Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szűcskoppány

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú kihagyást követően jelentkezünk. Ennek elsősorban az az igen egyszerű oka van, hogy a tettek mezején nehéz a billentyűkre koncentrálni.Mai szösszenetünkben szemezgetünk a nép véleményéből, természetesen név, és forrás megjelölés nélkül, de ha utólag bárki…..
Néphara(n)g Tigáz vs Esküdtszék 2011.07.10 21:51:00
Néphara(n)g Cigány Autonómia? 2011.07.03 19:40:00
Ladányi János szociológus-cigánykutató a mai Népszabadságban, a NOL honlapon "elképzelhetőnek tartja" a cigánylakta országrészek autonómiáját. A tragédia mindig így kezdődik. Valaki elképzelhetőnek tart valamit, ez propaganda okokból nyilvánosságot kap, mely…..
"Szabdkőműves a szimbólumok a HVIM és a Szentkorona Rádió jelképeiben és talán a Jobbikéban is.Lévai György, 2011. június 29., 13:17 Facebook: Tudjátok nem elég ám csak kiabálni, hogy mekkora magyarok vagytok, meg kell azt is nézni, hogy kiknek a zászlaja alatt…..
Elevenítsük fel az egy évvel ezelőtti írást. Úgy hiszem, ma többen megértik mint akkor. Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell) Dr. Papp Lajos, szivsebész. Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt - jelentette ki egy német…..
 Kénytelen vagyok az időjárási hatásokkal kezdeni a mai naplót.Megszokhattátok már,hogy nem írkálunk mindennap sok-sok cikket,ennek oka rém egyszerű,nem célunk mindenféle olyan dologgal megtölteni a felületet,amit egyébként mindenki tud,mivel egyre többen néznek a Tv…..
Ez már valami. Látják a kedves jobbikos elvtársak, így kell igazi véleményt nyilvánítani. Nem bohócot csinálva magunkból hangos bemondóval a parlamentben, mint valami tízen éves kölyök, feltűnési viszketegségtől, és duzzogó lázongástól fűtve. A kicsi Novák azért kitett…..
Néphara(n)g ÁVH újra, nektek... 2011.06.29 16:45:00
Jöhetnek a pofonok, és egyéb vallató eszközök... ÁVH? Kezdem úgy látni hogy alakul szépen az a császárság.Hétfőn megszavazta az országgyűlés a büntetőeljárási törvény módosítását. A változtatás szerint a kiemelt ügyek gyanúsítottjai az ügy egyedi körülményei…..
Sokat látunk és hallunk mostanában különböző gazdasági és politikai összeomlással kapcsolatos cikkeket, tanulmányokat, interjúkat. Ezzel kapcsolatban szeretném leírni személyes élményeimet és tapasztalataimat melyet a most negyvenes korosztálytól felfelé felnőtt fejjel…..
Néphara(n)g Jövőnk 2011.06.26 22:01:00
Néztél már kicsit a jövőbe, hogy mi várható, hogyan fog alakulni? Nem foglak elkalauzolni és nem arra kérlek, hogy nézzünk bele közösen, mert az egy hosszabb beszélgetés lenne, hanem azt kérem, hogy nézz bele te magad! Merész próbálkozás, mert a jövő kiszámíthatatlan,…..
Az elmúlt napokban rengeteg helyen, főleg vállalkozókat volt módomban megkérdezni a mai magyar közállapotokról. A kérdések és válaszok: Hogy látja, állítólag elmúlt a válság és javul a helyzet. A kormány ezt állítja. Mit tapasztal, így van? Lajos, építési vállalkozó:…..
Néphara(n)g 404 - Blog törölve! 2011.06.23 06:36:00
Csak nem félnek az igazságtól? Attól, hogy tételesen fejükre olvassák bűneiket?!..."Mi soha nem leszünk hontalanok, legfeljebb hajléktalanok egy ideig..." Miután a pont egy évvel ezelőtt 4 gyermekével kilakoltatott édesanya a szomorú évfodulóra emlékező cikkét…..
Üdvözlöm Nemzettársaimat!Ma egy rövidke történetet osztanék meg veletek. Bizonyára többen ismeritek, de aki mégsem, annak mellbevágó tanulsággal járhat. (szóval pajzsokat kitartani!)Dózsa György korában járunk. A felkelő parasztsereg éhezik. Két katona az éhezést…..
Föltámadott a tenger, A népek tengere; Ijesztve eget-földet, Szilaj hullámokat vet Rémítő ereje.Látjátok ezt a táncot? Halljátok e zenét? Akik még nem tudtátok, Most megtanulhatjátok, Hogyan mulat a nép.Reng és üvölt a tenger, Hánykódnak a hajók, Sűlyednek a pokolra, Az…..
Néphara(n)g Népharag Induló 2011.06.19 09:54:00
Sok szeretettel köszöntöm nemzettestvéreimet! Elérkezett az az időszak amikor bármely pillanatban aktuálissá válhat a kiegyenesített kasza.Nem célom retorikai magaslatokat döngetni, és nem fogok mindenféle liberólis, talmudista szójátékokkal szépen hangzó irományokat…..
Szkíta Műhelyblog alfa Indulás 2011.03.24 16:39:00
Üdv! Egyenlőre tesztüzemben működik a Szkíta Műhely, ahol blog bejegyzések formájában egy szűk körű kézműves közösség termékeiről kaphat tájékoztatást a látogató.A szerzői csoport egyenlőre szigorúan zárt...