Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mpisti

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákibard! olvasónk kommentelt egy jó sztorit még itt, lássuk: Az igazgatói intőről mindig a sajátom jut eszembe. Azért kaptam mert kikiabáltam az ablakon, hogy Balázs Pali. Odalent meghallotta egy zsíros disznó nő, és állítólag bejött és felnyomott minket a suliban, mert magára vette! Másnap…..
A német videojáték-cenzorok viselt dolgairól biztos mindenki hallott már: zöldre átszínezett vér az akciójátékokban, lelőhető ellenséges emberfigurák kicserélése zombikra meg robotokra, satöbbi. Ezek a derék jóemberek most az új, Black Ops alcímű Call of Duty epizódnak estek…..
Az amerikaifocisták egyrész nem keverendők össze a dél-afrikai vébén igen szimpatikusan játszott amerikai focistákkal, másrészt meg általában böszme nagy kigyúrt fickók, én biztosan nem érezném magam jól, ha valamelyik NFL-nagymenő megharagodna rám, és úgy gondolná, hogy…..
"Tisztelt Szülők! Nicholas rendteremtő intézkedésemre fölényes gúnnyal és pimaszul reagált. Mivel ez nem az első eset, Osztályfőnöki figyelmeztetőben részesítem." A minihifi továbbra se hagyta nyugodni a tanárokat. Volt még egypár "vegyétek már le a hangerőt", aztán egyszer csak - amikor…..
Sziasztok! Lányom idén gyűjtötte be a mellékelt pedagógiai gyöngyszemet (csak az utolsó huszadik sor csúszott át a következő oldalra). Először nem is értettem a dolgot, aztán lassan felderengett olvasmányaimból Kreuzkamm tanár úr... Azt hittem manapság ilyen már nem fordul elő. Hozzátenném, hogy…..
Hello! Friss hús, friss hús... :D A történetem: Egy nap óra után a tanár bennhagyta az osztálynaplót, mert a következő órát is ő tartotta. Eddig semmi gáz, de elkezdtük nézegetni. én arra voltam kiváncsi, hogy melyik oldalon vagyok, mert az egyik tanár ezt megkérdezi valakitől feleltetés előtt.…..
Ünnepi poszt következik, ugyanis nemrég felvettek egy igen erős külföldi posztgraduális képzésre, s ezen jeles alkalomból mi mással hozakodhatnék elő, mint a későbbi tanulmányi előmenetelemmel legélesebb kontrasztban álló, mondhatni kedvenc beírásommal. Nézzük csak:…..
Írtunk már néhányszor arról, hogy Dél-Koreában nem szarral gurigáznak, ha Starcraftról van szó: az országban a játék olyan népszerűségnek örvend, mint nálunk a foci, a vízilabda és a kosárlabda együttvéve. Még a szappanoperákban is vannak Starcraft-utalások, és a…..
Az E3 után, csütörtök este megnéztem a Video Games Live koncertet Los Angeles belvárosában, a Lakers-stadion mellett levő Nokia Theaterben. Majdnem kihagytam, mert a jegy nem volt olcsó (60 dollár), de országos cimboráim, Grath és Sasa hatására végül rábeszéltem magam. És milyen…..
IDDQD E3 csibék: Christine 2010.06.16 16:29:00
- Heló, te mit csinálsz itt? - Demózom a Nintendo 3DS-t, kipróbálod? - Aha, köszi. Szoktál amúgy Nintendo játékokkal játszani? - Igen, a pasimnak van egy Wii-je, a barátaimmal néha játszom azon egy kis Wii Sportsot. - És mit csinálsz, amikor éppen nem E3-on villogsz miniszoknyában?…..
IDDQD E3 csibék: ??? 2010.06.20 17:46:00
- Szia, feltehetek néhány kér... - Uram, ne menjen közel a zombihoz! - De csak interjút szeretnék készíteni vele. - Nem engedhetem, uram, a saját épsége érdekében! - Most komolyan, csak pár kérdés lesz, nyugodtan zombulhat közben. - Sajnálom uram, nem engedhetem. Ha megharapja…..
mpisti 2010.06.20 20:48:02
@Nomante 2.0: XD ez hatalmas :DD
Ötletes volt az aki ezt a zombi-babe dolgot kitalálta megy hogy mondja az őr, hogy ne menjen közel. Na vele csináljanak közös képet a kockák :D
Ma indulok Los Angelesbe, az E3-ra (és kicsit fáj a szívem, hogy nem látom a vb első meccseit). Index anyám színeiben megyek, de szerintem valami fog ott csurranni-cseppenni az IDDQD-nak is, ha más nem, egy-két fénykép, a ’dexes riportokból kimaradt jelenetek, ilyesmik (viszont a…..
A Kotaku spanyolviaszügyi szakújságírója nagy igazságokra hívta fel a figyelmet a Microsoft kontroller nélküli játékrendszere, a Project Natal kapcsán:Az emberek nem néznek ki jól, amikor hadonásznak. Ezért az emberek nem néznek ki jól, amikor a Project Natallal játszanak. Te sem…..
Megint öngyilkos lett egy dolgozó a kínai Shenzen tartományban levő Foxconn gyárban, a 23 éves férfi hetedik emeleti szállásáról ugrott ki szerdán. A héten volt még két öngyilkossági kísérlet, egy fiatal nő is kiugrott az ablakon, egy másik munkás pedig megpróbálta felvágni…..
Legalábbis a „Sajnálom, szeretlek” című koreai szappanopera egyik szereplője, Szo Csi-Joung szerint. Többször írtunk már arról, hogy a Starcraft mennyire népszerű Dél-Koreában, tessék, itt az újabb bizonyíték. Azért az analógia bővebb kifejtésére kíváncsi…..