Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neméranevem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írhatnék nekrológot egy háromévesen meghalt kisfiúról, esetleg megtehetném ugyanezt a tehetetlenségbe fulladt Európai Unióról. De inkább mindnyájunkról kellene. Rólam és rólad is. Amíg a legkulturáltabbnak tartott földrészen tanácskozás ülést követ, megbeszélést pedig…..
neméranevem 2015.09.05 13:39:32
@Herczeg Sándor: Volt mentőmellénye a gyereknek, csak nem gyerekre szabványosított, mert ott ilyen nincs, vagy nem volt. A vízbeesés után leesett róla. Az apa órákig próbálta megmenteni a családját. Először a gyerekei haltak meg, aztán a felesége. A mentés 3 óra múlva érkezett. Aki olvasta a cikket az apával, az tudja és nem ítélkezik. Egy 4 km-es szakaszon kellett volna átkelniük, az embercsempész motoros hajót ígért, de nem azt kaptak jó pénzért.
neméranevem 2015.09.05 13:40:47
@Szemita Anti: Az ultrák hőzöngtek, nem a bevándorlók. A bevándorlók a Keletiben napokat nyugodtan vártak.
neméranevem 2015.09.05 13:41:25
@Szemita Anti: Az ultrák hőzöngtek, nem a bevándorlók. A bevándorlók a Keletiben napokat nyugodtan vártak.
Esti falásrohamok megszüntetése Rengeteg ember küzd ezzel a problémával, de valójában egyszerűbb a megoldás, mint gondolnád. Gyakorlatilag a reggeli hiánya okozza ezt az állapotot. Ha az ember nem reggelizik, akkor a test egy idő után megszokja ezt és nem is leszünk éhesek reggel,…..
neméranevem 2015.06.05 13:39:15
@Gabibaba38: Sportolnod kell, hasizmot erősíteni. El fog tűnni.
Először azt gondoltam, mikor decemberben a gyerek elkezdte elhagyni a napközit, hogy csak nem vagyunk hozzászokva az itthoni leckeíráshoz, azért tart ez egész délután.  Gondoltam, 1-2 hónap, és belerázódunk. Ehhez képest a gyereknek rengeteg a leckéje, egész délután tanul, este…..
neméranevem 2015.05.02 06:49:41
@AggiCo: HA a többi gyerek meg tudja írni a leckét egy óra alatt, akkor nem a leckével, hanem a gyerek figyelmével van gond. Nem lehet, hogy egyébként az állóképessége nem megfelelő? Jár szakkörökre, edzésre? Az én gyerekem nem szuper gyerek, napi szinten jár szakkörre, mégis kész a leckéje, mert megtanulta beosztani az idejét és nem szöszöl a lecke felett. Lehet, hogy a te gyereked még idáig nem jutott el. A családban van nálunk is olyan gyerek aki alsós és képes órákig a könyv fölött álmodozni, holott a leckéje fél óra alatt megírható.
Orbán Viktor tegnap bejelentette a rezsiháború éve jön. Az elképzelése lényege, hogy a Fidesz jót akar az embereknek mindenki más rosszat, ezért a mindenki mással leszámolunk. Ebben az elképzelésben pedig a jó maga a rezsicsökkentés. Pedig igazából a rezsicsökkentés nem is…..
neméranevem 2013.09.17 05:54:23
Köszönöm a cikket, teljesen a valóság talaján ül. A mocskos kapitalista profitot termelő multik kezdik szépen elhagyni az országot, hátrahagyva majd munkanélküliek és álláskeresők tömegeit, akik nem hogy a csökkentett rezsit de semmilyen rezsit nem tudnak fizetni majd. És akkor nézhetjük egymást itt a határokon belül és szépen malmozhatunk. Ahelyett, hogy mindenkit mindenkivel összeugrasztanának- mert lassan mindenki ellenség- az erőiket arra kellett volna használniuk hogy építenek szép csöndben 4 évig, mutyi és ökölrázás helyett. Nem ezt tették. A profitot termelni képes-mert jól gazdálkodó- cégek elmennek, a szektorokat államosítják és marad nekünk az évtizedek óta haver-puszipajtás alapján működő állami szektor, hozzá nem értő de párthű talpnyalókkal. Nem fog profitot termelni az biztos. Úgy lesz nonprofit, mint a MÁV vagy a BKV. Hogy csődbe ne menjen, majd évenként konszolidáljuk abból a pénzből amit a már most is kevesen lévő aktívak megkeresnek. A vezetőség a veszteségtől függetlenül persze majd jó nagy jutalmakat kap év végén, ezzel honorálják a rosszul végzett munkájukat, mint jellemzően itthon mindig állami cégnél. Jól jártunk valóban. Jól jártunk? Akarjuk mi ezt? Őszintén! Ha így lesz, aki teheti, hagyja el az országot, egy jobb élet reményében. Egy olyan élet reményében, ahol apa ( állam) nem tudja minden áron jobban, mi jó a fiacskájának ( állampolgár). Köszönjük, felnőttünk, nem ezt akarjuk.