Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldszeműszörny

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tegyük az utcákat otthonossá!" vagy "A támaszok is fáznak télen" gondolhatták a derék berlini polgárok és ilyen kis cukisággal lepték meg a bringásokat. A vasakra applikált "pulcsi" azért is jó, mert a bringa puha támaszra tud dőlni ha hazaérnek vele…..
Zöldszeműszörny 2011.02.04 15:42:24
Ma reggel olvastam a Kreatív oldalán, hogy a brit reklám-felügyeleti testület (Advertising Standards Authority) betiltotta a lenti YSL Belle D'Opium szpotot, mivel a hatóság szerint a modell, Melanie Thierry úgy viselkedik a reklámban, mintha drogok hatása alatt állna, sőt, az egyik…..
Ma van a hónap első napja, de már tudni, hogy ebben a hónapban milyen filmekkel készülnek a hazai mozik. Ezeket szeretném most nektek bemutatni: néhány soros ismertetőkkel, és magyar nyelvű vagy magyar feliratos előzetesekkel. Természetesen nem az összeset, hiszen úgyis minden héten…..
 Egy dizájnos Facebook-csoport mappájában egy rakás szellemes (és kevésbé szellemes) szponzorált zebrát gyűjtöttek össze - egy része biztos ismerős már sokaknak innen-onnan, de van közte pár ami meglepően új volt és klassz. Hogy mennyire legális ez, s mennyire gerilla - na…..
Modorosblog Az ideális főnök II. 2011.01.26 06:00:00
-Tamás! Gyere csak egy kicsit. Azt tedd le. Figyelj már, ez a méjl, amit kiküldtél. Szóval ez így elég szar sajnos. Mi az a végén, hogy "thanks", mit köszönsz? Ne köszönd meg. Üdvözlettel vagy regards vagy bármi. Jól van? Lényegretörően, nem kell kacifántos…..
Zöldszeműszörny 2011.02.01 14:41:06
Ági kolléganőm szerint a videóban látható macska úgy néz ki, mint Simon macskája. Van benne igazság. A cicus gyönyörű és egy kicsit hóbortos. Nem szeretnék folyton az én Bercimmel példálózni, de ő is produkálja ezt a szisztémát (remélem egyszer újat is tud majd mutatni…..
Zöldszeműszörny 2011.01.29 18:17:02
Hungarian Cycle Chic A la Vogue 2010.09.08 06:26:00
Olyan csodás outfitet fotóztam ma, gondoltam ehhez egy jó szöveg is kell, nem elég egy kisebb kísérőszöveg; este szokásos fashion webmustrába kezdtem és a Vogue oldalán belefutottam egy cikkbe, ahol a biciklis divatról írtak, azt hiszem, ha már itt is ezt nyomják, akkor tényleg…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
Zöldszeműszörny 2010.08.26 13:56:11
@Silent Bob: Teljesen igaz.
Zöldszeműszörny 2010.08.26 13:59:01
@Mitya Ivanov: a közhely attól közhely, mert van benne némi, közösség által elviekben elfogadott értelmes mondható (vagy nem) alapja ;)
... és ha már a helyekről megy a vita.... :D
Zöldszeműszörny 2010.08.26 14:28:26
@Silent Bob: Sopron addig kv jó, amíg nem élsz ott. :) Csoda szép, de ha nem dolgozol ósztrákiában, nincs ósztrák sógorod, nem is vagy igazán ember. Csaksuttyó paraszt :D

Sopron szép. Kellemes. Pihenni isteni.

Így nekem is marad Óbuda :)
A szavazófülkés forradalom maga volt a csoda, nem is hinné az ember, hogy egy szavazattal mennyi mindenre adhat felhatalmazást a választott képviselőjének. Már csak egy picike rés maradt a forradalom pajzsán: a népszavazás. A szegény Stumpf alkotmánybíró elvtárs úr, mint egy…..
Zöldszeműszörny 2010.08.10 09:00:17
@Tuvalu:

Poirot nem vagyok, google megtréfált, de itt vagyok, segítség ugyan kellett de megtaláltam mindent (asszem) :)

És meló helyett googliztam, nem ivás helyett....

:)
Török Gábor írt egy elemzést, hogy vajon a Fidesz és az LMP nyer-e egymással. E viszony kapcsán jegyeznék meg én is néhány dolgot.Szerintem, Csak a Fidesz nyer. Oh rövid távon persze, Torgyán is miniszter lett. Értem én. Először is a Fidesz nem ismeri az egyenlő partner…..
Zöldszeműszörny 2010.08.09 17:26:09
A Facebook oldalon hozzászólásként kaptuk az alábbi videót: Miután meghallgattuk, három "olvasmányélmény" jutott eszünkbe, ezeket most megosztjuk.Az első teljesen általános, a Füveskönyv 94. "cikkelye" (A zenéről): "Tolsztojnak igaza volt, a zene…..
Zöldszeműszörny 2010.08.09 14:17:43
@ferbal lajos: Köszönöm....

köszönöm a fejtörést és a köszöntést....

igaz a metróra eddig még nem jöttem rá
Néhány száz csepp a tengerben: az átszavazók. Lehet, hogy ez egy jól definiálható korcsoport, vagy van a végzettségben hasonlóság. De pártállásban? Mi véletlenül heten is összeverődtünk a sorban keresztények, mögöttünk egy buddhista állt, utána igazi politikusok (igen,…..