW válogatás!  Ezt sose felejtem elTáncos feketém Fotosop artista CSEMPION!Zacsi Alaposan "Magamról"Átlagós pasi, exkluzív táncosMilfApu a birodalmábanHamizásAlaposan dokumentált londoni munkavállalásKamu regisztráció, szuper…..
Az ilyen napot szeretjük, amikor egyik hazai Apple-tematikájú anyag váltja a másikat. Reggel ugye megtudtuk, hogy rövidesen megérkezik Magyarországra az iPhoto Book, most meg arról adunk hírt, hogy a Kaposvári Egyetem művészeti képzését átállították Macintoshra. Ahogy megtudtam,…..
Cuperinóban már fenik a fogukat a megöregedett fehér műanyag MacBookra, legalábbis ezt állítják Apple-közeli források. A 13 colos szappantartónak jelenlegi formájában tehát vége, egy könnyebb, vékonyabb, és belülről újratervezett laptop érkezik, állítólag hónapokon…..
Kutsa 2009.08.26 22:44:59
Appleblog Mac OS X az MSI Winden 2008.12.14 14:30:00
Az egyik, ha nem a legjobb netbook a piacon a Wind: pont megfelelő a mérete, elfogadható a teljesítménye és a kidolgozás minősége, olcsó is, tökéletesen testesíti meg azt, amiért létrehozták a kategóriát. Arról nem is beszélve, hogy a Mac OS X is futtatható rajta. A Wirednek…..
TájKép Kis labanc street art 2008.07.09 16:07:00
A hétvégét Bécsben töltöttük kis családommal, mert már nagyon vágytunk egy kis friss levegőre. Mentális értelemben, természetesen. Naná, hogy nem a Stephansdomot, vagy éppen a Schönbrunn mókusait fotóztam, hanem randa városi jelenségekre vadásztam. De ha már az ember…..
Kutsa 2008.07.09 20:56:13
A Bridge To Solace énekeseként is ismert Kultiplex-es koncertszervező Jakab Zoli kurva jól megírta az egész Kultiplex sztorit: "Jakab Zoltán vagyok, zenész és programszervező. Páran ismernek, páran nem. Ezt a levelet részben magánemberként írom. Munkahelyem a Kultiplex,…..
Apple-terméket soha nem szabad a megjelenés hetében vásárolni - intettek nálam sokkal tanultabb macian ismerőseim. Türelmesen végighallgatva, majd figyelmen kívül hagyva tanácsukat a megjelenés hetében a tengerentúlról vetettem is egy friss, új, ropogós iPod Classic-ot. Intő jel…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Mostanában annyit hallottam áradozni Rejtő Jenőről, hogy elhatároztam, bepótolom a mulasztásomat. Ahogy sok egyéb "kötelezőt", én Rejtőt is kihagytam kamaszkoromban. Pontosabban egyszer - talán 35 éve - rászántam magam a Vesztegzár a Grand hotelben elolvasására, de egyáltalán nem tetszett, így a…..
Kutsa 2007.07.24 15:22:22
Kutsa blogja A szerelem északája 2007.07.11 21:19:00
Nos a mára szánt evangélium egy msn hangjáték átirata. Remélem fog tetszeni és nem fog senkise meggyilkolni. És köszönetet kell mondani daninak aki segitett mindezt megalkotni.Köszönöm!Történetünk a média hajón játszodik, kevés időutazás segitségével.-Jaj de izgi és mekkora…..
 Végre egy rendes rádió,végre,valami ahol zene van. Értelmes magyar zene. Meg külföldi is. És értelmes,még egyszer ezt a szót ÉRTELMES!!!!!!! Előremutató szép muzsika. Nem őnismétlő pedofilpop,rakoncai viktorral(csupa kisbetű!) és népes kompániájával.…..