Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ockap

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
ockap 2011.05.23 20:48:47
Haluci Haluci Kereszt 2011.05.23 17:50:41
 Rémesen rozsdás régi emlékKéretlen égeti szemem elé képétKitörölni, tudom, sosem fogomDe ha rá gondolok, összeszorul gyomromGaz voltam, a legmocskosabbÖsszetörtem és eldobtam, Ki a legfontosabbAkárhogy nézem, nincs rá mentségemÖrökre cipelem, saját…..
Haluci Haluci Dühből 2011.05.23 17:48:00
 Rémes álmomból izzadtan ébredekKezeimbe féktelen dühöt képzelekDidergek és remegek az idegtőlFejedet elválasztanám a gerinctőlGerinc ez? Inkább korhadt karóHelyfoglaláson kívűl semmire se jóNem érdemled meg, a levegőt mit veszelMár a szívdobbanásoddal is csak kárt…..
Haluci Haluci Idő 2011.05.23 17:26:00
 Testem Tiéd mellett suhan az idő végtelenjébenElmém elméddel szárnyal önfeledt békébenMámoros öröm, mit egymásnak nyújtunkPuhán csókol ajkunk, mikor összebújunkÚtján e Világnak karodban biztonságra leltemSzívem Oltalma Szíved, Egyetlen Szerelmem! ..
Ez a recept új fejezetet nyit majd életedben, egy csapásra megváltoztatja szemléletedet, visszaadja elveszett hitedet - ha elveszett -, és csupa nagybetűvel szerepel majd a recepttáradban, ebben biztos lehetsz. Amióta birtokában vagyok, már tudom, nagy meglepetések érhetnek ugyan az…..