Regisztráció Blogot indítok
Adatok
august

16 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Ez taxi, nem Uber 2016.01.19 10:11:09
Második napja várják az utcasarkon a taxisok, hogy valaki az Tarlós-Netanjahu tengelyről végre "oldja meg és kész" a problémájukat. A problémát, ami nem más, mint az Uber, a techológia villámgyors fejlődésével és a szabályozás lomhaságával egyszerre élő fuvarmegosztó szolgáltatás. Ami többek között…..
august 2016.01.21 23:04:04
@csak egy néző: fizessen KATA-t es akkor nem lesz annyi. egyebkent ku..ra nem tudom sajnalni oket, egy mezei burkolonak vagy kereskedonek ugyanennyi a koltsege minimum amit az autojara kolt, plusz szerszam, iroda, felszereles, munkaruha, stb. tehat ne sirjanak a taxisok. amugy jol lathato, hogy a tagdij a huzos, 65 penz, es mi jar erte? semmi....
Cipős probléma rengeteg volt már, meg is szakértettük egy csomószor, a linken megtalálható az összes ezt kell tenni ilyen esetben okosság. Ami miatt ez külön érdekes, az a szürreális különbség, ami a szinte új talp és a leharcolt felsőrész között látszik. Bea menjen csak el egy másik szakértőhöz új…..
A felnőtt magyar internetezők több mint kétharmada inkább lemondana egy hónapra a tévénézésről, de az internet-hozzáférést nem tudná nélkülözni. Olyan, mint a levegő, láthatatlanul teszi a dolgát, optimális esetben gyors, mindig rendelkezésünkre áll, folyamatosan…..
Ebben az országban sok kutyás és kutyátlan ember akad, aki ideje nagy részét azzal tölti, hogy megindokolja, miért is nem jó kutyát tartani. Az ilyen egyedek jó része nem áll meg itt, neked is megmondja, hogy mit és hogy kéne csinálni a kutyáddal. Összegyűjtöttem a…..
Viszik "az egész falat a picsába" - mondták, és így is tettek. Édesanyám (66 éves) vásárolt egy lakást, és elkezdte a felújítást, hogy beköltözhessen. A postaládában talált szórólap alapján hívta a Panel Star Kft-t nyílászáró-csere ügyében. Már az első pillanattól…..
Hát szerintünk jó lenne, de főleg passz, úgyhogy rákérdezünk  a szabályzásra.  Kedves Tékozló Homár! Nem járok hetente, de kéthetente talán betévedek a Mc Donald's-ba. Több hónapja felfigyeltem rá, hogy, akik a szendvics készítéssel foglalatoskodnak, azokon soha nincs…..
A költözés elképesztő macera alapból. Előtte, közben és utána is szívás, nincs mit szépíteni rajta. Az meg pláne kiakasztó, ha a cígölés közben monjduk leesik a déditől örökölt nipp vagy tönkremegy egy háztartási gép, dehét előfordul, hiszen ahogy a bepanaszolt…..
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Elfogyott a koax kábel? Vagy mi lehet a rejtélyes anyag, ami miatt állnak a bekötési munkák a Diginél? Bár végül is, ha szaki sincs elég hozzá, akkor tényleg nem kell több drót, az ügyfél meg csak nyugodjon le a picsába, mert kap kötbért. Kár, hogy a várakozás ideje…..
A prágai székhelyű, nemrég Szegeden második magyarországi telephelyét nyitó használtautó-kereskedő cég, az AAA Autó nem először szerepel nálunk. Ami igazán érdekes a róluk szóló posztokban az az, hogy a panaszos levelek egy kaptafára készülve mind kecsegtető…..
Az elmúlt hét vitathatatlanul vezető híre az volt, hogy Lagzi Lajcsi áramot lopott több tízmilliós értékben. Még a migráció körüli felhajtást is elhomályosította egy kis időre a sztori, és a láncra vert lagzizenész képe címlapos lett az összes vezető napilapnál. Aztán…..
A menekülés közben vízbe fúlt hároméves szír kisfiú képe bejárta a világsajtót. A fotó sok művészt megihletett, és a politikusokra is nagy hatást gyakorolt. De mitől függ, hogy egy fotó ilyen hatásos lesz? Miért pont ez terjedt el, és nem sok másik…..
Szijjártó Péter, magyar külgazdasági és külügyminiszter interjút adott a Der Standard osztrák újságnak, ahol feltették neki a kérdést, hogy látta-e a török partoknál megfulladt szíriai kisfiúról készült képet (vigyázat, felkavaró tartalom – a szerk)? Szijjártó tömör…..
august 2015.09.07 21:17:29
A 11. születésnapját ünneplő Savoya Park nyitva tartott vasárnap. A bevásárlóközpont zsúfolásig volt emberekkel, az Auchanban konkrétan nem lehetett bevásárlókocsihoz és bevásárlókosárhoz jutni. A fizetésnél csak azért nem volt tömegnyomor, mert szinte az összes pénztár…..
Tegnap a Szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztiválról hazafelé jövet Ásotthalmon jártam, mert a saját szememmel is látni akartam, hogy mit művel Orbán gyűlöletkormánya az általa keltett hisztéria közepette azokkal a szerencsétlen sorsú menekültekkel, akik minden szégyenletes és…..
Mindig nagyon jó érzés, ha külföldön belebotlok egy magyar vonatkozású alkotásba. Így volt ez Máltán is, ahol teljesen véletlenül vettem észre ezt az  56-os emléktáblát. Nagyon meglepődtem, hiszen mégsem egy szomszédos ország. Joggal merült fel bennem a kérdés, hogy mégis…..
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
Az ember azért fizet elő egy újságra, hogy gyorsan, kényelmesen és biztosan megkapja az összes lapszámot, Stefanie-nak egyelőre lassan, hektikusan, viszont sok macerával jár a NatGeo. Na, ki kapott kedvet a dologhoz? (A honlap szerint a terjesztő a Magyar Posta, párhuzamosan oda is…..
Az utóbbi időben valami eltörhetett a szép hipszterbringákat készítő Ogre emberében, mert idén áprilisig csupa dicséretet kapott, aztán jötta a "vevőkhöz való hozzáálláson van mit javítani", meg az alábbi emberesnek mondható produkció. Lehet, hogy szabira kéne menni,…..
Temészetesen minden vevőt és ügyfelet, mindenhol megilletne a normális és szakszerű kiszolgálás, az viszont űber dühítő, ha egy viszonylag drágább termék forgalmazója tojik a fejünkre. iStyle, szedd már össze magad! Üdv! Közel két éve történt,  hogy vettem egy akkor…..
A Homár szerkesztősége tök homály mező- és erdőgazdálkodási ügyekben, így, ha valaki okos tanáccsal tud szolgálni Pista gazdának a vaddisznókkal és a vadászokkal folytatott kétfrontos csatájában, ne tartsa magában. (Na ugye, hogy nemcsak kuponos van!) Kedves Homár, a…..
Vacakol az net? Drága a telefon? Ugyan! Az elátkozott 29-es körzet lakói örülnének, ha ilyen szokványos problémáik lennének!  A UPC honlapján külön aloldallal (Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!) rendelkező szolgáltatási területre ugyanis évek óta nem sikerült…..
august 2014.12.09 22:17:24
@Gastroger: utalom ezeket a deki buzikat!
Csudálatos téma hétvégere: be lehet-e vinni egy 4 kilós kutyát szatyorban az IKEÁ-ba? És egy 8 kilóst? És pórázon? Mondjuk egy 30 kilóst? És mit mond a rendelet? És mit mondanak a homárok? (Én azt, hogy tényleg nem közintézmény az Ikea, de ebből csak annyi következik, hogy…..
Elek az IKEA FYND részlegében vásárolt, ahol néha csuda dolgokat lehet fillérekért találni, néha meg a nagy semmit. Elek a csudadolgos eset lenne, ha nem érte volna otthon egy kis meglepetés. Aztán amikor visszavitte a cuccot, még egy. Pedig a cég a fenyőbútorai meg a húsgolyói…..