Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lász

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt rája az iszapszeműek családjából. No para... csak kifolytak az események a kezemből...Pali!! Fontos!! GRATULÁLOK. REMÉLEM minden ok! Angolosan okey!Második! Eszméletlenül elszálltak az események... csak annyit tudok nektek mondani, írni... a legkiemelkedőbb esemény eddig...…..
Szóval tegnap este a német csajszi elhívott sörözni, ill. vacsorázni. Jó arc. Megbeszéltük, hogy - Lacika, imádni fogod a település nevét, fonetikusan írom neked - "kakabejoszba" találkozunk. Este egy öreg armada csoporttal aludtam... a német öregek elmenekültek. Nem…..
Reggel korán tudtam indulni a hippi házból... bár hideg volt és mocskos sötét. Fejlámpával kellett mennem, mert az orromig nem láttam el. Kegyetlen terep volt ma. Gyönyörű vidéken mentünk ma... de annyira nehéz volt, hogy mindenki előtt le a kalapot, aki teljesítette...Nem tudom…..
Tegnap elfelejtettem leírni... de Orbigóba egy gyönyörű középkori hídon keresztül kellett bejönni, ami közel 200 méteres. A túlvégén, a lábánál már messziről láttam, hogy egy lovagi torna pálya van. Az is volt. Csak a faszerkezetes sorompók, meg a lelátó szerkezete volt meg.…..
Nincs erőm írni/nem volt... rengeteg útszéli netkapcsolat volt... de nem ment... most kicsit magammal vagyok elfoglalva... ne haragudjatok. Meg kell oldanom valamit... kell a válasz... pontosabban már megkaptam... azt hiszem közel 60 km-t mentem a két nap alatt. 3 etap. Sok minden…..
Szokásosan telt este minden... Reggel 7.00-ás kelés, indulás. Tegnap a columbiai szobatársnőm meg a francia mindig röhögő úr valami "torro"-ról magyaráztak Villfranca meg Burgos között. Rémült fejük volt, és megeskettek, hogy busszal megyek én is azon a 10 km-en.…..
lász 2010.04.12 18:07:21
Szia Szto! No újra vagy remek, szép írások sokat mosolygok rajtuk.
Választás megtörtént, igen van Viki újra, de a legszebb a lebonyolítás volt, simán improvizált az ország és éjjel 2-ig volt szavazás!:) Ismét az egész világ rajtunk röhög, még 2006-ban valami okos KDNP gurman indítványozta, hogy aki nem a lakóhelyén voksol, hanem máshol azoknak csak egy szavazókörzet áll a rendelkezésükre, no de erre a sok okos 350 képviselő is rábólintott, mondom 2 évvel ezelőtt:) Mivel akiknek a lakóhelyük is ott volt, meg mellé még 78218132 ezer máshonnan jött szavazó emberke, mondom egy helyen egy körzetben szavazhattak, ezért este 7-re hatalmas sorok alakultak ki ilyen helyeken!:) Szóval a másik értelmi szerv az OVB háát ítzé most mi is van áá?!?! ,Szóval simán azt mondták, hogy nincs gáz a kampánycsend addig tart amíg mindenki még az utolsó emberke is leszavaz, igen ám, de este 10-kor még mindig vagy 150 emberke állt sorban a pártok már készek voltak a média Gárfildot adott meg trombita zenét, így az a nagyon intelligens OBV este 10-ko lefújta a kampánycsendet és kiadta, hogy lehet, nyilvánosságra hozni az eredményeket de mint írtam még mindig vagy 150-en álltak sorba. A vége az lett, hogy éjjel 2-kor az utolsó luzer aki 7 órát állt sorban is leszavazott!!!!!!!!:)))) Fetrengtem a röhögéstől nagyon szánalom az egész banda!!:)) Egyszóval az ország ismét a helyzet magaslatán vóóóóttt:))) No ennyi kb:)
Vigyázz magadra, meg a kutyákra is:)
Srácok, mindenkinek köszönöm a figyelmet! Nehéz innen írni, ezért nem tudok válaszolni mindenkinek, de olvasom! Opill, örülök, hogy reggel ezzel indul a napod! Ha már pár embernek örömöt okoz, akkor az jó! Este az osztrák öreglány hospitalerok elhívtak még misére. A…..
Terített asztal - vetett ágy, Nabukodonozor üdvözlet Zionba. Most találtam csak nyitott féreglyukat. Cizur Menorban este elszabadult a pokol. Az amerikai, aki angol-liverpooli, neve Ian Scott, szerintem meg G. I. Joe, mert mindenhez ért, azt hiszem ő volt az utolsó amerikai katona, aki…..
Tegnap 9-kor jobbnak láttam elmenni aludni. Körbenéztem még a településen, ami kb. 30 házból állt. Egy német 40-es teátrális csaj fölött aludtam, aki egyfolytában színészkedett. Ropogott az ágy, azt hittem leszakad, lehajoltam fölülről és megkopogtattam a deszkát. A nő csak…..
  Hola. Buena Camino. Tegnap estétől folytatom. A netezés után még történtek események. Először is Gatusoval vacsiztam a Milanból. Illetve Takuma Sato F1 pilóta mellett aludtam. Túléltük az estét, nem karamboloztunk. Mikor megtudta, hogy magyar vagyok, belekezdett valami…..
Reggel Bayonne-ba érkezett a vonatom. Nagy talány volt, hogy megyek tovább, de mint a karikacsapás, úgy sikerült! Bebuszoztam a Pireneusba! Na, buszon már ment a spannolás. Német biciklis zarándokokba botlottam, akik egyből betekertek a busz csomagterébe... azt kiabálták közben,…..
encaminom Előzmények 2009.10.14 14:11:00
A történet valamikor 2008 tavaszán egy ejtőernyős ugrással kezdődöt... Pontosabban hamarabb. ;) Akkor nem is gondoltam volna, hogy az a perc, ott a diósdi kisiskola elött, Almával beszélgetve, ennyire belém ivódik. Tisztán emlékszem, ott állunk és közlöm vele, hogy az ugrás…..