Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tstar

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
„A mindennapokban olyanok vagyunk, mint két legjobb barát, leszámítva a köszönés-csókokat” – sztorink egy korábbi posztunkhoz kapcsolódik, ám a mai kalandban egy lány panaszkodik arra, hogy pasija egyre inkább lakótárssá kezd konvertálódni mellette. Eltűntek a…..
Subba WTF: Teletext 2011.02.10 11:29:00
A teletext még mindig működő dolog! A televíziózás dinoszauruszát ráadásul humoros szerkesztők irányítják (talán ez az ami még életben ébren tarthatja őket melóban). Akit megbántottam ezzel attól elnézést kérek, teljesen elfelejtettem a teletext létezését.  ..
Mi van akkor, ha egy utca egyik vége még egy fejlesztésekben élen járó budapesti kerülethez, a másik meg egy agglomerációs nagyközséghez tartozik, amelyik az adott területtel egyáltalán nem foglalkozik? A lakók a közvilágítást kiépítették önerőből, az utakat már…..
Tstar 2011.01.24 16:28:48
@berentor:
Berentor te cinkotai vagy nem? Na hát akkor te ott tegyél a közért mert ott is van még mit csinálni.

Így vagy úgy lesz utunk és nem 20 nem tíz nem öt nem 3 év múlva hanem hamarabb. Nem fogom elfelejteni, hogy téged meg a nemcsömörit értesítesem majd a leghamarabb.

Mi nem akarjuk eladni a házainkat, hanem az utcáinkat szeretnénk lebetonozni. Ez a fórum erről szól.
Tstar 2011.01.27 19:21:32
@nemcsömöri:
iagazad van ez a fórum már arról szól, hogy két személy nevében írogatsz a fórumra.