Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teitelbaum Levente

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérjük értelmezze az alábbi politikai hirdetést!(A szövegbuborékban a következő olvasható: "Nappal parlamenti képviselő, polgármester, bizottsági tag és ügyvezető vagyok.") A. Az élősködőkkel leszámoló Batman (Denevérember) Jobbikos álláshalmozó, parlamenti…..
Furcsa dolgok derültek ki a Jobbik szóvivőjéről. Röhögtünk egy jót rajt' de ezzel nincs vége. El kéne gondolkodnunk rajta, mélyebben annál, hogy mekkora szakadék tátong már a Jobbik rendpárti szólamai és szóvivőjének rekreációs foglalatossága között. Megdöbbentő pár…..
Teitelbaum Levente 2010.03.19 09:49:21
@Bukowszky: az a meglátásom, hogy ifjú titán köcsögök a parlamenti pártok (és volt parlamenti pártok) közül mindenhol voltak. ezek csak mozgó járműre szállnak fel, nehogy már nekik kelljen betolni. a különbség annyi, hogy amíg a szociknál teret kaptak és - köszönjük meg nekik - jelentős mértékben hozzájárultak a párt szétbaszásához, addig a fideszből és a miépből kibaszták őket, hogy az ajtókon kívül összeverődjenek a jobbikká. aki ismerte őket JOBBoldali Ifjúsági Közöség vagy mialófasz korukban, az tudja miről beszélek...