Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jumas

0 bejegyzést írt és 1095 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NASA SDO műholdja február végén lenyűgöző jelenséget, forró gázokból álló kavargó plazmát rögzített az egyre hevesebben tomboló Nap felszínén. Ezt követően több ilyen örvény is kialakult. A napokban azonban egy újabb különös dolog vált láthatóvá. Az egyik…..
jumas 2012.07.29 19:48:08
@hazati:
Sokat sejtető és lenyűgöző képek, igazán csak gratulálni tudok hozzá. Remélem nem hagytad abba az alkotást?
Köszi hogy megosztottad velünk!
jumas 2012.07.29 19:50:32
@Z.Gábor:
Köszi neked is hogy megosztottad, alkalmazni fogom.
jumas 2013.06.29 00:49:01
Elhanyagoltuk a Napot:
Június 15-től június 28-ig lapozzatok a Stereo képeire.

stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2013/06/14/index.shtml

Több helyen is keletkeznek koronalyukak a június 20-i a leglátványosabb és talán a legnagyobb.
21-én egy másik felénk forduló háromszög keletkezik rajta.

Ami meg aztán a Nap körüli nyüzsgést illeti, hát nézzétek meg ezt a rövid videót:

www.youtube.com/watch?v=r-Xl98cc7DI

A szinte föld méretű objektumok, most már egyre nyilvánvalóbbak hogy nem "pixelhibák".
Földünk minden népének vannak, voltak titkos hagyományai az előző Aranykorról ­– így őseinknek, a régi magyaroknak is. Az egyik legszebb, és legépebben megmaradt magyar Aranykor-mítoszt Erdélyben találták néprajzkutatók, a székelyeknél, de hasonló tradíciói voltak a…..
jumas 2012.10.20 21:46:56
@-Laikus-:
Én is büszke vagyok arra hogy magyar vagyok, bár mostohagyerekként kezel az anyaország ez nem változtat semmin sem.
De ha magunkkal vesztegetjük el az időnket, akkor sehová sem jutunk, nem ez a megoldás, sőt csak félrevezetés.
Míg egymás nemzetét szapuljuk addig jól megy a háttelérhatalomnak és az irányítóiknak és mindig mi húzzuk a rövidebbet.

Kiválasztottak csak úgy lehetnénk ha egy földönkívüli faj kiválasztana, felkarolna és segítene, mivel ők sokkal fejlettebbek és adnák a technológiát, de ebben az estben már uralkodnánk más nemzetek fölött, tehát nem lennénk jobbak mint a mostani kizsákmányoló háttérhatalom bábjai.

Ez már rég megtörténhetett volna és most mi diktálnánk az emberiségnek, de nem így van, mert valahol a béka segge alatt vagyunk az állandó marakodásunk miatt, mert sosem voltunk igazán összetartóak, de viszont jó birkák.

Mivel nem vagyok Magyar állampolgár ezért csak kívülről szemlélem ahogy a szabadon választott Magyar kormány, élén a "kiskirállyal" Orbánnal, nevetve kirabolja és eladja a nemzetet másoknak és elhiteti az országgal hogy ennek így kell lennie. És az állampolgárok mint jó birkák tűrik és még bólogatnak is hozzá.
Ha ezt valaki kiválasztottságnak hívja akkor a lelke rajta, de ha valaki el is hiszi, arról már nincs véleményem.

David Icke előadását láttam és egyetértek vele és mivel erről mindenkinek tudnia kellene ezért ezt a videót én is megosztom a youtube csatornámon.
jumas 2012.10.24 16:15:32
@-Laikus-:
Nem is olyan régen mentettek meg, 1908 június 30, Tunguzka, ha akkor nem lövik szét a földönkívüliek a meteoroitot, akkor most csak egy pár ember lenne a földön és nem 7 milliárd, ez persze nem biztos hogy segítség volt.

Lelőtték a tunguzkai meteoritot?
index.hu/bulvar/tung0812/

De gondolj arra is hogy nem voltunk mi mindig ilyen korlátoltak és földhözragadtak.
Éltünk mi ezer éveket is. (Noé 600 éves volt mikor gyereke született)
Érzékszerveinkből nem csak öt működött.
Kiiktattak a DNS-ünkből 96% -ot stb.

Meghagytak nekünk az életképességeinkből kb. 20% -ot, és elvettek 80% -ot, a betegségeinkről nem is beszélve.

Miért ne kaphatnánk egyszer vissza azt ami a miénk, a teljes értékünket.
jumas 2012.10.25 16:06:44
@Detros:
Pontosan azok akik elvették, remélem még nem haltak ki, de az is elég volna ha elhúznának innét a francba.

A földhözragadt gondolkodást ők ültették belénk, hajtunk, halmozunk, nem gondolva arra hogy mind ez csak illúzió, mert itt ebben a világban minden elmúlik.
Akkor mire a hajtás, halmozás, mert ezzel csak az életünket bitoroljuk el. Ha nem viszünk el valamilyen maradandót a lelkünkbe égetve, akkor hiába volt a lehetőség az életre.

A félelem és a bután tartás nagyon sok energiával valósítható meg, kell az utánpótlás, ha egyre kevesebb embert tudnak bután és félelemben tartani, akkor csökken a hatalmuk is felettünk.
Ez zajlik most, mert egyre több az ébredő és a jól kiépített bástyáik már omladoznak, ezért most rákapcsoltak, minden erőt megmozgatnak hogy a hatalmukat megtartsák.

Nézz körül a világban egyre több a félelem, a bizonytalanság, egyszerre nagyon sok minden változik beleértve az időjárást is.
Lehet hogy tényleg elértünk egy mérföldkőhöz az emberiség történetében és ez sok változással jár, beleértve egy kisebb apokalipszist is, vagy egyre erősebb a minket irányító, befolyásoló, idegen hüllőfaj manipulálása a földel.
Vagy mindkettő.
A reptilián birodalom bukása Írta: Cobra Fordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/09/fall-of-reptilian-empire-we-are-in-last.html Eredetileg megjelent: 2012. szeptember 9 A reptilián/Hüllő birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. Az…..
jumas 2012.09.23 11:18:28
Szeretném helyre tenni az egészet, de nem tehetem, mert mindenkinek meg van a saját igazsága és véleménye. Akinek nincs, az vakon követ valamit amiben csak hinni szeretne.

Mindenkinek meg van a saját világa és ezt úgy rendezi be ahogy akarja, függetlenül attól hogy milyen behatások érik a külső világtól.
Mindenkinek meg van a lehetősége hogy válasszon, milyen világban szeretne élni, de ezt sokan nem tudatosítsák magukban, Szabad akaratom révén választhatok és változtathatok az életemen.
- Lehet pokollá tennem az életem, ha minden kicsinységen rágódom, idegeskedem, vádaskodok, irigykedem, véleményt alkotok, szenvedek mert ilyen a világ, stb.
- Lehet mennyországban élnem, nem veszek tudomást a külső negatív világ behatásairól, nincs véleményem másokról, mindenkit olyannak fogadok el amilyen, nem irigykedem, stb ezért nem is tudok szenvedni, mert tudatosítom magamban hogy egy gyönyörű világban élek.
- Lehet minden jóban dúskáló ha a lelki világa egy nagy káosz.
- Lehet szegény és éhező, de a lelki világa gyönyörű és kiegyensúlyozott.
Az utóbbi kettő természetesen a két véglet és sokan vannak akik e két véglet közt élnek.

A fizikai világunk is fontos, mert itt tudunk csak igazán tapasztalni, tanulni és teremteni, de ha jól látjuk akkor csak múlandó illúzió, mert ami elkezdődik annak egyszer vége is van, csak ideiglenesen tartózkodunk itt a fizikai világban.

Ez nem a mi természetes világunk ezért csak a tanultakat és a megtapasztalásokat vihetjük magunkkal abba a világba ahonnét igazából valók vagyunk.

Miért olyan fontos ezt a fizikai világot megmenteni az egyre arrogánsabb az egész Földet uraló negatív erőktől ha valójában ez a Föld nem is a mi otthonunk.
Ha a szenvedést fájdalmat és a félelmet sosem tapasztalnánk meg, akkor hogy tudnánk értékelni a örömöt, a boldogságot, a kedvességet, a szépséget.

Ha nem élnénk bipoláris világban akkor csak az egyoldalú érzéseket tudnánk tapasztalni és ez egyáltalán nem jó, mert nem ez az igazság.
A jónak és a rossznak egyszerre kell jelen lenni, különben felborulna az egyensúly.
Ki teszi a helyére ezt az ellentmondást?

Várjuk a segítő földönkívülieket, várjuk a messiás második eljövetelét, de akkor mi van ha mindez csak ábránd és ő nélkülük is eljön az aranykor, persze rengeteg szenvedés után.
Mivel a szenvedés is szükséges a megtapasztalásokhoz ezért minden a legnagyobb rendben folyik ez a fizikai világ rendje ez a törvény a Földön.

Akkor miért erőltetjük és sürgetjük azt ami még csak a jövő és várnunk kell rá.
Miért vagyunk türelmetlenek ha még nem jött el az ideje.

Én átlátok a szitán, de mivel itt sokan csak követnek valamit amit mások inkognitóban sugallnak feléjük és vakon hisznek és még kiforrt véleményük sincs, ezért mindenki azt hisz amit akar és távol áll tőlem hogy valakit is befolyásoljak a hitében.

De nagyon fontos az egyensúly a fizikai test és a lélek közt, ha ez nincs meg akkor jönnek a testi és lelki betegségek.
jumas 2012.09.23 21:13:54
@miczo:
Örülök a válaszodnak, legalább helyre tettél pár kérdést.

Minden porcikám várja a változást a felemelkedést, még akkor is ha nem vagyok tökéletesen felkészülve, de megtanultam várni és nem leszek csalódott ha engem kihagynak a felemelkedésre "jogosultak" közül.

Teszem a dolgomat, még akkor is ha nem vagyok jó fénymunkás, ahol tudom ébresztgetem az embereket és szórom a magocskákat.
De a tapasztalataim nem valami jók, de akkor sem adom fel. Ha most véleményt alkotnék a többségről az nagyon lesújtó volna, inkább nem teszem, de vannak eredményeim és kezdenek mindig többen érdeklődni.

Volt olyan esetem és nem is egy, hogy régebben beszéltem, egyeseknek hacsak csak egy pár szó erejéig is, a hiányzó történelmi láncszemekről, a minket uraló negatív erőkről, a háttérhatalom praktikáiról, és a felemelkedés esélyeiről, amikor kiröhögtek vagy elküldtek a francba, de az utóbbi időben már ők kérdeznek.
Valami kétség kívül zajlik és változik az emberek között, ez tagadhatatlan és sok kinyíló szemet látok, akik teli vannak kérdésekkel.

Most már tudom hogy ez a feladatom, most még rendkívül nehéz, mert a teljes vakságból kihozni az embereket, szinte emberfeletti erőt igényel és csak akkor lesz könnyebb ha mindig több ébredő lesz és már egymásnak is át tudják adni a tapasztalásaikat.

De nem számít hogy közben, szinte elvesztettem a családom, alig van barátom, még annyi hogy munkám van és ebből élek az egyik hónapról a másikra egyre szorosabb nadrágszíjjal.

Vállalom, mert ezt kell tennem és örömmel teszem.
Kedves Olvasók, ez egy igencsak hosszú, de egyben meglehetősen érdekes, informatív interjú, szerintem felbecsülhetetlenül értékes forrás Cobra. Egyes dolgok, főleg  a blogot kezdetektől követőknek nem fognak újdonságot jelenteni, de aztán számtalan új, érdekes információra…..
jumas 2012.09.08 11:42:03
@Al David:
Gondolom először érezted ezt a felemelő, szavakkal szinte leírhatatlan érzést, a végtelen szeretet érzését. Ez után már egyre gyakrabban fogod érezni és szinte bármikor, még meditatív állapot sem kell hozzá, de mivel ez az érzés szinte súrolja az ember fizikai érzelmek a felső határait ezért nem tud most még állandósulni benned, mert most még sok kárt okozhatna, azért mert a fizikai testünk még nincs rá teljesen felkészülve.
Ami állandósulni fog, az az öröm magasabb szintje és bármi gondod van ez a szint segít seperc alatt megoldani a gondjaidat.
Amit mások rossznak vélnek, Te nem fogod fel rossznak, sokszor az egész világot szeretnéd megölelni és gondolatban meg is teszed, eltűnik a félelem, az irigység, az ítélkezés, még a legalacsonyabb szintű emberekben is a jót fogod keresni.
Az utad jó irányba vezet, ne add fel soha, bárki bármit mond, mert ott van a szívedben a lelkedben az iránymutató, csak kövesd.
Kedves Olvasók, nem sok mindent szeretnék hozzáfűzni ehhez az interjú részlethez, adósotok voltam még vele, valamiért elfelejtődött, hogy van egy befejező része is ennek. Van még egy interjú, amit - habár nagyon hosszú - hamarosan lefordítok, mert nagyon értékesnek…..
jumas 2012.08.21 00:28:56
@andros:
Nem tudom hogy ér-e valamit, amit kb. egy éve már leírtam összesűrítve az univerzum, dimenziók a létezés és a tudás négy szóban:

Egy Minden és Minden Egy
jumas 2012.08.23 21:42:32
@timurida:
Nagyon örülök, végre valaki megfogalmazta.
Amit leírtál az ugráshoz, annak már majdnem a végén járok.

- Magam elfogadásával kezdtem, szinte tökéletesen, úgy ahogy vagyok, felemelő érzés tudni hogy minden megnyilvánulásom én vagyok, elfogadom és szeretem.
- Aztán jött mások elfogadása olyannak amilyenek, kezdtem belátni a lelkükbe, elmaradoztak majd eltűntek az ítéletek, hogy ez ilyen meg olyan.
- Ezzel egy időben megszűnt az irigység, a harag, a sajnálat, a bélyegezés és szórtam amerre csak tudtam az saját örömömet, a visszakapott kedvesség ,öröm, köszönet a fellegekbe emelt.
- Megértettem Jézus üzenetét és hihetetlen de Júdáson keresztül.
- Mikor megértettem a halál misztériumát, eltűntek a félelmeim
- Kiépítettem egy saját csodálatos világot, amiből minden negatívot kizártam, már egyszerű volt, mert ettől kezdve már csak játszottam az életet. Csodaként éltem meg.

Persze majdnem mindent körülöttem elveszítettem, beleértve a családomat is és most már majdnem biztos hogy a munkahelyemet is, de nem tudom miért , nem zavar De új barátokat szereztem, felnéznek rám és én is ő rájuk, bár inkább szkeptikusak de meghallgatnak és sokszor igazat adnak. Igyekszem őket az tudatszintjükhöz mérten tanítani a saját világuk szebbé tételére.
De talán baj, valahányszor egy ezoterikus oldalra mentem, sokáig nem tudtam ott lenni, valamilyen hamis eltúlzott szeretetet érezem belőlük, ez még mindig így van ezért nagyon ritkán járok az ilyen oldalakra.
Sok meditációt kipróbáltam, nem igen mentek.
De egy érdekesség, ezelőtt kb. huszonöt évvel, amikor még, minden tilos volt, valahol olvastam egy relaxációról, ülni egy széken, megfigyelni egy pontot a falon, behunyni a szemet és gondolatok elhesegetésével csak arra a pontra koncentrálni.
Mindjárt az elsőre sikerült megcsinálni több másodpercre.
Ez nem más mint a gondolat nélküli meditáció, csak ez megy nekem és már percekre le tudom állítani a gondolataimat, bármikor és bárhol. Persze ezt a fajta meditációt autóvezetés közben nem tanácsos csinálni.

Sokat tanultam tőled is, valami olyan rezgést bocsájtasz ki a szavaidon keresztül ami megérint. Közel állhatunk egymáshoz ebben az igazán káoszszerű irányzatokban, csak Te meg is tudod fogalmazni amit én elég nehezen.

Köszönöm!
jumas 2012.08.23 22:45:50
@Agenor:
Bocs hogy közbeszólok, de még sokakban nem tudatosult az a tény, hogy ha tovább folytatják a Chemtrails permetezést, akkor nem igen lesz sem biokertészet sem más termesztés.
Nagyon is valós veszély és még világháború vagy atomháború sem kell ahhoz hogy előre megfontolt szándékkal megritkítják az emberiséget.
Kinek áll az érdekében ez a fajta mérgezés, ami 10 - 20 millió tonna alumínium por permetezésével számol a globális felmelegedés zászlaja alatt?

Itt a videó ami egyáltalán nem csak Amerikára érvényes, csak az eget kell kémlelni:
www.youtube.com/watch?v=tjdxWrkfJbQ
A NASA által felbocsájtott Napfigyelő műholdak több alkalommal is különböző alakú, ismeretlen eredetű szerkezeteket rögzítettek közvetlenül a Nap közelében...
jumas 2012.01.26 20:55:00
@-Laikus-:
Lehet hogy még ők, sem tudják mikor történhet meg a kapcsolatfelvétel velünk.
Sok mindennek meg ahhoz kell történni hogy nagyobb probléma nélkül vegyék fel velünk a kapcsolatot.

- bizonyos szintű tudat emelkedés közöttünk, ez talán a legfontosabb, mert ha elmondják rólunk az igazat, pl. hogy génmanipulált faj vagyunk, ne okozzon traumát sokunkban
- az összes rossz szándékú földönkívüli bázis teljes legyengítése vagy megsemmisítése.
- a ley vonalak teljes ellenőrzése
- és sok minden lehet amire nem is gondolunk

Nem tudni hogy milyen fázisban vagyunk és mennyi idő kell még rá, de a jelek arra utalnak hogy az utolsó fázisban lehetünk, de ez is eltarthat még évekig.
A legnagyobb gond a fölkészítés a találkozásra, ez csak fokozatosan történhet, bár sokan arra várunk hogy egyszerre fog megtörténni, de ez nem valószínű mert ezzel, egy óriási káoszt okoznának.

El kell vetni bennünk azt a tudatot hogy itt vannak ezért néha - néha megmutatják magukat, a gabonakörök üzenetei, mind több régészeti bizonyíték kerül elő arról hogy itt jártak és ezért itt is vannak.

Ebben az évben, úgy érzem kell történni valaminek, ami tömeges ébredést fog okozni az emberekben és aztán majd magunktól vetjük el a leigázó rendszereket, persze ez nem fog simán megtörténni, de a rossz szándékú földönkívüliek segítsége nélkül a mostani életképtelen rendszerek sorban fognak összeomlani.

Mindez csak föltételezés, de ennek ellenére hiszem hogy egy kisebb korszakváltás lesz ebben az évben, ami nem biztos hogy az év végével be is fejeződik.

De ott is tarthatunk hogy már csak hónapok vagy napok vannak hátra és aztán becsukhatjuk egy sötét korszak elrongyosodott könyvét és nyithatunk egy üres oldalakkal teli könyvet aminek már nem fekete lesz a borítója.
jumas 2012.01.28 19:37:58
@Baltazár.:
"Mint azt tudjuk Amerika a korlátlan lehetőségek hazája is."
Ez már a múlt idő, vagyis csak volt.
A január elsején életbe lépett törvény szerint, bárkit, bármiért, bárhol, letartóztathatnak és bírósági döntés nélkül fogva, tarthatnak és ki is végezhetnek.
Ez a törvény már létezett de csak a megfigyelt és erősen gyanús személyekre volt érvényes, januártól mindenkire érvényes az USA -ban.

És itt az újabb törvény az internet cenzúrására, az USA által létrehozott ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement, Hamisítás Elleni Kereskedelmi Megállapodás), mert kriminalizálja az internetes letöltéseket, azaz egy film vagy zeneszám letöltéséért büntetőjogilag is felelősségre lehet vonni, de ez csak a látszat a háttérben az internet teljes ellenőrzése a cél.

A Google is készül valamire, március elsejétől megváltoznak az adatvédelmi irányelvek és a szerződési feltételek.

Nesze neked szabadság, emberi jogok, a birkák ne lázadozzanak, kétségbeesésükben már erősen kapkodnak és előszedik a korbácsot.

A robbantásokat én is erős fenntartásokkal kezelem, de ettől még igaz lehet, de 30 000 ember eltűnését nehéz lenne eltussolni.

Iránban meg nem lesz háború, erről a nagy igazságosztónak és Izraelnek le kellett mondani, egyenlőre.
jumas 2012.01.31 10:18:20
@Kilenc:
Köszi, már tanulom a kezelést