Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tantum

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
tantum 2010.03.20 11:29:28
Miről is beszélt Gyurcsány a tegnapi napon? Konkrétan saját magáról, a nagyszerűségéről a kűzdelmeiről és a szenvedéseiről, szerintem sokkal fontosabb, hogy miről nem beszélt annak sok ijedségből vágyból szerelemből összejött embernek.
Nem beszélt arról, hogy becsapot minket a hatalom megszerzéséért, egy olyan országról beszélt 2006 ban amely nem létezett, hazudott az Orbánnal folytatott vitában és erre tette fel a koronát az öszödi beszéddel, amikor is a hazugsággal megvetet magágyba egyszer ŐSZINTE akart lenni a beszéd jó volt és megfelelően írta le az ország helyzetét, csak az Ő szájából nem volt adekvált mivel a helyzet egyik okozója volt.Nem beszélt arról, hogy Ő igazából egy politikai primadonna, és nem politikus, a politikus nem csinál ennyi kárt magának és az országnak. A politikus egyszer mond néhány pontot és nem folyamatosan 12, 24, 112, vagy tudom is hányat, apolitikus ha blöfföl akkor igyekszik a látszatot vagy a valóságot mögéhelyezni, lásd a nemzetiszínű szalaggal átkötött "kormányprogramot" ami a magyar politikatörténet egyik legcsúnyább blöffje volt, mivel a hétköznapok nem igazolták, sőt napról napra bizonyosodott be, hogy sem program sem, gondolat sincs. Nem beszélt arról, hogy miként hozta be az MSZP-be puccsolás kultúráját, emelte magasba a MOZAIK nevű szervezetet, és hogyan lett ez része a BKV és egyéb ügyeknek, hogyan kötött alkut hitbizományokra lásd Budapest, és hogyan tette tönkre ez az MSZP teljes rendszerét.Nem beszélt arról, hogy lenézte ést félt a párttól, és a politikai vitákat, hogyan nyomta el és hogyan csinélt a politizálásból személyi mutyikat, nem beszélt arról, hogy miért fizette ki ellenlábasit, szakmai hozzáértéstől függetlenül állami poziciókkal. Nem beszélt arról, hogy mi volt a célja az SZDSZ szétverésével, Kóka hatlomban és rendszerben tartásával.
Nem beszélt arról, hogy egy másféloldalas hevenyészett írást miért fogadott be az SZDSZ től egészségügyi koncepciónak, s ennek a történetnek a végén, miért állt ki a kamerák elé a népszavazás után és mondta a nézők szemébe, hogy sem lehetősége sem szándéka nincs végrehajtani a népakaratot,(mégha az egész egy butaság is volt),miért nem szállt ki egy törvénymódosítással az egész felelőtlen politikai játszmából, s ezzel 9 % népszerűségesést okozva az MSZP nek. Nem beszélt arról, hogy képtelen volt irányítani a pártot. Nem beszélt arról, hogy bután sunyin miért lépett ki a miniszterelnökségből és a pártelnökségbőll, miért nem adott a mai napig a párt egy valódi elemzést arról, hogy mi is történt.Nem beszéltb arról, hogy hova lett a DEMOSZ a maga politikai iskolájával kutató hátterével és tanítványaival és az elköltött sok sok 100 millióval. Nem beszélt arról, hogy semmi mást nem hagyott magaután csak felperzselt tereket és kiszolgáltatott embereket.Szörnyű és elkeserítő volt látni, hogy az az ember aki modernizátorként identifikála magát, ugyan úgy egy megkésett gondolati rendszer képviselője mint a történelemben bármelyik elődje, 1998 ban Castels már a harmadik utat zsákutcának írta le, s Gyurcsány ebbe a zsákutcába kormányozta bele a baloldalt, hihetetlen nagy a felelősége és a politikai bűne. A hatalom szeretete és vágya nem elegendő egy ország kormányzásához.Ami az egész szereplésére feltette a koronát, hogy egyetlen szóval sem említette azokat akik neki vagy érte dolgoztak, azt a pártot amelyik lehetővé tette, hogy Ő politikai értelemben létezzen. Az egója nem engedi, hogy szembenézzen önmagával, s látszik, hogy vissza akar térni, és ehhez csúnyán és alaptalanul biodiszletnek használta a poltikájának várható következményeitől félő öregeket.A rombolások után minimum elvárható tőle, hogy az MSZP re szavazzon, bár veled uram de nélküled.
tantum 2010.03.20 17:29:20
@jjulie: hogy soroljam tovább, aki levitte a rendszerváltási támogatottsági szint közelébe a balodalt, aki eltüntette az SZDSZ t, akinek egyetlen beígért változtatása sem teljesült(és most nem a megalapozatlan jólétiekre gondolok),Aki ilyen mértékben mutyit csinált a politikából, aki ilyen mértékben adott át információt az oroszoknak, aki ilyen mértékben nem gondolta végig 56 50. évfordulóját, aki ilyen mértékben engedte volna a rendőrség túlkapását(a neonácik megérdemelték,de sajnos nem válogattak), aki ilyen mértékben a felesége hatása alatt áll, aki ilyen mértékben narcisztikus, aki ilyen mértékben csak és kizárólag a saját boldogulására és hatalmára gondol,aki ilyen mértékben lenézte a politikát(bizonyíték a "megírt" könyve, és annak színvonala), aki ilyen mértékben ÁFÁt tartatott vissza, aki ilyen mértékben hagyta randalirozni a pénzügyminiszterét, aki ilyen mértékben csak magára gondolt............tudod folytatni a listát
Szegény Horn Gyula ha ezt látná volna néhány szava hozzá, mint ahogy az ország 90% ban elutasítja, s csak 18% a szavazóknak szavaz arra romra amit hátrahagyott