Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ra

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez hosszú lesz... Nem, nem a poszt - a folyamat. Ha magadra ismertél ebben a posztban, vagy felismerted a tanult tehetetlenséget a politikai viselkedésben, akkor lehet, hogy érdekel, hogy mi ebből a kiút. Engem is érdekelt és keményen olvasgattam - de nincsenek jó híreim. Van megoldás, persze.…..
Ra 2019.06.04 20:56:02
Állok a postán, várom a sorom. Néni elém tipeg, körbe-körbe néz, lesi, hol rövidebb a sor. Aztán beáll valahova, morog. Mindenkit szid, aki csak a helyiségben van. Utazom a villamoson, átlagos külsejű, ötvenes utazóhölgy furakodik közém, és a tőlem 2 cm-re álló srác közé. Telefonon karattyol…..
Tisztázó Válasz a kommentekre 2017.11.15 19:04:44
Kedves Kommentelők! A pletykás írásomra nagyon sokféle reakció érkezett, szeretnék ezekre egyszerre reagálni. Tegeződni fogok az egyszerűség kedvéért. Először is, köszönöm a kommenteket, nagyon érdekes tapasztalat, hogy hányan, hányféleképpen értelmeznek egy írott szöveget. Szeretném valahogy…..
Rengeteg tévképzet kering a pszichológiáról, pszichológusokról a szájhagyományban. Többen valamilyen oknál fogva össze is keverik a pszichológiát a pszichiátriával, s ami még furcsább: a spirituális tanokat a pszichológiával. Kezdjük rögtön a hiedelmekkel. Ezeket a mondatokat személyesen…..
Régen volt az a keményfedeles, színes (kedvenc) könyv-sorozat, amit gyerekkorunkban imádattal lapozgattunk.  Valahogy így festett:    Az a terv, hogy bár sajnos illusztráció nélkül, de hasonlóan tömör információcsomag formájában írok fontos témákról. Mindegyik ilyen bejegyzés szigorúan…..
Tisztázó Mi a vallás? 2017.09.27 00:51:17
Én úgy tudnám leírni, hogy az Ember igénye arra, hogy magyarázatot kapjon létezésére, és sorvezetőt nyerjen az élet nagy kérdéseiben, hogy saját éretlenségét és döntésképtelenségét egy külső kontroll segítségével orvosolja. Lényegében ezen oknál fogva az Ember alkotott magának saját vallást, majd…..
Tisztázó Ki is vagyok én? 2017.09.27 00:48:36
Ha már elindítok egy blogot, gondoltam, bemutatkozom. Egyébiránt elég furcsa úgy írni, hogy fogalmam sincs, kik fogják olvasni a soraimat. Nincs konkrét célszemély, nem tudom úgy idomítani a szavakat, hogy mindenkinek ugyanazt jelentsék, mindenki számára elfogadhatóak legyenek, vagy tetsszenek.…..
Szép mondat. Azon gondolkodtam, hogy hogy a fenében van jelen a világban ennyi hülyeség. Miért hagyjuk? Onnan a hirtelen kérdés, hogy eszembe ötlött, milyen nehéz együtt dolgozni, élni, zenélni olyan emberekkel, akik nem viselkednek átlátszóan, korrektül, vagy tele vannak hiedelmekkel. Ebből pedig…..
önkéntesakadémia Első tervek 2011.05.15 00:22:00
 Amikor először ültünk le közösen gondolkodni. ..
—Mindenki mindig boldog lehet! -hajtogatja apu.Neki is sikerült a nap legrosszabb részét a legjobbá változtatnia. Pedig milyen sokáig volt dobozos ember ő is. Buta arccal tehetetlenül bámult kifelé, vagy kívül-belül magába zárva idegeskedett. Most élet, mozgás, hangok és…..