Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szotyi-Kalász

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A jövőben szeretnénk olyan szolgáltatásokat, kedvezményeket kérni támogatóinktól, amivel a törzstagoknak tudunk majd kedvezni. Ezért létrehoztuk az úgynevezett törzstagságot. :)Mindig az utolsó 10 túrát nézzük, olyan módon, hogy az lehet törzstag, aki az utolsó 10…..
Szotyi-Kalász 2012.08.06 18:32:00
@Milu75: Nem a kedvezmény a lényeg, azt hiszem mindenki szívesen látja magát a törzstagok között,aki lelkesen igyekszik lehetőség szerint részt venni a kirándulásokon! Imi
Következő túránkat ismét egy már ismerős helyszínre, a Pilisbe tervezzük, Lajos-forrástól való indulással. Tervezett időpont: 2012. augusztus 4. (szombat)Gyülekező: 8.30-tól   Indulás: 9.00Találkozó pont: Pilis - Lajos forrás (47.688800, 18.985518) Az útvonal összesen…..
Itt az idő! Menjünk ismét túrázni!Ezúton szeretném meghirdetni a III. Russell Terrier túrát! Ám módosítanék a címen: Mivel az ötlet, hogy vigyük túrázni a Mi kis "hiperaktív" terriereinket, nagy mértékben a Beagle-s barátainktól jött, akikkel szintén túrázni…..
FIGYELEM!!! - FIGYELEM!!!Időpont változás!!!  Mivel a 15-i időpont túlságosan csapadékosnak és sárosnak néz ki, ezért nagy bánatomra le kell mondani a túrát. Így ezennel új időpontot célzunk meg. Természetesen akkor is várunk mindenkit szeretettel és még…..
Vasárnap:Ma ismét kirándulni mentünk. A következő Russell túra helyszínt (Börzsöny - Kisinóc) mentünk "letesztelni" és milyen jól tettük. :) Ugyanis az eleje nagyon szuper emelkedős, a tisztás is csodás, még az útvonal közepe is tutin járható, ám a vége lehet, hogy…..
Szombat: Ma végre sor került az I. Jack és Parson Russell túrára. Így elsőnek Én tényleg egy tesztnek tekintettem az egészet... De a túrával kapcsolatos élményeimet/véleményemet majd a másik blogba írom. Elöljáróban annyit, hogy bár az Én érzéseim vegyesek, nagyon sok…..
Szotyi-Kalász 2010.03.22 21:17:59
Még egy kis Dunakanyar... Azaz Pilis!             1. Dunabogdány: ?...Na ez az a helyszín, amit tuti fel kéne fedezni, mielőtt sokan csődülnénk oda. Ugyanis ahány térképen nézem, annyiszor tér el. Illetve a lényeg, hogy a…..
Tegnap "összeült" egy mini kupaktanács, ahol beszélgettünk a tervekről, lehetőségekről, jövőről. A lényeg az, hogy mivel nem tudjuk, hogy a sok kutyu hogyan fog egymással viselkedni, hogyan viszonyulnak egymáshoz, stb... Ezért elsőre egy rövidebb sétára indulunk, amit a…..
Sziasztok,Milu vagyok, férjemmel egy Beagle és természetesen egy Jack Russell lányzó gazdái. Masnival (Jack Russell) közösen terelgetünk még itthon 4 tündéri macskát is. :) Az elmúlt héten született meg az ötlet, hogy a Beagle és a Vizsla túrák mintájára, szeretném a Jack…..