Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dan™

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Bölcsészholokauszt 2006.11.09 09:56:00
Bekerülnek ide a classic Index-cikkek is a továbbiakban, mégpedig azért, hogy lehessen agálni rá re, majd ahogy korábban említettem, egymás közt lejátszani, lovagiasan. Tehát ez itt egy link ni: Kevesebb bölcsész, kevesebb munkanélküli. Horn Gyulának igaza volt, nincs…..
Hamarosan keződik Gentleman német reggae-sztár fellépése a Nagyszínpadon, mi kora délután ültünk le vele beszélgetni. A cd-d füzetében sok kép van rólad, ahogy Jamaicában helyiekkel bandázol. Egyébként is otthonosan mozogsz az országban, nehéz volt elfogadtatni magadat? Sose…..
„Nem igaz, hogy az utolsó napra már nem lehet jegyet kapni” – cáfolta a városban terjedő hírt a Sziget sajtósa. Vető Viktória tudomása szerint a hír a Petőfi rádióban hangzott el, és ennek nyomán sokan érdeklődtek, hogy valóban felesleges-e próbálkozni a…..
Már jó ideje kötelező gyakorlat a Szigeten a vizespóló-verseny, idén is sikerült abszolválnunk, élelmességünknek köszönhetően ezúttal a színpad mögül. Az egészben az a legkeményebb, hogy adott hét-nyolc kicsit ijedt csaj, akik azzal mennek oda, hogy legfeljebb majd pár liter…..