Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desmond Wallace

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük először a kötelezőket, aztán jöhet az ajánlott, aztán az apróbetűs szorgalmi strébereknek. Nem is kéne mondanom, de hátha valaki elfelejtette, hogy ma hétfő van, és ha hétfő, akkor Elit alakulat. Ma a Bastogne című nagyon durva részt láthatjuk: téli ruha és lőszer…..
Az ilyen Aktuális Nagy Ügy Érdekében rendezett segélykoncertekkel úgy van az ember, hogy ha egyet látott, akkor a többi túl sok meglepetést nem fog okozni, sok helyszín, sok előadó, (általában) szar hangosítás és unott képű milliomos sztárok, de erről majd ír a Quart. Demagóg…..
A TV2 mindent elkövet annak érdekében, hogy senki, még az agyhalottak se legyenek kíváncsiak a műsorára, hogy a francba lehet egy olyan német filmet szombat estére tenni, aminek már a címétől (Siegfied, a baromarcú lovag) is menekül mindenki? 20:15-től lesz egyébként, de nem…..
Az előző részben meg lett fenyegetve egy besúgó, ki lett nézve egy újoncrendőr szép mentősnéninek, ágybavalónak, és hulla lett találva, nyakában táblával. Itt nyitunk, a kamera kéjes élvezettel mutatja a sebeket, az üveges szemeket, a fehér bőrt, HULLA BAZMEG, értjük. Mivel…..
Az előző részekből kiderült, hogy Sasha egy besúgó és az, hogy az újonc pont úgy néz ki, mint a fiatal Sean Penn, csak szomorúbb kiadásban. Melankolikus muzsika, videókamera, a falon felirat: "kurva", hol vagyunk? Ja, ez egy ilyen montázs, amiben a főszereplőket mutatjuk,…..