Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Én vagyok az...

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó honpolgárhoz híven engem érdekel, hogy kormányunk szűkebben és tágabban értelmezett tagjai milyen képesítésekkel rendelkeznek, ennek folyományaként pedig mennyire szakemberek a saját területükön. Éppen ezért szoktam alkalomadtán beletúrni az életrajzaikba, úgy…..
Én vagyok az... 2013.03.02 21:01:02
Felmentettek. A Kaposvári Törvényszék dr. Ifkovics Béla hadbíró ezredes vezette katonai tanács - egyéves tárgyalássorozatot követően - a „Tábornok per” néven elhíresült büntetőügyben a 17 vádlottból 15-öt bűncselekmény, vagy bizonyítottság hiányában felmentett. A…..
Én vagyok az... 2013.03.02 18:48:03
@Emiksz: A látogatottság ára... :(
Én vagyok az... 2013.03.02 19:07:04
@polsan: Teljesen egyetértek az ügyészekre utaló jegyzőkönyv hamisításokkal kapcsolatos igényével. Véleményem szerint az ilyesmivel gyakorlatilag nem foglalkozik szinte senki. Velem történt, nem hallottam valakitől az alábbi eset:

A bíró a tárgyalás elején, mivel jeleztem, hogy nem azt "mondja tollba" szó szerint a jegyzőkönyv-vezetőnek, amit a vallomásomban elmondtam, hanem azt átfogalmazza, a bíró elrendelte a szó szerinti jegyzőkönyvezést, melyet hangrögzítővel is rögzít a bíróság. A rendelkezésre álló időn belül kértem a tárgyalás jegyzőkönyvének módosítását, hiszen nem azt mondtam, ami a jegyzőkönyvben volt, jeleztem ugyanekkor a hanganyag iránti igényemet, melyet az info törvény biztosít is. A jegyzőkönyvet nem módosították, a hanganyagot pedig törölték, hivatkozva arra, hogy a hanganyagot csak addig tárolhatják, amíg a jegyzőkönyvet elkészítik a bíróságon. A hanganyagot a bíróság nem adja ki, ezt közölte a bíró. Nos, ha a bíró nem tudja a jogszabályokat, akkor ki tudja? Megsértették az eljárási szabályokat is, emiatt most új bíróval újraindul az egész eljárás. Mindeközben a bíró azt hiszi magáról, hogy ő az Isten. Na én szépen elmagyaráztam neki, hogy én lassan már embernek is csak nagy jóindulattal tudom tekinteni. Rengeteg bíró és ügyész olyan, mint akik egy burokban élnek és a világ dolgairól tudomást sem vennének!