Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zitababa

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
smoke story Átgondolatlan, ostoba 2011.06.15 13:33:07
Ez az a két szó, ami először eszembe jut a kormány újabb – dohányosokat sanyargató – tervezetéről. Három lépésben tervezik emelni a dohány árát. A vágottét jóval nagyobb mértékben, mint a készen kapható változatot, ami alapvetően nem is baj, mert lássuk be,…..
A válasz igen, lehet. Lehet szeretni a dohányzást, mert valóban egy olyan dolog ami valaki(k)nek jólesik, a köztudottan sok káros hatása ellenére is. Ami viszont tény marad, hogy például egy átmulatott éjszaka után képtelenség felvenni az előző este viselt pulóvert, vagy hogy a…..
A szenátus egészségügyi bizottsága jóváhagyta azt a tervezetet, amely megtiltja a dohányzást zárt közterületeken, de megszavazta azt a módosító javaslatot, amely lehetővé teszi a kizárólag dohányosok rendelkezésére álló bárok, vendéglők, diszkók létrehozatalát.Most…..
méhike blogja Csorba Zorba 2011.04.26 16:55:00
Egyszer valaki, avagy valakik megálmodták, mily' szép is lenne a Világ, ha füstté válna a Füst s a Szmog. Ekkor eltekeredett egyikük agytekervénye jobbra, netán balra, és úgy határozott miért is ne tegyék felelőssé a Föld népének összes gondjáért s bajáért a dohánylevél…..
Emlékszünk arra a kis tévéspotra, amikor kis vízilovak rohangáltak a lakásban, mialatt a narrátor elmondta, hogy a kedves kis állatok napi teendőik, játék és egyebek után nyugovóra térnek a lakás egy számukra kijelölt pontján. Ám a spot végén a kedves narrátor hölgy…..
Amerikában mostantól nem csak az egészségügyi épületekben tilos dohányozni – amivel amúgy maximálisan egyetértek – hanem mostantól a legtöbb gyógyintézet nem alkalmaz dohányost. Persze bőszen hangsúlyozzák, hogy ez nem diszkrimináció, de könyörgöm, akkor mi? Az…..
Legalábbis Új-Zélandon az a terv, hogy addig leszámolnak vele. Tariana Turia, a maori kisebbségből származó egészségügyi miniszter elmondta: "Eljött a döntő pillanat, hogy felvegyük a harcot a dohány okozta betegségekkel és a halállal, amelyekben szinte mindegyik…..
smoke story Lobbi vagy nem lobbi? 2011.03.09 11:45:00
Ez itt a kurva nagy kérdés kérem szépen. Mindenhonnan az folyik, hogy most így meg úgy nem hagyjuk magunkat a dohány lobbi hatásának, stb. Csak egy kicsit kéne megvizsgálni a másik oldalt is. Heintz Tamás akiből hirtelen előtört az egészségvédelem, és most nagyon meg akarja…..
méhike blogja A mumus - kcal 2011.02.17 14:42:00
A napokban,- szakmai okokból kifolyólag, belevetettem magam a kalóriák, testtömeg-index, zsírégetés világába. Be kell valljam, még egykori fizikaszakkörösként is feladta leckét. Röpködtek a súlyok, centik, receptek, jó tanácsok, módszerek, és persze az árak. De számomra csak…..
méhike blogja 30 perc az Életért 2011.02.07 16:15:00
 Ezt ígéri egy látványosnak nem mondható website tulaja. Más módszerek degradálásával próbálja érvényre juttatni saját, állítása szerint százezrek által kipróbált és sikeresnek mondott módszerét. A honlap felsorol néhány személyt, akiknél bevált ez az eljárás, de…..
Az uniós átlagot tekintve itt helyezkedünk el éves cigarettafogyasztásban, karöltve a lengyelekkel, hollandokkal és szlovénokkal. Az ezredfordulón még napi 6 szál cigi jutott egy főre, azóta egy 2009-es felmérés alapján ez a szám csökkenőben van. Egyéb statisztikai mutatók…..
"Turn the quiet up, turn the noise down Let this ol' world just spin around I wanna feel it sway, wanna feel it sway And put some feel good in my soul Drink a little drink, smoke a little smoke..."www.youtube.com/watch..
Le akarsz szokni?! Menj New York-ba!Legalábbis számomra valami ilyesmi üzenete van annak a cikknek, melyet ma reggel félig nyitott szemem segítségével, kedvenc kávémat kortyolgatva, próbáltam meg átpaszírozni agytekervényeimen. Kevés sikerrel. Végül pár óra vegetálás után…..
Múlt héten volt szerencsétlenségem nézőként ellátogatni az Elite Model Look döntőjére, és igazán nem szeretném bántani a felvonuló üdvöskéket, de borzasztó volt a felhozatal. Lehet csak a kifutó teszi, és majd a Nánási vagy valami külföldi géniusz vagy egy…..
méhike blogja Napi bölcsesség 2010.09.21 17:16:00
Fiúk! Jól jegyezzétek meg az alábbi sorokat, mert Pierre Auguste Renoir apánk nagyon érezte!:))) "Szeretem a nőket. A nők semmiben sem kételkednek. Ha velük vagy a világ hihetetlenül egyszerű. Mindent a maga helyére tesznek, valódi jelentősége szerint osztályoznak. Igen jól…..
A bolgár dohányokból készült cigaretták kitiltásra kerülnének a WHO FCTC munkacsoportjának ajánlása szerint. A javaslat szerint mindent ki kéne tiltani a cigiből a dohányon kívül, és mint tudjuk adalékanyag nélkül csak a Virginia szívható. Bulgáriában rábasztak, mert ott…..
smoke story Most akkor mi van? 2010.09.27 14:34:00
Az ember sokszor elgondolkodik, hogy az adott helyen ahol épp van rágyújthat-e - attól függetlenül, hogy tiltva van, vagy sem - merthát ugye van az a fránya lelkiismeret, hogy másokat zavar vele. Vagy például ha valaki tűzet kér, akkor most tüzet adjunk neki, vagy az öngyújtót…..
smoke story Kemény vagy? 2010.09.21 15:20:35
Ha úgy érzed elég tökös vagy, vagy csak simán kell egy kis segítség a leszokáshoz, akkor ezt a kis pisztoly formájú szipkát neked találták ki!..
smoke story Rák-e van? 2010.09.16 12:07:00
A Vasárnapi Hírekben olvastam egy elég jó anyagot a rákkeltő anyagok valódiságáról, vagy éppen a pánikkeltés nagyszerű eszközéről. Legújabb, ami kiderült, hogy a mikróban melegíthető popcorn csomagolásában van olyan anyag, ami rákkeltő hatású. Szerencsére, aki ezt…..
smoke story Orosz rulett 2010.09.09 12:31:00
Az orosz pénzügyminiszter érdekes kijelentést tett valamelyik nap. Szerinte, ha többet cigiznének és innának az oroszok, akkor a megemelt adókból több jutna a szociális szolgáltatásokra. „Ha elfüstölsz egy doboz cigarettát az azt jelenti, hogy segítesz megoldani bizonyos…..
Németországban felfigyeltek egy igen érdekes dologra. A dohánylevél az őt pusztító hernyó nyálával keveredve olyan illóanyagot bocsájt ki ami odavonzza a dohányleveletrágóhernyóevőbogarakat, így kialakítva egyfajta védekezést a természetes ellenségekkel szemben. Ahogy a…..
smoke story Brüsszeli divat 2010.08.16 16:01:00
És még azt mondják, hogy a cigaretta káros. Ebben az esetben maximum a közízlést rombolja. :D                 ..
méhike blogja Ezek a focisták… 2010.08.11 12:39:00
...nem férnek a bőrükbe. Pontosabban a kis virgonckájukat nem bírják a gatyájukban tartani. Most bukott ki a harmadik eset rövid időn belül, hogy egy A ligás futballista – nevezetesen Crouch aki semmilyen szempontból sem nevezhető jó pasinak, és sajnos rajta még a…..
Túl vagyunk a három legnagyobb vidéki fesztiválon (Volt, Sound, Hegyalja), amiből kettőre egy-egy nap erejéig sikerült eljutnom (és nem mellékesen épségben hazaérnem). Személyes jelenlétemen túl mindháromról rengeteg cikket/kritikát/hozzászólást olvastam,…..