Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kawás fiú

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
Azok, akik egy csöppet is belelátnak a versenyzés világába, tudják, hogy a Man-szigetén rendezett TT a világ egyik legnehezebb és legrangosabb versenye. Aki ott elindul, már nem lehet névtelen nímand: több, rangos versenyt kell ahhoz teljesíteni, hogy az utcai pályán körözhessen.…..
Az asztalom mellett két szatyrot kerülgetek. Az egyikben öt liter Repsol Moto 2T kétüteműhöz való olaj van, a másikban pedig egy láncspray meg valami Multiuso feliratú csoda, ami saccra a spanyolok WD40-je lehet. Szeretném odaadni valamelyik kedves olvasónknak, aki helyesen…..
Kawás fiú 2010.06.03 06:51:30
Vajon mennyit fizettek ennek a nőnek? Feltehetően elég sokat, hogy a hátára varrassa a BMW S1000RR logóját. Aki azt hinné, hogy rajongásból tette, téved: „Nincs motorom, túl félős vagyok” – mondta a fotósorozat készítésekor.  Emily Van Houten bőrébe…..
Unalmas, hogy minden motoros találkozón zs-kategóriás rockzenekarok aprítják a borntubívájdot? Végre egy friss hang, újító zene és sosem látott vágóképek: Stifter „Stiffler” Balázs megújította a tematikus tánczenét. Nézzék meg Dombóvár büszkeségét,…..
Kawás fiú 2010.04.01 20:23:54