Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enigmakata

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt parasztnak tartotok, hogy miért nem írok az "Indiába" szó után "N" - betűt elmondom hogy azért nem, mert a youtube-on is így van megjelölve a videó, helytelenül! Ennyit a nyelvtannácizmusról, most pedig térjünk rá a videóra, amin masszív indiai…..
A beszámoló első része lejjebb görgetve, vagy ide kattintva olvasható. indzsojSajnos napközben igen keveset fotóztam, így inkább csak az esti képeket láthatjátok, azonban ha megnézitek Rolf facebookját, akkor ott láthattok még több képet! A második nap fáradtan indult, mert…..
testmódosítás Álmok 2011.08.24 00:15:30
Ha valamit nagyon akartok akkor az teljesülni fog. Vagy úgy ahogy elképzeltétek, vagy még jobban.Egyszer egy meleg nyári estén, egy kisszoba magányában fejlámpával a fejemen egy hatalmas szikével a kezemben belevágtam az egyik barátom lapockájába néhány szaggatott vonalat. Minden…..
A modblog nagyon kedves velem újfent. A bejegyzés címében lévő idézetet egy teli hátas tetoválásról loptam még akkor amikor először olvastam el a Tetoválás Nagykönyvét - ami persze egy alapirodalom a téma megszállotjainak. Ebből az idézetből fakadt az ihlet, amikor a képen…..
testmódosítás Kígyóság 2011.08.08 11:34:00
Valaki egy ingyen tetoválást???? Netán egy remek vágást remek áron??? Vagy egy másik remek vágást szintén remek áron??? Vagy "majdnem" börtöntetoválást???Kettévágott nyelv, még friss állapotban!..
testmódosítás A második!!! 2011.03.18 20:43:48
Hát ezt is megértük! A testmódosítás blog második születésnapját ünnepli, vagyis ünnepelte két napja! Ebből is látszik, hogy olyan borzalmas szülő lennék aki a saját gyerekének is elfelejti a születésnapját. Két teljes év. Amikor elkezdtem írni a blogot, még azon…..
testmódosítás Convention vol.1. 2011.03.18 00:07:34
Budapest Tattoo Convention. Tattoo Expo. Sajnálatos tény, hogy ebben az évben kettő nagyszabású tetováló esemény is ugyanazon a hétvégén volt megtartva, azonban az okok kitárgyalásába nem mennék bele. Legyen elég annyi, hogy így alakult! Ezt az egy apró bibit leszámítva azonban…..
Fontos: Még mindig jelentkezhettek a festészeti projektre, amit a múltkor tettem közre, szóval írjatok sokan, és bátran! A másik dolog, hogy hamarosan itt van az Budapest tattoo convention is, ami azért érdekes, mert a pénteki napon szemináriumot fogok tartani a scarification-nel…..
testmódosítás Mi a pálya? 2011.01.29 21:01:00
Autópálya, mondanák Belgáék. De én ehelyett csak annyit mondok, hogy ezentúl ha unatkozo mindig szúrok majd magamnak egy újabb fejpiercignet és így még töbvb lesz az arcomban! Igen, tényleg kemény vagyok, mert a képen látható kis ékszereket egy nap alatt tettem be, szóval mától…..
testmódosítás Év vége 2010.12.31 20:41:00
Így év vége felé elérkezettnek látom az időt, hogy köszönetet mondjak nektek, kedves olvasóimnak azért hogy vagytok, hogy olvassátok a blogomat, hogy a leveleitekkel támogattok és rengeteg szeretetet adtok! Köszönöm, hogy rengeteg olyan képet küldtök ami nagyon érdekes, hogy…..
http://www.budapesttattooconvention.com/Ha valakinek ezen hír hallatán nem futna kellőképpen össze a nyál a szájában, akkor hozzáteszek még annyit, hogy valódi, nemzetközi convention lesz, sok-sok híres külföldi tetoválóval, akik egy fedél alatt fognak dolgozni a hazai…..
testmódosítás Emlékezz! 2010.12.09 19:26:00
Emlékezz arra mindig, hogy a nap amit megélsz lehet akár az utolsó is! Ha tudod, hogy bármikor eljöhet a vég sokkal tudatosabban fogsz élni, és minden percedet maximálisan kiélvezed majd. Sokan csak akkor kezdik el élni az életüket, amikor tudatosul bennük hogy a halál bármikor…..
testmódosítás Mopsz portré! 2010.11.28 17:18:00
Hát igen! Egy ennyire aranyos kutyafajtát (aki gyakran az első két lábán egyensúlyozva vizel) csak szeretni lehet, és mindenféle tetoválásként viselni, mert már maga a mopsz puszta megjelenése is hihetetlenül mókás! Egy elmélet szerint a mopsz angol neve, a "pug" neve a…..
Mi is lehetne annál jobb, ha egy aranyos kutyus pihen a lábonknál, miközben azon gyönyörű, minimál virágocskák díszelegnek - természetesen Lionel által felvarrva. A kutyus szerintem egy angol bulldog, ami nagyon szép - bár a mopszok szebbek.  ..
Valószínűleg a tegnapi majd' 14.000-es nézettséget nem fogja überelni a mai post, de legalább annyira érdekes lesz, mint a tegnapi!:) Biztos emlékeztek Ádámra, és az ő modifikációira, amit a múltkori postban mutattam be! Azóta szerencsére sikeresen legyógyultak az…..
enigmakata 2010.11.20 01:08:48
@Rahsid: ühüm,mert ha valaki extrémebb az átlagnál,az már ostoba és gyökér.
gratulálok. :]
testmódosítás A legkeményebb 2010.11.13 20:05:14
Eddigi pályafutásom során volt már szerencsém pár extrém archoz (aminek nagyon örülök, és mindnek hálás is vagyok, hogy megtiszteltek bizalmukkal - és ezt nem csak a két üveg Salitos tequilás sör mondatja velem, amit most löktem be:)), azonban egy sem vállalt be még egyszerre,…..
Egy régebbi post-ban már találkozhattatok ezzel a goa imádó scarification-nal, de most végre sikerült lefotóznom a gyógyult verziót is! A lány nagyon ügyesen kezelte a vágást, és ennek köszönhetően szépen legyógyult a hasán a minta! ..
enigmakata 2010.11.07 16:18:23
@0motig0:
a kép alapján olyan,mint ha lett volna neki ott egy köldökékszere,ami csúnyán bedurrant és kilökődött.
amúgy szépen begyógyult,kis nőcis minta :)
Még külföldi honlapokon is ritkán látni ennyire extrém arccal rendelkező személyt, aki még csak 21 éves, és ráadásul lány! A rengeteg piercing, és az arcon lévő vágások arról tanuskodnak, hogy Meggy, vagy művésznevén "arcticshewolf" kellőképpen beleásta magát a…..
enigmakata 2010.11.01 21:53:43
testmódosítás Változás 2010.10.27 23:24:00
"Tegnap okos voltam. Ezért akartam megválzotatni a világot. Ma bölcs vagyok. Ezért változtatom meg magamat." Sri Chinmoy            Amikor a Sri Chinmoy leírta ezeket a gondolatokat, nem hiszem, hogy a testmódosításra…..
enigmakata 2010.10.28 15:59:03
Ritka az olyan ember (hazánkban) aki nagyméretű, fekete tetoválással fedeti le egy-egy adott testrészét. Ezek a minták nagyon szépen mutatnak, főleg akkor ha nagy felületekről beszélünk. A minap András nevű kedves olvasóm küldött két képet a lábáról, amin remek fekete…..
UPDATE: sajnos a köcsög facebook letiltotta a profilomat, és emiatt a testmódosítás blog közössége sem tudja elérni az oldalt többé...Este mikor lesz időm csinálok egy új profilt, és újjáépítem a közösséget is...addig is készüljetek arra, hogy estétől újra…..
testmódosítás Ingo Specht 2010.10.07 21:44:00
Egy kedves olvasóm küldte Ingo Specht néhány képét, amit szerintem ti is érdekesnek fogtok találni! Ingo egy német srác, akin elég sok testmódosítás található! A legfrissebb szerzeménye a szemgolyó tetoválás, amit XRoniX (másik kép Roni-ról) készített neki, akit már kedves,…..
enigmakata 2010.10.07 22:11:50
A múltkori post-ban már bemutattam Káin-t és remek testmódosításait, melyek elég radikálisak, és elég egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek! Amikor megírtam a bejegyzést azt hittem, hogy Káin elérte az a szintet amit szeretett volna, de ma rájöttem, hogy tévedtem! A…..
testmódosítás Fenék suspension 2010.09.23 23:58:00
Érdekes elképzelésnek találom, hogy a suspension-t ilyen módon gyakorolja valaki. Mivel ilyen pózban lógva a vér egyenesen a fejbe tódul az amúgy is extázis szerű élmény még jobban fokozódhat. A másik elképesztő dolog, hogy még a fenéken található nem túl vastag bőr is…..
enigmakata 2010.09.27 22:56:59
@Haverina: azaz,tágító. :)

a háttérben meg építkezés van? :D
ha aktív volt a dolog,furcsán tekintgethettek a munkások.
testmódosítás Fülimplantátum 2010.09.24 19:06:00
A fülkagyló egy olyan testrész, amit nem túl gyakran díszítenek implantátummal. Azonban ha valaki mégis ilyet akar, az nagyon szépen kivitelezhető!Különleges és mégis szolíd, hiszen ez a testrészünk nem olyan szembeötlő, azonban nagyon szépen díszíthető, és hosszú hajú…..
enigmakata 2010.09.27 22:55:15
@0motig0:
hosszú hadművelet lenne az biztos,meg alaposan meg kellene válogatni az implantátum formáját,hogy passzoljon és jól is nézzen ki.
egyenlőre álom marad,de hátha a nyakamba szakad a bank. :)
nembaj,majd októberben megjön az ösztöndíj és végre megcsináltatom a rég tervezett tetkót Gáborral,vigaszdíj gyanánt.