Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinkes

0 bejegyzést írt és 978 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Weber harapófogóban van a magyar kormányfő miatt, miközben a 13-ak ragaszkodnak a magyar párt kizárásához, hogy megszabaduljanak az orbáni átoktól. Jönnek fel a populisták, bár semmiféle alternatívát nem kínálnak Európa számára, de legfeljebb a blokkoló kisebbségig juthatnak - óriási ellentétek…..
Cinkes 2019.03.19 09:01:43
@LIPPSIGEDDON 2019: Félreérted, töketlen nyomik vagytok és kell nektek a túlkompenzálás. Ez az erőszakosság mindig a szélsőségeseket jellemezte, mert az életetekben nem vittétek sokra és magatokra mégsem haragudhattok. Az önvizsgálathoz meg kéne némi intelligencia. Nem is értem miért nem szeretitek a muszlimokat, elvekben elég közel álltok hozzájuk.
Szokásához híven bort iszik és vizet prédikál az Orbán-kormány menekültügyben. Korábban titokban úgy teljesítette az unió által előírt menekültkvótát, hogy közben milliárdokból hirdette, hogy Magyarország nem fogad be migránsokat. Ma már szinte meg sem lepődünk azon, hogy olyan venezuelai menekültek…..
Cinkes 2019.02.23 12:41:17
@Willkommenskultur: A fidesz komminista párt szóvivőjét hallottuk. Annyi eszed sincs, hogy párhuzamot tudj vonni.
Lelepleztük Brüsszelt: szerintünk az EU környezetvédelemnek feltüntetett migránspropagandát folytat, s közben úgy tesz, mintha magyar települések lakóit óvná meg a tüdőrákhoz is vezető szennyezett levegőtől. Sőt, azt hangoztatja, hogy állatok meg növények élőhelyeinek a védelmét is finanszírozza. Na…..
Cinkes 2019.02.20 10:46:05
@chrisred: Volt egy értelmes gondolatod de a következtetéssel elcsúsztál. Nem a magyarokról van szó, mi lófasz kis piac vagyunk a lengyelekhez képest.
Cinkes 2019.02.20 10:57:17
@chrisred: Hogy jön ide a piac? Mit gondolsz miről szól az egész politika? Hogy az egyik vagy másik párt nyer? Azt hiszed, hogy tőlünk nyugatra úgy működik a gazdasági háttérország mint itt? Hogy a fidesz a haveroknak lop és ők csak a fidesz mögé tudnak beállni?
Cinkes 2019.02.20 12:06:25
@konrada: Agyatlanságodon ez az óvodás módszer nem fog segíteni...
Azt már nagyon sokan leírták, hogy Orbán nélkül nincs Gyurcsány és vice versa. Azt azonban talán magunknak se magyaráztuk meg eddig, hogy mi az, ami kettőjükben – bármennyire is más platformon állnak – közös (s ezzel a világért sem akarom megbántani őket és híveiket). Vajon mit fejez ki ez a két…..
Hiába a több éve tartó több tízmilliárdos nagyságrendű állami dotáció a Magyar Posta egy feneketlen hordó. Hová és mire költötték a közpénzt és miért titkosak az adatok? Kérdések amelyekre nincs konkrét válasz, csak a létszámelépítés. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Magyar Posta részére…..
Először és utoljára foglalkozom ezzel a szurkolónak vagy ultrának hazudott faszival, aki valamiért azt hiszi, hogy neki mindenképpen kamera előtt és mögött kell szerepelnie, és sajnos ebbéli meggyőződésében Bayer Zsolt is megerősítette már párszor. Gondolom, látta benne a rokonlelket, az alkotó- és…..
Kína megköszönte, amiért Szíjjártó "független, tárgyilagos és elfogulatlan módon" kiállt Pompeo ellenében a Huawei mellett; • Az EU és a Néppárt vezetői intenzíven hallgatnak, noha évértekelőjében Orbán megint vastagon az unió képére mászott; • Európa ébredj, mert végveszélyben vagy a populisták…..
Több egymástól független magyar és uniós forrás egybehangzó állítása szerint a magyar kormány kiveszi a Bizottságnak leadandó végleges számlacsomagból az Elios által megvalósított, az OLAF által vitatott közvilágítási projektek számláit. Azaz gyakorlatilag lemond az uniós finanszírozásról,…..
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
A csomagküldési malőrök aranyfokozatú eleme a sérült csomagok esete. Az, hogy egy küldemény épségben érkezik-e meg, sok mindenen múlik. Ezek egy részére nincs ráhatásunk, amire viszont feladóként van, az a csomagolás. A pakkban lapuló holmi épségét és a címzett…..
Orbán a közérdekre hivatkozva kormányrendeletben tiltotta meg az új fideszes médiaholding versenyhivatali vizsgálatát. A versenytörvény 2013-as módosítása kimondja: a kormány felhatalmazást kaphat arra, hogy az engedélyköteles összefonódást rendelettel közérdekből - így különösen a munkahelyek…..
Kisebbségi csoportok teljes jogfosztása, kriminalizálása, a kritikus hangok elfojtása, az egypártrendszer bebetonozása - egyszóval az autoriter kormányzás kialakulása nem forradalommal jön el, hanem egészen apró lépésekkel. Ezek közül az egyik a választók érzékenyítése, pontosabban érzéketlenné…..
Cinkes 2018.12.09 09:31:55
@Nagyorrú Barbi: Talán ezért sem kellene még a náculás tetejében putyinhoz dörgölőzni. Kár, hogy annyi agyad sincs, hogy lásd amikor magadnak szólsz be.
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
Cinkes 2018.12.09 09:28:33
@sterimar: Annak van igazi bája amikor a fake news-on nevelkedett nyomik nem hiszik el a valóságot. Orvosi eset vagy az egész szektáddal együtt.
November végén érkezett a hír kicsiny hazánkban kalandvágyból itthon maradó munkavállalóknak, hogy az évi eddig elrendelhető túlórakeret 200 óráról 400 órára változna, és ezt a túlórakeretet elég lenne 3 éven belül kifizetni.Na, ki mit szól hozzá?Mert a kormányt, és a szakszervezeteket tudjuk,…..
Déjà vu érzésünk lehet itt Magyarországon, mert idehaza mi már láttunk ilyet '90-ben a taxisblokád idején. Franciaországot valósággal lángba borították és blokád alá vonták a láthatósági mellényes tüntetők.  Macron francia elnök kormánya — akárcsak annak idején az Antall-kormány — meghátrált: mégsem…..
Cinkes 2018.12.06 09:47:14
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Olvasd el a cikket mielőtt böfögsz birka.
Cinkes 2018.12.06 09:51:58
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Én meg pont erről beszéltem, hogy egy nyomi birka vagy.
Magyarország miniszterelnöke mára annyira magabiztos lett, hogy hajlandó már akár maga ellen is fogadni. November 9-én ugyanis nem kis cinizmussal azt mondta szokásos péntek reggeli rádiós monológjában a Közép-európai Egyetem körüli bizonytalanságról, hogy: "Merek nagy tétekben fogadni, hogy fogjuk…..
Döbbenettel olvasom azokat a hozzászólásokat, amelyekben az emberek kárörvendek, hogy a köztisztviselők munkaközi pihenőidejét kiveszik a munkaidőből. Az érvelés egyszerű: a versenyszférában sem számít bele az ebédidő a munkába, most végre szembesülnek a való világgal a NER szolgái. De ahelyett,…..
Bejárta az ellenzéki sajtót a humorista mondása: „Három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van: az M1, a Hír TV és az Echo TV.” Ezt mondta ki november 22-én a negyedikben, a Duna TV-ben. Persze csak vicceltem. Ha komolyan venném Fábry szavait, akkor bizony így kellett volna folytatni az…..
Szijjártó Péter külügyminiszter megerősítette: magyar diplomaták kísérték át a Balkánon Nikola Gruevszki macedón ex-kormányfőt. Ezt eddig is tudtuk, de engem azért zavar néhány apróság... Például az, hogy miért?  Mert menekült az igazságszolgáltatás elől? Az nem bűnpártolás, jobb helyeken? Netán…..
Cinkes 2018.11.22 15:26:09
@balcán maxval bircaman: Elköltözhetnél már egy börtönbe ebből a nagyon szabad világból te agyatlan birka. Vagy akár meg is dögölhetnél.
A Gruevszki-ügy úgy fest, mintha a magyar kormány úgy szeretett volna szívességet tenni Moszkvának, hogy közben az ne veszélyeztesse nyugati kapcsolatait, viszont a Kreml szándékosan kényszerítette volna a részletek kiszivárogtatásával színvallásra a magyar kormányt. Röviden: Orbánt pofára ejtették...
Cinkes 2018.11.21 11:07:33
@John Brennan: Itt csak a cigányhitler csicskásai makognak, hogy megkapják a mai alamizsnát.
"Botka László szegedi városvezetését az elmúlt években hangos botrányok kísérték. A legutóbbi botrányt az okozta, hogy több, Botka Lászlóhoz köthető személyt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Gyulai Járásbíróság a VIP-parkolóbotrány néven elhíresült ügyben. Solymos Lászlón kívül Mózes Ervin…..
Cinkes 2018.11.14 09:47:30
@LKerekes: Te sem tudod mit jelent az, hogy független újságírás. Vagy te talán tudod melyik pártnak a lapja?
Cinkes 2018.11.14 10:03:29
@JTU: Véleményed elmondtad, ami alapján megállapítottam, hogy ostoba vagy. Amiről te azt hiszed, hogy nem független az az ideológia. Ideológiailag független újságírás nem is létezett soha.
Nos a fidesz lapjai viszont mind egy pártot támogatnak nyíltan. Ha ezt a különbséget nem sikerült eddig belátni akkor bizony nyomi vagy.
Cinkes 2018.11.14 10:17:26
@JTU: Nem sok cáfolatot tudtál ideböfögni. Az önérzeted az nagy, de az eszed az elég kevés.
A Nyugati-pályaudvar közvetlen közelében található az Új-Házi vendéglő, mely az all you can eat üzleti modellt viszi. Ez itt a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vendég befizet 1350 forintot, és 60 percen keresztül annyit eszik, amennyi csak belefér.   Nem tisztünk megítélni, mennyire etikus eljárás…..