Adatok
pepitabarack
0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Kicsit pihenek.Fejben azért főzök, és a Galaxis útikalauzt olvasom újra.Jó nyaralást nektek is.MZS ..

Nem volt nálunk divat sem a reformkonyha, sem a flancos különlegességek, de még olajat sem használtunk, csak a majonéz készítéséhez, mert ugye azt sertészsírral nehéz elképzelni. Anyu – ennek ellenére - messze földön híres szakács volt. Jöttek is a barátok,…..
pepitabarack
2010.04.23 14:52:33

..
pepitabarack
2010.04.15 16:51:59

Tölteni szinte bármit lehet! Legyen zöldség vagy hús, ha
betekerésre, kikaparásra és újratöltésre alkalmas, kiváló alapanyaggá válhat.
Vegyük például a padlizsánt. Nincs ugyan szezonja, de Pepitabarack erre vágyik,
hát hadd örüljön! Aztán elszámoltatom ám, és le kell…..
pepitabarack
2010.03.29 16:01:07
pepitabarack
2010.04.01 11:46:48

A pástétomok királynője kétségtelenül libamájból készül, de egy hercegkisasszonyi rangot a kacsamájból rittyentett kencefice is megérdemel. Ha gonddal, jófajta fűszerekkel készítjük, ha szépen tálaljuk, biztosan felveszi a versenyt előkelő rokonával. Kacsamájat…..
pepitabarack
2010.03.26 11:06:39

Régóta töröm már a fejem: ha lenne egy Hungarian Fast Food éttermem, ugyan mit árulnék benne? Olyat, ami kézbe kapható, egy szendvicsnél nem nagyobb, többféleképpen ízesíthető és valódi magyar… Van először is a lángos, amit kevés európai honfitársunk kezébe mernék…..
pepitabarack
2010.03.18 10:50:51
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
jó pihenést!