Regisztráció Blogot indítok
Adatok
füvészkertész

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
füvészkertész 2011.03.16 09:07:07
@csintapala: én azért nézem mert másnap elolvasom a hogyvolt?blogot és szét röhögöm magam!
A sok gyökeret megnézem a tv-ben és
utána nagyon üt a sixx által leírt jellemábrázolás!
savazol rendesen mindenkit:)
Ilyen penge írások mellett nagyon veszélyes manapság raliticelebnek jelentkezni:)
A rendszeres olvasóknak ismerős lehet a helyszín, ahol Fenrir története kezdődik, nem is olyan nagyon régen én írtam arról, hogy szerintem milyen rosszul van megoldva a Gilice téren a közlekedés, az elsőbbségi viszonyok szabályozása. Most kicsit másképp került elő újra ez…..
füvészkertész 2010.12.08 09:16:05
@hagyma:

ebben az esetben (kékkel jelzett autó lekanyarodása a főútvonalról) nem indexelni tahóság. Van olyan szerencsétlen (a képen is létható kb. 3 db autó) akik abból az utcából szeretnének kikanyarodni, ahová a kékkel jelzett autó befordul. Szóval ha nem indexelsz, és lekanyarodsz a főútvonalról, akkor ők nem tudnak kifordulni. Ha indexeltél volna, akkor tudják, nyugodtan fordulhatnak kis ívben jobbra, mert te lekanyarodsz a főútról!
Ez elég tipikus bukóság Mo-n. Az viszont feldühít, hogy valaki ennyire nem ismeri a szabályokat és ennek hangot is ad. Jó hogy nem itt vezetsz közöttünk!
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..