Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atrush

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar emberkereskedelemmel foglalkozó bűnbandák szinte teljes csendben, a közélettől és –érdektől távol eső zugokban, szépen lassan behálózzák Európát. A néha felbukkanó, sokkoló egyéni esetek ellenére az prostitúció és az emberkereskedelem ügyét azonban sem…..
atrush 2018.12.27 14:37:25
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Ezt milyen forrasokra alapozva allitod? Eleg nehez elhinni, hogy jolszitualt csaladok (akarmi is az etnikai vagy vallasi hatteruk) eladnak a lanyaikat. Biztos van ra pelda (mindenre van), de aligha tomeges jelenseg.
atrush 2018.12.27 14:51:37
@Rafael Jiménez Valéra (barátoknak csak Rafi): Es honnan lenne terkepe a szerencsetlennek? Ad a strici? (Mar ha egyaltalan tud terkepet olvasni az aldozat. Ez nem veleszuletett tudomany, ugy tanuljuk az iskolaban. Mar aki. Egyetemi vegzettsegu harmadik vilagbeli ismeroseim nem tudnak terkepet olvasni - mert naluk nem oktattak a suliban.)
Herman Gorterstraat 11 - kepzeld, en sem hallottam meg sosem ezt a cimet. Pedig nem egy borsodi zsakfalubol jovok. En baj eseten belovom az elso rendort - de alighanem en maskent viszonyulok a rendorokhoz, mint egy olyan kislany, aki akkor lat rendort, ha balhe van a telepen vagy jonnek tolvajokat keresni.
Vicces, hogy mennyire a sajat szukre szabott kis vilagodban tudsz csak gondolkodni. Tudod, nem veletlen, hogy vilagvegi nyomortelepekrol viszik ezeket a lanyokat, nem pedig varosi kozeposztalybeli csaladok ontudatos, iskolazott lanykait probaljak elrabolni.
Zónázó vonaton ülök. Korán érkeztem, két perce állt be a vonat. Felszálltam és leültem az ablak mellé. Még huszonhat perc van az indulásig. Rengeteg időm van. Bedugom a fülesem és a telefonom a kedvenc rádióadómra hangolom. Előveszem az e-könyv olvasómat és folytatom a megkezdett krimit. Mikor újra…..
atrush 2018.12.02 18:07:28
@ekat: Onmagaban mar az bunkosag, ha valaki hosszan telefonalgat egy jarmuvon vagy mas zsufolt helyen. Mondjuk en azt sem ertem, miert akarja a maganeletet par tucatnyi idegennel megosztani.
Kis Moszkva Én, a judeokeresztény 2010.03.23 13:57:00
Tegnap sikerült igencsak jól szórakoznom, ennek következtében ma igencsak másnapos vagyok, de nem baj: a hánytatót már megtaláltam, a kuruc legalább ennyivel hozzájárult a napom jobbra fordulásához. Már a zárójeles bevezető is megható: most akkor szégyelljem el magam azért,…..
atrush 2010.03.23 19:32:48
@tengier: feltételezem megegyezik. Legalábbis sajátos helyesírásodat csak azzal tudom magyarázni, hogy Te a hun változat szerint írsz.

"Melyik Biblia, Septuaginta vagy Vulagata?" Izgi kérdés. Főként az érdekelne, hogy két írást vajon azért tekinted két "különböző Bibliának" (párthusok istene ne hagyj el) mert az utóbbi kibővült az Újszövetséggel (az Ószövetség fordításához ugyan az a fránya Jeromos a Septuagintat vette alapul, de oda se neki) vagy azért mert az egyik görögül, a másik meg latinul van?

boli: bizti nem az van benne, hogy Mária palesztin lányka volt?