Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GegeWarrior

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
GegeWarrior 2011.08.10 12:14:15
@Csehszlovák Kém: Te csekély értelmű medvebocs!
Miről zagyválsz? Az volt a baj, hogy szarul lett kitalálva a rendszerváltás, ugyanis egy kis vér kellett volna hozzá, méghozzá azoké akik szemét módon átmentették magukat a régi rendszerből, és a mai napig a vérünket szívják.Ennyi!!!
JA és nekem se hitelem, se nyaralni nem járok már 5 éve. Ja és veszem Európa legdrágább bérletét(én hülye), viszont nem kapok érte semmit csak köcsög, troll ellenőröket, köszönöm.
Engem biztos nem tudott volna ott tartani az ellenőr, mert azt hiszem akkor ott lett volna hadd el hadd. :)
Neked meg ha nem tettszik valami, hogy Feri szavaival éljek:"El lehet innen menni!"
GegeWarrior 2011.08.10 20:59:44
@Csehszlovák Kém:
Olyan ez az egész mintha alkonyzónába kerültem volna:D
Itt osztod az észt és én csak lesek...
Megakarod magyarázni, hogy a nokiás doboz és a a jegy nem lyukasztás ugyan az :D
Na nekem ezen kell nevetnem:)
Te és a hozzád hasonló idióta liberálisok miatt van ott a világ ahol van(a piac mindenhatósága, meg verseny)
HAHA
B. A. túlképezte magát, nyilván ezért nem érti a MÁV logikáját. B.A. Érden lakik, Pesten dolgozik és Gödöllőn tanul tovább. Hiába van vasúti bérlete Érd és Pest között és hiába van érvényes diákigazolványa, mégis megbüntették, amiért a Budapest-Gödöllő szakaszra…..
A Homár maga sem érti, miért üvolt a monitor irányába, amikor ez a hír egyszer már futott egy kört. Vagyishogy áprilistól működik a csoportos perindítás, amit bármelyik naiv ügyfél kezdeményezhet. Ráadásul egyben kártérítési követelés is, tehát nem kell amiatt külön…..
Új jelentkezőnk van a "Legérzéketlenebb magyar cég" címre. A verseny erős, a mezőny félelmetes vállalatokból áll, de az Invitel az alanti húzásával orrhossznyi előnyre tett szert a vetélytársakkal szemben. Névtelen levélírónk édesapja előfizetett inviteles netre és…..
GegeWarrior 2009.10.15 14:31:49
@tutaj01: Te talpig ivarszer, te!
Ki állt volna el a halott?????Vagy ki a pékf*sza????Ne legyünk már hülyék!!!!
Miklós szerint igen. Többfajta játékszoftvert árulnak a kisebb és nagyobb boltok, "Games for Windows Live" címkével, úgy, hogy a terméken sehol sem szerepel magyarul az a figyelmeztetés, hogy a Live szolgáltatás Magyarországról nem érhető el. Miklós szerint ez így nincs…..
Én vagyok az asva! Olvass el! 2009.01.13 17:39:00
                          Én vagyok az ASVA! Enyém az ország, a hatalom, és a dicsőség - és te köcsög, bűnöző, terrorista, vandál torrentező, blogger,…..
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..
Miklós és kollégái szeretik a kalandot, az új, izgalmas dolgokat, ezért a megszokott ételszállítójuk helyett egy palacsintázóból rendelték ebédjüket. A képeket elnézve nem véletlenül vártak 2 óra 40 percet, el nem tudjuk képzelni mitől bír így kinézni egy pizza. Mondjuk…..
GegeWarrior 2008.11.14 15:13:51
Gábor  szerencsétlen Netpiacos rendelése három hónapnyi várakozás után ugyan, de megoldódott. A poszt megjelenése után jelentkezett nála az ügyfélszolgálat, amiben  leírják hogy nem értik, mi történhetett, de ígéretet tesznek a pénz visszafizetésére: Ugy tunik,…..
Gege a lokálpatriotizmus egy megalkuvást nem tűrő fajtájával találkozott kutyasétáltatás közben:Egyik nap ez mikor drága kutyusomat sétáltattam az utcánkban ez kép fogadott az egyik kapualjnál. Körülnéztem aztán oda pisiltettem drága ebemet, nehogymá úgy legyen! De érdekes…..
Tékozló Homár Újmagyar KRESZ 2008.08.27 11:20:00
Smore éjszakai telefonos fotói tragikus minőségűek, de még így is muszáj volt berakni. Felfedezte ugyanis az egyirányú behajtani tilos táblát, ami akár Magyarország új nemzeti szimbóluma is lehetne: Sokan sokat írtak már arról, mennyire széthúzó nemzet a magyar. Ezeréves…..
GegeWarrior 2008.08.27 11:53:58
A pionírok sorsa a szopás - hangzik az első szovjet homoszexuális pornófilm nyitó mondata. Mennyire igaz ez azokra, akik Magyarországon korszerű technológiát vagy szolgáltatást vásárolnak. Többször is írtunk már a T-sek IP Tv-jének gyengélkedéséről, most meg arra panaszkodik…..
Egy újabb N95-ös történet, amiben Sándor kíváncsi a szoftver verziószámára, de aztán az oktondi ügyfélszolgálat miatt a végére nagyon dühös lesz. Van egy eredeti, kátyafüggetlen, nem buherált, mintaboltban vásárolt Nokia N95-öm. A magyar Nokia weboldalon szerettem volna…..
GegeWarrior 2008.03.27 08:40:34
Sziasztok,postom írásakor már csak 4 óra választja el a szövetséget a győzelemtől, így megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem minden barátnak, szövetségesnek és ellenfélnek azt, hogy azt a rengeteg időt, amit a Traviannal töltöttem, Veletek tölthettem el!Azt hiszem, mindkét…..
A Homárt minden alkalommal meleg bizsergés fogja el, amikor hepiendről hall. Legfrissebb szerencsés naiv ügyfelünk Labdacs, aki a melegebb éghajlatra vágyó VW poszt után mágikus módon kapott egy csereautót:Engedd meg, hogy tájékoztassalak a legújabb fejleményekről, annál is…..
GegeWarrior 2007.11.27 17:11:26
Tegnap kiderült, hogy sztornódíj van a Kikában, ma pedig azt tudjuk meg Czolostól, hiába vásárol valaki 200 ezer forintért, ha nem egyben kapja az árut, fizetheti az ingyenes szállítást:Aki van olyan szerencsés, hogy egy összegben 200 ezer Ft-ot költhet lakberendezési holmikra, de…..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Tékozló Homár A kedves spammer 2007.08.23 13:47:00
Nagy divatja van idén a "véletlenül másnak küldött" levélnek látszó spameknek, azt gondolják a tahók, ezek majd után nem fogják bíróságra cibálni őket. ern0 tegnap csodálkozott rá jelenségre: ez csak nekem uj, vagy most kezdodik a kedves, kozvetlen hangvetelu spamek…..
GegeWarrior 2007.08.23 13:51:40
T.G.-nek nem is kellett különösebben éles szemű detektívnek lennie, hogy leleplezze a keszthelyi Hunnia Kft.-t. A furmányos virslisek ugyan jó nagy pótmatricán tudatják a fogyasztókkal, hogy a cuccban nincsen E412, de tőle egy tanyasibaromfi-pihényire ott a kötelező címke az…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
Bár a hónap végéig érvényes fizetőeszköz Magyarországon a fémcsík nélküli ezres, van, ahol a törvények nem érvényesek. Péter füstölög alant. Kedves MNB, Homár! Mellékelt fotót 2007. augusztus 19-én készítettem a Sugár mozijának pénztárában, ahol táblán…..
Nemrég írtam meg, hogy a Hold utcai csarnok jellemtelen szatócsasszonya a sietségemet kihasználva 1800-1900 forintért extra szűz olívaként passzolt el nekem egy 25 százalék névadó terméket és 75 százalék napraforgó-olajat tartalmazó alantas keveréket. Olvasónk anyja az Auchnban…..
Két lehetőség van: a.) Matyi igazából egy parkolóőr, aki rafinált PR-akciót indított a szakma népszerűsítésére. b.) Matyi nem parkolóőr. Akárhogy is, aki nemet akar mondani az állandó nem-mondásra, az olvassa el az alanti apokrif levelet egy X. kerületi szent cselekedeteiről.…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..