Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorilevi

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különös hangulatú videóklip készült a Fekete madár című dalhoz, amely Nagy Ádám önálló produkciója, a Wörk Projekt első nagylemezén szerepel. A Roy & Ádám Trió zenéjénél progresszívebb, összetettebb szólóanyagát a gitáros-dalszerző január 16-án az A38 állóhajón mutatja be zenészbarátai…..
Nemrég olvastam, hogy a francia ANDRA cég munkatársai kifejlesztettek egy olyan merevlemezt, ami 1 millió évig képes tárolni az adatot. Ennek kapcsán több dolog is az eszembe jutott. Először is, nézzünk kicsit vissza. Mondjuk 1 millió évet. Akkoriban Homo erectus (felegyenesedett…..
Rengeteg fotót készítünk. Folyamatosan. Ha kell, ha nem. Egy 10 napos nyaralásról több százat. Fejenként. Egy buliról, bográcsolásról is legalább százat. Mert nem kerül semmibe még egy képet csinálni, hátha az előző nem sikerült. Amíg filmre fotóztunk, volt 24, max. 36…..
vorilevi 2012.07.13 19:16:16
@Geldrin: Pont az a célunk, hogy ezekbe belegondoljanak az emberek! És töröljék, ami nem kell...
Az egész problémakör akkor jutott eszembe, amikor kaptam egy olyan emailt, amiben a tartalom 67 karakter volt (szóközökkel együtt), az aláírás viszont 2524.Folyamatosan termeljük a digitális szemetet, mert nem látjuk át, vagy csak nem gondoljuk végig, hogy ezzel is fölöslegesen…..