Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pindroch

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fekete özvegy mérge akár egy embert is képes megölni, bár ez nem túl gyakran történik meg. Az évek során aránylag gyorsan kifejlesztett méreg azonban sokkal hatékonyabban működik, mint sok más pókok esetében. A fekete özvegy mérge ráadásul különböző betegségek…..
pindroch 2015.01.28 14:30:24
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Belsőség Én és a Rekordom 2011.05.09 14:40:00
Felhívásunkra rengeteg levél érkezett, ezek közül Boci története az első. Időközben a hétvégi rendezvény egyre konkrétabb formát ölt, mi is értesítettük már azt az öt szerencsés tulajdonost, kiknek autóit büszkén vállaljuk. Sőt, kezünkben a lista, amit az Opel küldött…..
Belsőség Van-e opeles élményed? 2011.05.04 15:34:00
Ez a poszt egyben felhívás is. Amint az autógyűjtő posztunkból már sokan tudják, május 14-én az Opel gigantikus családi rendezvényt tart a Hungaroringen. Lesz ott tesztvezetés, elképesztő veteránautó-bemutató, Tankcsapda-koncert, ezer más, mi szem-szájnak ingere. A happeningen…..
Dani odamegy, megtekinti a portékát, nem nagyon beszél, nem is fitymálja, inkább talán visszafogottan dicséri, kihúz a zsebéből egy névjegyet, átnyújtja, beajánlja a kért összeg felét, és arra kéri az eladót, hogy ha esetleg mégis érdekelné, hívja fel. Vélemények az azonos…..
A dudenhofeni Opel Ampera-villantáson nem tudtunk meg sokat, coming-out biztosan nem volt, de nálam jobbkor jobb helyeket megjárt újságíró kollégák azért hallottak egy-két pletykát, s ezeket a pletykákat azóta aláhúzta az Autocar magazin cikke is, amiben részletesen boncolják a…..
Ozzy Osbourne @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.04. Érthetetlen hogy sikerül összerakni a 61 éves Ozzy Osbourne-t az egyes koncertekre, de valahogy mindig sikerül. A Scream című albumát turnéztató egykori szakmunkástanuló egy jónak kis túlzással sem nevezhető koncertet…..
Minden valószínűség szerint a Jimmy Page-nek, a Led Zeppelin gitárosának fizetni kell amiatt, mert több mint negyven évvel ezelőtt felhasználta egy Jake Holmes nevű amerikai folkénekes dalának alapjait a Dazed and confused című számhoz, ami nem is lenne baj, de Page csak saját…..
És a két eset nem függött össze egymással. Sietve igyekszem megnyugtatni az olvasót, senkinek semmi baja nem lett, ahogy a filmek végén szokás mondani, a jelenetek rögzítése közben élő állat nem szenvedett sem maradandó sem bármilyen sérülést. Péter fiam és a feleségem is…..
pindroch 2010.06.01 18:17:04
@kafferbivalybalamber: Biztos igazad van, semmilyen fékhatást nem éreztem. Bár nem is nagyon próbálgattam. Megálltam, megnéztem, láttam hogy ott a fékolaj, kerék le, asszony nyomjad, látom, hogy szakadt, sopriccel. Ezután nem is nyomkodtam. Otthon meg kicseréltem mindkettőt (gyári volt még), sose lehet tudni alapon.

Hülye német beletesz ilyen szart, ami képes 25 év után kilyukadni :))
pindroch 2010.06.02 08:09:46
@Haywood:
Szívből kívánom, hogy ne kerülj hozzám hasonló helyzetbe, de hidd el, simán meg lehet oldani, hogy 200 méteres követési távolságot tartasz. Nem azt mondom, hogy nem veszélyes, de semmivel sem veszélyesebb, mint pályán 130cal egymás seggében vonatozni.

Persze, hogy veszélyes, de ha megint választhatnék, akkor is inkább hazadöcögnék a padkán villogva, mint 50ezerért tréler.
Senkit nem veszélyeztettem, senkinek nem voltam a seggében, nyugodt a lelkiismeretem.
  A svájcifrank alapú autóhitel halott. De mi történik azokkal, akik még törlesztik? Mit tegyen, aki nem tud fizetni? El fogja veszíteni az autóját? Ki kaphat mostantól hitelt, és mennyit? És vajon melyik márka vevői a legmegbízhatóbb, illetve a legrosszabb törlesztők?…..
pindroch 2010.03.09 09:46:05
@Tomi1973Wien:
Nem estem bele a "luxus"adóba, csak 115 LE (nekem elég), akkoriban ahhoz még nagyobb köbcenti kellet. Ma már 2000 köbcentihez ez nevetségesen kevés, cserébe viszont nem pár évre van tervezve. (ez magánvélemény, nem akarok belemenni olyanba, hogy újat vagy használtat venni, ez a cikk nem arról szól, mindenki vegyen amit akar)