Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemesnek áll a világ-aki szemtelen

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Volt itt egy ország 2002-ig.Nem vetett fel bennünket, hétköznapi embereket a pénz akkor sem, de volt egy többé-kevésbé kiszámítható jövő: szerény, de biztos növekedéssel.Nem tűnt el az államadósságunk, de nem is emelkedett az egekbe, s hosszabb távon inkább annak…..
Azok a fránya fölös kilók, amilyen gyorsan föl tudnak rám ugrálni, olyan nehézkesen, lassan tudok tőlük megszabadulni – ha egyáltalán. Ezért sokszor nekifutok, nem „fogyókúrának”, csak legalább próbálom csökkenteni a megevett kalóriamennyiséget. Ilyenkor azzal…..
Egy átlagos, aktív felnőtt hétköznap vakulásig dolgozik, hétvégén pedig kintlévőségeit próbálja behajtani: párkapcsolatát rendezi, gyereket nevel, pihen... Ez így lesz egész addig, amíg Fekete Gyula "Kék sziget"-ben leírt valószerűtlen és idealista utópiája…..
Felnőtt egy generáció, amelynek tagjai idén először lesznek meghatározó szereplői és egyben aktív résztvevői a választásoknak. Ők azok, akik már alapvetően nem az átkosban szocializálódtak, nincsenek komoly személyes tapasztalataik arról, milyen is egy nem demokratikus…..