Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lace

25 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Novella 12.I.rész            Egymásra találtak, mint két olyan ember, akiket a szerelem hozott össze. De az önámítás csapdája vészesen ott lógott a fejük felett, és ezt mindketten érezték. Hiszen, nem voltak idegenek, nem…..
Novella 11.Intermezzo A hajnal első sugara még nem érte el a lakóházakat, csak az erdők felett húzódott meg, mintha intő jelre várt volna, hogy beljebb merészkedhet. A Hold még álmosan hunyorgott, de már fáradt volt, szívesen átadta volna helyét fényesebb testvérének a…..
Lace 2011.07.03 15:47:40
@Slevi: Emlékszel? Amikor elkezdtem, ők ketten gyerekek voltak. Írtam a szüleikről, hogy milyenek voltak, írtam arról, mi történt velük.
Akkor én befejezettnek tekintettem a történetet.
Te adtad az ötletet, mi lenne, ha felnöveszteném őket, és mint felnőtt emberekkel folytatnám tovább a szálakat.
Most megint úgy érzem, befejezett a történet.
 Novella10.II. rész Már elindult felé, amikor a nő elé lépett egy férfi. Nem állt szándékában megfordulni, vagy megtorpanni, ha már megtalálta, határozott léptekkel folytatta útját. A férfi néhány szót súgott a nőnek, és a nő némán bólintott. Éppen elindultak…..
Lace 2011.06.13 22:53:32
Képzeletben szárnyalok Szeretem 2011.05.15 19:41:00
  Ketten írtuk.Egy teljes faggatózásunk...  Letérdelsz elém, és mielőtt belém kóstolnál, mélyen beszívod kelyhem illatát. Ujjaim hajadba túrom, és vágyakozó sóhajjal húzlak magamhoz. Igen, most nagyon vágynék, hogy nyalj: gyengéden, érzékien, majd buján…..
Lace 2011.05.15 21:53:53
@Slevi: Remélem, nem haragszol, hogy "felhasználtalak". ;-)

Egy cukrászdában...
Ádám és Éva Megfeszítve 2011.03.21 21:57:00
Ezt a képet nagyon szeretem. Férfi és Nő, birtoklás és megadás... Minden szerep a helyén van...
Lace 2011.05.08 19:55:28
@Ádám vagy Éva:
Hmm... igen. :)
Amikor felébredtem, még aludtál. Óvatosan kibújtam az ölelésedből, és felültem az ágyon. Már éppen indulni akartam, amikor megérintetted a karom. - Hová mész? – kérdezted álomittas, rekedtes hangon. - Csak a mosdóba. – feleltem, és indulni akartam, de nem engedtél,…..
 Bár, ez a blog a képzeletem szárnyalásairól szól, beleszőve megtörtént, valós dolgokat, de mégiscsak egy szárnyalás: szabadon és bármerre. Most mégis úgy érzem, megtöröm a sort, és leírok néhány gondolatot. Próbáltam máshová, készítettem ezeknek a gondolatoknak…..
Képzeletben szárnyalok Fürdetés 2010.11.08 13:46:16
/Egy faggatóból merítve/  Hallgatok. Már nem azért teszem, hogy dacoskodjak Veled, miért késtem el. Már nem azért hallgatok, hogy provokáljalak. Most a magyarázkodásom elrontaná ezt a pillanatot. Ezt a csendes, vágytól nehéz pillanatot, amelyben a testem beszél Hozzád.…..
Lace 2010.11.20 17:01:00
@Slevi: Fekete selyem, virágba boruló cseresznyefa ágak a mintája.
Ez miért fontos? :)
Lace 2010.11.21 19:42:03
@Slevi: Szeretem, hogy szereted az ízlésem.
A harisnya színe, anyaga nem fontos?
Virtualitás Szeánszok 2010.10.12 16:31:00
                                   Bizarr vágyainkMeztelen testedel ingerelsz a szerelemre.Megcsókolak,te viszont csókolsz. -Ma…..
A negyvenedik percbe léptünk az autód órája szerint, amikor megpillantottalak a parkoló felé közeledni. Az öröm, a megkönnyebbülés a szeretet, a szerelem egyszerre öntött el abban a pillanatban. Húsz perc, maximum fél óra – mondtad, amikor elindultál a mappába rendezett…..
Novella 9.„Az erős, szívós ölelés eggyé teszi őket, nincs már két testük, de azért kettős az alakjuk, nem fiú az, sem nő: mindkettő s mégsem e kettő.” Ovidius   I. rész Hajnalodott, amikor arra ébredt, hogy ágyékában a tűz olyan égetően lobog, hogy…..
 Novella 8.Összefonódó szálak  Ahogy megérkezett, a kis öltözőszobába vezették. Becsukódott mögötte az ajtó, és amíg nem mentek érte, magára maradt. Ez így volt a második érkezése óta. Amikor először fogadta el a meghívást, volt vele egy lány is. Halk…..
Képzeletben szárnyalok Az estély 2010.06.22 10:47:00
 Novella 7. A szálak  A kivilágított villába lépve, úgy érezte magát, mintha valami idegen világba érkezett volna. Már az ajtóban libériás inas fogadta, elkérve személyre szóló meghívóját, és ellenőrizve nevét a meghívottak listájában, s közben…..
Novella 6. A másik szál Amikor gyerekek voltak, és érezte, mennyire számít rá, mennyire fontos neki, boldog volt. Később önmagának bevallotta, igenis várta azokat az alkalmakat, hogy Apa ordítson Anyával, titkon bízott benne, hogy a kishúga, az a kicsi szőke lányka hallani…..
Novella 5. Az egyik szálFáradtan hajtotta arcát két tenyerébe, és felsóhajtott. Szeretett volna sírni, de a könnyek most úgysem segítettek volna. Önkéntelenül nyúlt volna a telefonkagyló felé, hogy a jól ismert számot már tárcsázza is, de keze megállt a levegőben. Nem…..
Képzeletben szárnyalok Az utazás 2010.05.21 17:13:00
 Még nem volt öt óra, amikor a telefon csengésére ébredtem. Bár még az álom íze számban volt, azonnal éber lettem, meglátva, hogy te vagy hívó. Fél hatkor felveszlek, légy készen akkorra! – mondtad, és letetted. Ez nem volt éppen túl sok információ, számomra mégis…..
Képzeletben szárnyalok L-nek 2010.05.19 10:03:00
Hajnal AnnaNem szerethet mindenkiFontos, hogy megtanuld: nemszerethet téged mindenki.Lehetsz te a világlegfantasztikusabb szilvája,érett..., zamatos..., kívánatosanédes, és kínálhatod magadmindenkinek, de ne feledd:lesznek emberek akik, nemszeretik a szilvát. Meg kellértened: hogy te…..
Nem teljesen igaz, hogy míg nem jöttél, magányos voltam. Mindig volt mellettem valaki. Nevezhetjük férjnek, társnak, barátnak vagy csak egyszerűen egy férfinek is. Mégis, igaznak érzem azon kijelentésemet, hogy magányos voltam, míg nem jöttél. Odabent, ahol a lélek lakozik, ott…..
Képzeletben szárnyalok Jégkrém 2010.04.22 06:32:00
 Késő délután kiültem a Vár erkélyére egy jégkrémmel a kezemben. Egész nap meleg volt. Az a fajta meleg, amikor megáll a levegő, amikor még a madarak sem csicseregnek, levél sem rezdül a fán. A nap még ekkor is perzselőn sütött, felforrósította az erkély kövezetét,…..
Képzeletben szárnyalok Szemek 2010.04.13 11:49:58
Szó, hang, mosoly: édes pokol;elbűvölt, nem tudom, mivel;gyilkos-örök sebet ütöttbelém, szép kék szemeivel.De, szó, megállj, várj még, halál,tán hozzám hajlik a kegye;ha nem, tudom, hogy gyilkosomlesz az az édes kék szeme! B.B.     Állok előtted teljes valómmal.…..
Képzeletben szárnyalok Narancs 2010.04.06 12:53:00
 A Kedves naplójából:  ....év márciusa, késő délutánTudom, hogy most haragos, és duzzog. Persze, az összeveszésünk nem volt komoly, részemről jelentéktelen apróság, és én már el is felejtettem, min kaptunk össze, de Ő biztosan tudná szóról-szóra. Az ebédlőben…..
Képzeletben szárnyalok Az álmom 2010.03.26 10:58:00
 (A konyhában) Szeretem azokat a hajnalokat, amikor még álomszagúan, kócosan ülünk a konyhába, forró feketét kavargatva, majd lassan kortyolva. Ő cigarettafüstbe burkolózik, én a pongyolámat vonom fázósan magam köré. Ilyenkor még csendes a Vár, olyan, mintha nem is lenne…..
Lace 2010.04.01 08:48:22
@Slevi: Köszönöm! Szeretem, hogy olvasol! ;)
 (A konyhában2)A Várban olyan csend honolt, mint az álmomban, abban az ismeretlen lakás üres szobájában. Csak néztél rám, szemedben egyfajta vágyakozással, kíváncsisággal, hogyan folytatódott az álom, ugyanakkor ott bujkált egy csipetnyi riadtság is, félelem valami…..
Korán érkezett. Arcán láttam, hogy fáradt, de ahogy rám nézett, szeméből kitükröződött, hogy nagyon örül nekem. Én meg, lelkes és odaadó kamaszként ugrottam nyakába, mert nem tudtam – és nem is akartam leplezni, mennyire vártam már. Csókja szenvedélyes volt, úgy…..
Az ébredés csak egy pillanatig volt olyan, mint máskor. Ahogy kinyitottam a szemem, testemet átjárta egy kellemes, bizsergetően fáradt érzés. Az éjjel történtekre gondolva, mosoly húzódott a számra. Oldalra fordítottam a fejem, de nem csalódtam. Nem feküdt mellettem. Illúzió lett…..