Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anrab

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BLoG qwertz 2009.04.18 23:48:49
A statisztikám újra szánalmasan nulla, néha van egy 1es, de szerintem az csak véletelnül volt... DE sikerült megint nagyot alakitanom. Elmentem tankolni... csak éppen pénztárca nem volt nálam... és mindezt akkor vettem észre, mire telraktam a tankot. Jellemző! Megint megvolt a pánik,…..
BLoG ...ral... 2008.08.20 08:03:24
Ma nem itt és nem ilyenkor akartam ébredni. Még túl tompa vagyok gondolkozni. Szóval most megint "nyaralni" fogok. Nem tudom kinek fogok hiáyozni, kinek nem... ezért nem tudom, hogy közérdekűnek számít-e az információ. Majd úgyis látni fogom, hányan olvassák el. Minden…..
BLoG 310km 2008.06.28 20:41:00
Igen, ez a mai napi kilóméter adagom:) Ebből 250km reggel volt 3óra alvás után... Nem volt semmi... majd kiestek a szemeim... még a kávét sem tudtam meginni!Jó volt a tegnapi (azaz mai) buli, bár meleg volt, és nagyon sokan voltak, hering feeling:D De most valahogy nem megy... igaz…..
BLoG A Hétfő! 2008.06.23 12:49:00
Hát megtörtént! Túlvagyok az első körön, remélem megütöttem a kettes szintet, és holnap már nem kell túl sokat produkálnom... még pihenek kicsit, aztán nekiállok tanulni.Más...: Ma végre sikerült aludnom kb 5órát, az utóbb napokhoz képest ez egyéni rekordnak számít:)…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
A kis freddyD álmosan olyan 7:35 körül kikelt az ágyból, éhes volt pici pocija, szóval egyből elment a konyhába. Gondolt egyet, bekapcsolta a tv-t, kapcsolgatott és a FIX.TV-n landolt,ahol valami ismétlés ment.Aki esetleg nem budapesti, ez egy interaktív tv szerűség, többynyire…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
  Nos itt az idő. 971 kép érkezett, van aki 4 perccel éjfél előtt küldött még. Mit mondjak, nehéz volt. Annyi kép jött, hogy a videóba se tudott minden jó kép bejutni. Már így is túl hosszú volt a videó. Itt lehet minden képet…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..