Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redzsihemmond

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Time Goes By Fájó szívvel 2021.01.27 15:23:20
Hosszú szenvedés és több éves emberfeletti küzdelem után ma délután gyógyíthatatlan betegségben, 52 éves korában elhunyt a blog technikai és ehhez kapcsolódó kreatív feladatokat ellátó személye, és nem mellesleg legjobb barátom, Bene-Silló Tünde akinél intelligensebb, jószívűbb és segítőkészebb…..
Redzsihemmond 2021.01.29 18:49:27
Játszd újra, Sam! Woody Allen klasszikusa, nagyszerű kamarakomédia, benne van szinte minden az igazi Woody-ból: a neurotikus értelmiségi, a kétbalkezes slemil, a nők iránti csillapíthatatlan vonzalma, és természetesen nagy bánata, hogy nem valaki más. No és a moziőrület, egy mítikus film, nem…..
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Egy olvasónk lőtte az alábbi képeket a hétvégi belga nagydíj közvetítése alatt, amihez valamiért bekapcsolta a feliratot is a digitévés médiaboxon, és ezért nem győzzük áldani, mert ilyen vicces dolgot elképzelni sem tudtunk eddig.   ..
Redzsihemmond 2015.08.24 20:52:59
@renitencs: július 18-tól, amióta az M4 elindult, a Duna World textje az 555. oldalra került, a 444 az M4-é lett.
Redzsihemmond 2015.08.24 23:44:12
@polpetti: Én is ezt sejtem :)
Redzsihemmond 2015.08.25 12:17:51
@egerszaloki: az m4-en is feliratozva vannak a műsorok, az élők is, a 444-es oldalon.
"Normál vagy light Cola, nem mindegy? Fogyózol?" - kérdezte tőlem tegnap a pincér, miután másodszorra mentem vissza pulthoz kicserélni az eredetileg light Cola-ként kikért, de normál változatként megkapott italt. Nem, egyáltalán nem mindegy. Fotó Valójában nem ez az első eset,…..
Redzsihemmond 2013.06.05 14:15:03
@DarthVader: azért nem eszem meg, mert a közepes adag nekem nem elég, mert egy vödörnyit is meg tudok enni belőle :-)
És azt tapasztaltam, hogy nálam a tészta nagyon megemeli a vércukrot, még ha keveset eszem belőle akkor is. Ezért "nem szabad".
Tény, hogy a mérték a lényeg, de a CH mennyiség ugye adott, és ettől valóban nem lakom jól. Úgyhogy inkább a spenót :D
Kedves beszopatott férfiak és nők! A blog rövid történetének eddigi legszórakoztatóbb szakítását olvashatják el, mi délután óta ezen vihogunk, mint a kismajmok a cirkuszban banánosztáskor.A lánnyal szombat este ismerkedtem meg az egyik pesti szórakozóhelyen . Hajnalban, az…..