Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cziffra

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
cziffra 2010.03.17 11:15:08
Gratulálok. Ugyanott vagyunk, mint az ötvenes években. Sőt most még rosszabb a helyzet, mert akkor legalább tudták, mi folyik a Kossuth-díj körül.

Egy darabig ez volt az utolsó pénz-és díjosztást a mindenkori elnyomó rendszer kiszolgálóinak.

Lassan ki is futnak szolgákból. Miután Jordán „Hogy lehet ilyen szörnyű módon kirekesztő ez az ország, nem tudom” Tamást elküldték Szombathelyre, hogy ott is destruáljon, valami mást kellett neki adni. Még egy Kossuth-díj ciki lett volna.

Mellesleg Karafiath Orsolyának a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt jutott, ami az ő esetében dettó ugyanaz, mint Lovasi Kossuth-díja.

Ezt a szerencsétlen Kossuth-díjat meg kellene szüntetni. Elsősorban azért, mert a legtöbb díjas bármilyen, a Kossuth névvel fémjelzett díjra méltatlan, de azért is, mert szegény hazánknak nincs pénze arra, hogy kifizesse a mindenkori országos nettó átlagkereset ötszörösét politikai kurváknak.

Amúgy én is vettem nem is egy, hanem kettő KisPálB lemezt. Aztán felnőttem.

Lovasi nagyon jól tudja, hogy nem a "művészi érdemei" miatt adtak neki Kossuth-díjat.

Bajnai: „A következő generációnak üzen valamit ezzel a díjjal.” Igen, azt üzeni, hogy ha te is seggnyaló vagy, és egy kicsit lefasisztázod honfitársaidat, még Kossuth-dijat is kaphatsz. A PANKK nem volt elég? Hol van még egy ország, ami az adófizetők pénzén támogatják a popzenét?

Amúgy Bajnaira itt is csak azt a szöveget mondta el, amit Aczél György utódai mondtak neki, amikor odaadták a díjazandók listáját: figyelj Gordon, ez a díj Lovasinak "üzen valamit a következő genenrációnak"!

Ez a két seggfej még nevet a végén, hogy ja, tényleg, koncepciós díj!